Autovakanties
dagen

Genieten van een actieve vakantie in het Vorarlberg incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Gasthof Spullersee
Dalaas, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen van een actieve vakantie in het Vorarlberg incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Voor een heerlijke actieve vakantie in de buitenlucht ga je naar Gasthof Spullersee. Het hotel ligt in het idyllische dorpje Dalaas. Dit is het grootste en meest centrale dorp van de vallei Vorarlberg. In de winter is het een skioord, maar in de andere seizoenen kan je er uitstekend terecht voor wandelingen en fietstochten door de prachtige natuur van Arlberg. Adem de frisse lucht in en bewonder de immense bergen en steile kliffen. Ben je met kinderen op vakantie? Ga dan zeker naar Bärenland, ofwel Berenland. Hier is vermaak voor de hele familie. In de zomer kan je er ook rodelen, paardrijden en zwemmen in het mooie Spullersee! Eén ding is zeker; dit is de ideale plek voor een actieve familievakantie!

Autovakanties
dagen

Genieten van een actieve vakantie in het Vorarlberg incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

Gasthof Spullersee
Dalaas, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Optioneel: dagelijks dinerbuffet (18.30 – 20.30 uur)
  • Optioneel: inclusief drankjes tijdens het diner (bier, wijn en fris)
  • Tip: ga wandelen in Sonnenkopf
Wat is er te doen in de omgeving?

Bergbeklimmen
In Dalaas heb je immense bergen waar je uitstekend kan bergbeklimmen. Je kan een gids in huren om met je de top van de berg te bereiken, of op eigen houtje de berg beklimmen. Er zijn klim- en klettersteigmogelijkheden. Ook vind je op de weg naar boven enkele berghutten.

Wandelen
Er zijn optimale mogelijkheden om heerlijk te wandelen in Dalaas. Of je nou beginner of gevorderd wandelaar bent, er is voor ieder wat. Er zijn genoeg eenvoudige en uitdagende wandelroutes in het gebied. Als je met het gezin op vakantie bent, zijn er thema- en familiewandelingen. Er is in totaal 160 km aan gemarkeerde en onderhouden wandelpaden.

Fietsen
Als je in Dalaas bent, zul je al snel merken dat dit de ideale bestemming is voor fietsers en mountainbikers! Rond Dalaas liggen veel mountainbikeroutes, maar liefst 123 km. Voor de sportieve fietsers zijn er een aantal uitdagende tochten. Er is ca. 24 km aan fietspaden in de omgeving. Eventueel kan je een fietstocht met gids doen.

Gasthof Spullersee
Arlbergstraße 103,
Dalaas, Oostenrijk
Kaart
Arlbergstraße 103, Dalaas, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gasthof Spullersee is gelegen in het plaatsje Dalaas in Wald am Arlberg. Het hotel heeft een gezellige lounge met openhaard en voor de kinderen is er een speelkamer. In het restaurant, de bar, de tuin en de eetzaal kan je terecht voor een hapje en een drankje. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad en/of douche en een toilet. De kamer beschikt ook over een televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl

Steden, Bezienswaardigheden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau