Steden dichtbij
Bubbelbad kamers
2, 3 of 4 dagen

Pure Verwennerij: Superluxe Suites met XXL Bubbelbad en Privé Sauna vlak bij Den Bosch

LuxeExcellent
Nuland, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
148,75
totaal: 326,25 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 312 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3, of 4 dagen ontspannen in luxe suite met privé bubbelbad en sauna op basis van logies

Hotel LuxeExcellent is gelegen in het Brabantse Nuland vlak bij Den Bosch en heeft prachtige suites! Als een romantisch uitje nog op je planning staat, kun je kiezen voor dit mooie hotel. De suites zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen sauna en bubbelbad! Alle Wellness faciliteiten zijn aan een suite verbonden en om deze reden volledig voor privégebruik. Op de mooie dagen kun je lekker zonnebaden in de tuin. Eigenlijk hoef je je suite niet te verlaten, maar mocht je toch iets willen ondernemen dan vind je de gezellige stad Den Bosch en Oss niet ver van het hotel. Voor een ontspannen wandeling ga je naar natuurgebied de Nulandse heide. Wil je wat meer actie? Attractiepark de Efteling vind je op een klein half uurtje rijden. Geniet, ontspan en maak mooie nieuwe herinneringen in dit heerlijke hotel!

Steden dichtbij
Bubbelbad kamers
2, 3 of 4 dagen

Pure Verwennerij: Superluxe Suites met XXL Bubbelbad en Privé Sauna vlak bij Den Bosch

LuxeExcellent
Nuland, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen in luxe suite
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • De suite is voorzien van privé sauna en bubbelbad
  • De suites zijn zeer sfeervol ingericht
  • Tip: breng een bezoek aan Den Bosch!
Als je er toch nog op uit wil gaan

Den Bosch
Als je in Den Bosch bent, kan je bijna niet om de indrukwekkende Sint-Janskathedraal heen. Of je nu kijkt naar het beeldhouwwerk, het grote orgel, het glas in lood of het schilderwerk, de details blijven je verbazen. Neem ook zeker even binnen een kijkje. Je kan de toren beklimmen met een gids. Om de toren liggen allemaal kronkelende middeleeuwse straatjes waar je rond kunt dwalen. Het centrale plein in de binnenstad is De Bossche Markt. Doordat het op een donk ligt, is het ook het hoogste punt van de stad. Hier vind je veel winkeltjes, gezellige terrasjes en historische gebouwen zoals het 14-eeuwse Stadhuis, De Mondriaan en één van de oudste bakstenen huizen van Nederland. Ook is hier drie keer per week de Bossche Markt.

Efteling
In Kaatsheuvel vind je het mooiste attractiepark van Europa, De Efteling! Geniet van een magische rit in de Droomvlucht, of pomp je adrenaline niveau naar een hoger level in de Baron! Slenter lekker door het sprookjesbos of maak een mini wereldreis in het Carnaval Festival (let op, het liedje gaat de rest van de dag niet meer uit je hoofd!) Maak er een onvergetelijke dag van en geniet bij terugkomst in je hotel van een heerlijk diner.

Nijmegen
Iets verder weg maar zeker de moeite waard is een bezoekje aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. De stad is ontzettend divers en kent vele mooie bezienswaardigheden die het verhaal van de oude stad vertellen. Inspirerende musea, historische gebouwen en bijzondere kunst liggen voor het oprapen. Wandel door het Valkhofpark, ga uitwaaien langs de Waalkade of wandel door het oude centrum en bewonder de middeleeuwse architectuur. De blikvanger van de stad is de Sint Stevenskerk, vergeet zeker niet om even binnen te kijken en de toren te beklimmen. Struin langs de historische Kanunnikenhuisje en geniet van een kopje koffie met gebak. Hou je meer van shoppen? Dan ben je in Nijmegen ook aan het juiste adres! In het centrum vind je de bekende grote ketens, maar ook leuke boetiekjes en speciaal zaken. Kortom laat je verrassen door de veelzijdigheid!

LuxeExcellent
Hoolstraat 7,
Nuland, Nederland
Kaart
Hoolstraat 7, Nuland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Luxexcellent staat garant voor eindeloos en optimaal genieten! In de heerlijke suites zal het je aan niets ontbreken. Zo heb je een sauna tot je beschikking en kun je genieten van het versbereide driegangendiner. Maak hier samen mooie herinneringen onder het genot van een glaasje bubbels!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Balkon of terras

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Het Noordbrabants Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Bezienswaardigheden, Musea
De Mortel 4

Dit museum is te vinden in het centrum van de stad. Bewonder hier beeldende kunst en design. Het is een zeer levendig museum met een collectie van keramiek en sieraden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau