Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel aan de Kroatische kust incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Rosina
Makarska, Split-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
599,-
totaal: 1245,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 6-, 8-, 11- of 15 dagen in een 4*-hotel in aan de Adriatische kust van Dalmatië incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Als je een strandvakantie wilt combineren met natuur en cultuur, heeft Hotel Rosina alles wat je wenst. Je vindt het in de plaats Makarska, in het zuiden van Kroatië. Het hotel is op loopafstand van de Adriatische Zee en de door palmen omzoomde boulevard met winkels en horeca. Vanaf de kust kun je uitstapjes maken naar eilanden als Hvar, Brač en Korčula. Het stadje ligt aan een baai en is het centrale punt én de grootste plaats van de toeristische Makarska Rivièra. Deze 60 kilometer lange kuststrook strekt zich uit van Brela tot Gradac. De rivièra is een aaneenschakeling van prachtige stranden, authentieke vissersplaatsjes, schilderachtige dorpen en historische bezienswaardigheden. Ook voor een stadsbezoek zit je goed in Hotel Rosina. In de wijdere omtrek liggen bijvoorbeeld de steden Split en Dubrovnik.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel aan de Kroatische kust incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Rosina
Makarska, Split-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Split vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A/Eco)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het paradijselijke strand van Punta Rata
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Dankzij je huurauto welke inclusief is, heb je de gelegenheid om veel van Kroatië te zien. Hieronder staan enkele tips:

Vuurtoren Sveti Petar (ca. 1,5 km)
Ervaar het leven aan de Adriatische kust zoals het vroeger was! De vuurtoren is een bekend hoogtepunt van Makarska. Het uitzicht vanaf het schiereiland is een van de mooiste van Makarska. De zonsondergang vanaf het schiereiland bekijken is dan ook echt een aanrader.

Natuurpark Biokovo (ca. 28 km)
Biokovo is een adembenemend bergachtig gebied dat avonturiers en natuurliefhebbers trekt. Dit park biedt spectaculaire wandel- en fietspaden met een panoramisch uitzicht op de Adriatische Zee en de omliggende eilanden. Bovendien herbergt Biokovo een overvloed aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Het hoogtepunt is de top van de Sveti Jure, de hoogste piek van het Biokovo-gebergte, waarvandaan je een onvergetelijk uitzicht hebt. Voor wie van de natuur houdt, is een bezoek aan dit natuurpark een absolute must.

Dubrovnik (ca. 158 km)
De stad staat vooral bekend om zijn prachtig bewaard gebleven historische centrum, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De indrukwekkende stadsmuren, die ooit dienden als bescherming tegen indringers, bieden nu een spectaculair uitzicht op de Adriatische Zee en de schilderachtige rode daken van de oude stad. Binnen de muren vind je smalle geplaveide straatjes, historische kerken, paleizen en pleinen die getuigen van de rijke geschiedenis van de stad. Dubrovnik heeft ook een bruisende cultuur, met tal van kunstgalerijen, musea en theaters die de erfenis van de stad vieren. De lokale keuken is heerlijk, met verse zeevruchten, mediterrane gerechten en Kroatische specialiteiten die je smaakpapillen zullen verwennen. Daarnaast is Dubrovnik de setting geweest voor populaire tv-series en films, zoals Game of Thrones, waardoor het nog aantrekkelijker is geworden voor bezoekers.

Split (ca. 80 km)
Het hart van Split wordt gedomineerd door het paleis van Diocletianus, een UNESCO-werelderfgoedlocatie die ooit diende als een weelderig toevluchtsoord voor de Romeinse keizer Diocletianus. Nu herbergt dit indrukwekkende paleis talloze winkels, cafés, restaurants en musea, en biedt het je de kans om door de eeuwenoude straten te dwalen en de geschiedenis tot leven te zien komen. Een absoluut hoogtepunt van Split is de beroemde boulevard, de Riva, waar je kunt genieten van een ontspannen wandeling langs de kust, omringd door cafés en palmboomboulevards. Het kristalheldere water van de Adriatische Zee nodigt uit tot zwemmen, zonnebaden en watersport. Split is ook een culturele schat, met het Kroatische Nationaal Theater, talloze kunstgalerijen en muzikale evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. En voor de avontuurlijke reiziger zijn er in de omgeving van Split tal van mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals raften op de Cetina-rivier, wandelen in het nabijgelegen Mosor-gebergte en het verkennen van de omliggende eilanden.

Tučepi (ca. 7 km)
Tučepi is een prachtig kustplaatsje in Kroatië en betovert je met zijn uitgestrekte zandstranden, sfeervolle boulevard en de majestueuze Biokovo-berg als achtergrond. Het is de ideale bestemming voor ontspanning aan de Adriatische Zee en biedt ook de mogelijkheid om de nabijgelegen natuurpracht van het Biokovo-gebergte te verkennen.

Punta Rata (ca. 14 km)
Punta Rata is beroemd om zijn adembenemende kiezelstrand en de iconische rotsformatie genaamd "Brela-steen." Dit schilderachtige strand is een paradijs voor zonaanbidders en zwemliefhebbers, en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste stranden aan de Adriatische kust.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Rosina
Vukovarska ul. 38,
Makarska, Kroatië
Kaart
Vukovarska ul. 38, Makarska, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Rosina ligt in het westelijke deel van Makarska. Met een paar minuten lopen ben je op het strand en met 20 minuten lopen over de boulevard ben je in het centrum van Makarska. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar. De kamers zijn voorzien van airconditiong, een flatscreen-tv, een kluisje, telefoon en een zitje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Brač

Eilanden
Brač

Ga een dagje uit naar het eiland Brač, huur een scooter en ontdek het eiland. Ga naar het stadje Bol waar u kunt relaxen op één van Kroatië’s meest beroemde stranden: Zlatni Rat.

Split

Steden
Split

Split heeft een prachtig centrum vol Romeinse overblijfselen, een levendige boulevard boordevol restaurantjes en terrasjes en diverse stranden.

Mostar

Steden
Stari Most

Mostar is een grote stad in Bosnië en Herzegovina. Het is de grootste en belangrijkste stad van Herzegovina. Mostar is vooral bekend door de oude brug op de UNESCO werelderfgoedlijst en staat voor veel mensen symbool voor de vernielingen die tijdens de Bosnische Burgeroorlog zijn gepleegd.

Trogir

Steden
Trogir

Dit is een meer dan 2000 jaar oude stad met een rijke geschiedenis. Het oude stadsdeel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kamerlengo Fort

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kamerlengo Castle

Dit middeleeuwse fort is te vinden bij de haven van Trogir. Het werd gebouwd in de 13e eeuw om de Venetiaanse militairen te huisvesten.

Beach Medena

Stranden
Beach Medena

Medena is een vakantieoord met hotels en appartementen. Je kunt hier op het strand vele activiteiten uitoefenen, zoals volleyballen en verschillende watersporten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Huurauto
De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kan echter ook vantevoren. Een upgrade naar Categorie B (Fiat Punto of gelijkwaardig) is €30 per persoon per week.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau