Autovakanties
dagen

Geniet van de adembenemende natuur in St. Gallenkirch o.b.v. volpension

Alpenhotel Garfrescha
Sankt Gallenkirch, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8 of 15 dagen van de adembenemende natuur in St. Gallenkirch o.b.v. volpension

Geniet ook in de zomer in Oostenrijk! Alpenhotel Garfrescha in St Gallenkirch in Vorarlberg is een net zo ideale als comfortabele uitvalsbasis om de adembenemend mooie omgeving in te trekken. De Alpen van de Montafon bieden vanaf het zonnige panoramaterras een sprookjesachtige aanblik en wandelen en mountainbiken is hier een feest. Snuif de frisse berglucht op als je een van de toppen beklimt: de Versettla, de Schwärzkopfle of de Valisera, allemaal hoger dan 2000 meter. Een bekende berghut is de Wormser Hütte, een wellnessparadijsje waar je bovendien de beste huisgemaakte apfelstrudel proeft. Sowieso zijn de vele hütte op je wandelroutes een bijzonder fenomeen. Ga op zoek naar de vele wonderschone fauna in dit gebied, zoals gemzen, steenbokken, lynxen en diverse roofvogels. Op sommige plekken kun je misschien zelfs beren en wolven spotten. Vraag in de schilderachtige dorpjes als Gaschum en Partenen naar kakelvers ovenbrood en de Montafoner Sauerkäse, een zurige roomkaas. Oefen je skills op de 9-holes golfbaan of maak gebruik van de spectaculaire Sennigrat-kabelbaan. Het dorpje St Gallenkirch zelf is schitterend gelegen tussen de bergweiden vol bloemen, grillige rotsformaties en tal van meertjes, waar tevens watersporten beoefend worden. Ook het stuwmeer Kops-Stausee is een bezienswaardigheid en de Teufelsbach-waterval is werkelijk een plaatje. Hoe wonderlijk is het dat deze streek in de zomer een compleet andere wereld is!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet van de adembenemende natuur in St. Gallenkirch o.b.v. volpension

Alpenhotel Garfrescha
Sankt Gallenkirch, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchpakket (zelf van het ontbijt samen te stellen)
  • Dagelijkse middag snack
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • 1 x per verblijf een wandeling met gids of mountainbike tocht (in de periode 25.06.2023 – 27.08.2023)
  • Hotel is gelegen middenin de adembenemende natuur
  • Familiekamers met hoge kortingen t/m 17 jaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de lobby
  • Tip: zoek het hogerop in de bergtoppen Versettla, de Schwärzkopfle of de Valisera
Alpenhotel Garfrescha
Garfrescha 385,
Sankt Gallenkirch, Oostenrijk
Kaart
Garfrescha 385, Sankt Gallenkirch, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Alpenhotel Garfrescha is gelegen middenin de bergen van Montafon. Dit is net boven Sankt Gallenkirch op een hoogte van maar liefest 1.500 meter hoogte. Dit zorgt voor een panoramisch uitzicht vanuit het hotel en de kamers. Je bevindt je op ca. 7 km afstand van het centrum. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras. Ook kun je relaxen in de sauna van het hotel. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, zitje en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar (o.b.v. beschikbaarheid).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, beperkt mogelijk o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 3,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Ischgl

Bezienswaardigheden, Steden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!

  • Hotel is niet of nauwelijks per auto te bereiken. Wegens de bijzondere locatie is het aan te raden om te arriveren wanneer het nog daglicht is.
  • Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Indien er onvoldoende
    parkeerplaatsen nabij het hotel zijn, dienen gasten in de vallei bij de stoeltjeslift te parkeren. Het is daarom ook aan te bevelen vóór 16.00 uur te arriveren zodat de stoeltjeslift nog gebruikt kan worden indien nodig.
  • Indien je later dan 16.00 uur arriveert, dien je contact op te nemen met het hotel voor meer informatie: + 43 555 72 00 09.
  • Het arrangement gaat in vanaf 19.00 uur op de dag van aankomst en stopt na het ontbijt op de dag van vertrek.
Parkeren

Ja, beperkt mogelijk o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 3,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau