Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in de bruisende stad Antwerpen

Yust Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
50,-
totaal: 125,89 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
2-, 3- of 4 dagen naar de havenstad Antwerpen o.b.v. logies

Verblijf in de grootste havenstad van België, namelijk Antwerpen! De bruisende stad heeft voor ieder wat wils! Het hotel ligt nabij station Antwerpen-Berchem en is daarom ook via openbaar vervoer prima te bereiken! s' Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt waarna je met een goed gevoel aan je dag begint. Alle tijd om de trendy winkels, cultuur en historie van de stad te ontdekken... Breng een bezoek aan Antwerpse Zoo! Ook de beroemde winkelstraat De Keyserlei mag je niet overslaan. Shoppen in winkels van alle bekende merken en luxe boetiekjes. Aangezien Antwerpen bekend staat om zijn diamanten mag ook een bezoek aan de Diamantwijk niet ontbreken.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in de bruisende stad Antwerpen

Yust Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Optioneel ook boekbaar incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op ca. 1,4 km van het station Antwerpen-Berchem gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan dierentuin ZOO Antwerpen
Tips voor tijdens je verblijf

ZOO Antwerpen
De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen. ZOO Antwerpen heeft een internationale reputatie door haar medewerking aan kweekprogramma’s voor bedreigde diersoorten zoals de bonobo en de okapi. De mooie karaktervolle gebouwen en tuin van de dierentuin zijn beschermd als monument. Bij haar oprichting in 1843 lag de ZOO net buiten de stadsmuren. Nu is de dierentuin een oase van rust in het hartje van de stad, net naast het Centraal Station.

Shop till you drop
In Antwerpen kan zelfs winkelen een cultureel uitstapje worden vanwege de mooie 18e en 19e eeuwse historische panden waarin de winkels zich bevinden. In de bekende winkelstraat de 'Meir' vind je de meest bekekende kledingwinkels. Daarnaast vind je in Antwerpen ook talloze winkels van grote luxe merken, afwisselend met kleine boetiekjes en vintage winkeltjes. Struin door de omliggende winkelstraten van de Meir, van de Schuttershofstraat tot de Kloosterstraat.

Yust Antwerpen
Coveliersstraat 6,
Antwerpen, België
Kaart
Coveliersstraat 6, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op ca. 1,4 km van het station Antwerpen-Berchem ligt hotel Yust Antwerpen. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Voor een ontspannen drankje neem je plaats aan de bar of bij zomerse temperaturen op het terras. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, privé-parkeergelegenheid en je maakt gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel. Alle kamers beschikken over airconditioning en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau