Zonvakanties
dagen

Ontdek de hoofdstad van Jersey vanuit prachtig Victoriaans hotel incl. vlucht, ontbijt en retourtransfer

Hotel Savoy Jersey
Saint Helier, Jersey, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
8 of 15 dagen naar Saint Helier, de hoofdstad van Kanaaleiland Jersey inclusief vlucht, retourtransfer en ontbijt

Aan de zuidkust van het Kanaaleiland Jersey vind je Hotel Savoy Jersey. Het viersterrenhotel staat in Saint Helier, de hoofdstad van Jersey. De opvallendste bezienswaardigheid bij het plaatsje is het verdedigingsfort Elizabeth Castle. Dit zeventiende-eeuwse kasteel ligt op een rotseiland voor de kust en is bij eb bereikbaar via een wandelpad. Het fort is van binnen te bezichtigen. Bezoek ook de erin gevestigde musea en het naastgelegen middeleeuwse Sint-Helierklooster. Op het vasteland kijkt het negentiende-eeuwse Fort Regent vanaf een heuvel uit over de omgeving. Recentere historische bezienswaardigheden uit het zwaar bevochten verleden van het eiland zijn de Jersey War Tunnels, een paar kilometer buiten de stad. Dit tunnelcomplex is tijdens de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog aangelegd en diende als bunker en hospitaal. Ook voor meer lichtvoetige uitstapjes kun je in Saint Helier terecht. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de haven. Shoppen of een terrasje pakken doe je in de autovrije winkelstraten King Street en Queen Street of rond de Royal Square. Middels de Central Market en de Beresford Fish Market zijn er ook twee historische overdekte markten. Geen zin in de stad? Bezoek dan de botanische tuinen van het landgoed Samarès Manor ten oosten van Saint Helier. Ook in Hotel Savoy Jersey hoef je je trouwens niet te vervelen. Zo heeft het een buitenzwembad en een fitnessruimte. Een restaurant ontbreekt evenmin.

Zonvakanties
dagen

Ontdek de hoofdstad van Jersey vanuit prachtig Victoriaans hotel incl. vlucht, ontbijt en retourtransfer

Hotel Savoy Jersey
Saint Helier, Jersey, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Jersey Island vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Op Jersey betaal je geen BTW, lekker shoppen dus!
  • Tip: bezoek Elizabeth Castle
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
In de omgeving

La Hougue Bie
Iets verder van je hotel kun je een van de oudste gebouwen ter wereld (4000-3500 voor Christus) bezoeken. Ooit werd de oude kamer gebruikt voor ceremonies en rituelen om onder andere de lente te vieren. Op de top van de heuvel vind je een 16e-eeuwse kapel met een spectaculair uitzicht. Er zijn kortingskaarten op Jersey Heritage sites beschikbaar waarmee je 4 bezienswaardigheden kunt bezoeken voor de prijs van 3.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Savoy Jersey
Rouge Bouillon,
Saint Helier, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Rouge Bouillon, Saint Helier, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Savoy Jersey is een 4-sterren boutique hotel gelegen in het centrum van Saint Helier. Het was vroeger een Victoriaans huis, is gebouwd in 1840 en is in 1968 omgebouwd tot hotel. Het hotel met 56 kamers is van alle luxe voorzien maar heeft ook een intieme sfeer. Het heeft een Jazz Bar "Robertos" en "Restaurant 1840". Hier kan je heerlijk eten en drinken en tot rust komen na een drukke dag!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
£ 5,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

£ 5,50 per dag

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24/7

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau