Autovakanties
dagen

Verblijf in het prachtige Toscane nabij Siena o.b.v. logies en ontbijt

Montaperti
ASCIANO, Siena, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in landelijke omgeving van Toscane vlakbij Siena o.b.v. logies en ontbijt of halfpension

Met uitzicht op de prachtige binnenlanden van Toscane kun je in Hotel Montaperti alles even helemaal loslaten! Op slechts een paar minuten rijden ligt Siena op je te wachten om ontdekt te worden. Na een lekkere dag op pad te zijn geweest kun je lekker afkoelen in het zwembad en een drankje drinken op het terras. Je hotel bevindt zich in de buurt van de bekende Chianti streek waar je mooie wijnhuizen kunt bezoeken en meer over de wijnen te weten komt. Alles wat je van Toscane verwacht (en misschien nog wel meer) kun je hier vinden!

Autovakanties
dagen

Verblijf in het prachtige Toscane nabij Siena o.b.v. logies en ontbijt

Montaperti
ASCIANO, Siena, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks Italiaans ontbijt
  • Ook te boeken inclusief dagelijks diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de kuuroorden van Rapolao Terme!
Op ontdekking in de omgeving

Via het platteland waar de glooiende heuvels zijn bezaaid met olijfbomen rijd je naar het wonderschone Siena met volgens velen het mooiste plein ter wereld: het Piazza del Campo. Dit is de hele dag door dé magneet van de stad, waar de Torre del Mangia tot hoog boven de skyline reikt. Flaneer al winkelend langs alle bezienswaardigheden. Zoals de bijzondere eeuwenoude bron Fonte di Fontebranda, die bij gebrek aan rivier via een ingenieus gangensysteem de inwoners van water voorzag. Ontdek de 17 wijken, die elk door een dierlijk symbool worden vertegenwoordigd: een soort vossenjacht! Bewonder het uit wit marmer opgetrokken Baptisterium en kijk uit over de omgeving vanaf Sant’Agostino. Vervolg je weg naar Rapolao Terme waar je een bezoek kunt brengen aan de beroemde kuuroorden. Of je gaat op onderzoek uit in de oude binnenstad. Als je via Porta Nuova binnkomt en door Piazza Matteotti gaat, ben je direct in het oudste gedeelte . Hier vind je kasteelruïnes en aangrenzend de kerk van San Bartolomeo. Wil je wat meer actie? In avonturenpark Saltalbero vind je 7 paden (ingedeeld naar leeftijd en moeilijkheid) waar je doormiddel van touwbruggen, ladders, kabelbanen en hangende boomstammen een mooi parcours aflegt. Heb je nog wat energie over? Ga dan verder naar Sinalunga dat uitkijkt over een prachtige vallei dat tussen Siena en Arezzo ligt. Verdwaal in de kleine straatjes en bezoek een van de oudste kerken in dit gebied. Ten slotte ga je nog naar sieradenstad Arezzo Het staat bekend om de bloeiende sieradenindustrie. Dit is te danken aan de vele trouwringen en heilige medailles die hier gemaakt worden. Daarom wordt de stad ook wel La città d'Oro genoemd. De stad is door de jaren heen wel veel veranderd. Zo waren er veel smalle straatjes en zijn dit nu brede lanen geworden. Toch is er nog altijd die middeleeuwse sfeer blijven hangen. Bezoek onder andere de kerk Chiesa San Francesco en het plein Piazza Grande.

Montaperti
Strada di Poggio al Vento,
ASCIANO, Italië
Kaart
Strada di Poggio al Vento, ASCIANO, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op ca. 11 kilometer van het mooie Siena vind je Hotel Montaperti. Het is een modern hotel dat van alle gemakken is voorzien. Zo is er een heerlijk wellnesscentrum aanwezig en kun je in de warme zomermaanden afkoelen in het zwembad. Natuurlijk kun je hier, in het land waar de gastronomie zo belangrijk is, ook heerlijk dineren. De chef maakt met veel liefde regionale en traditionele gerechten voor je klaar. Ook je kamer is van alle gemakken voorzien waardoor niets je een comfortabel verblijf nog in de weg staat.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau