Steden dichtbij
dagen

4*-studio of appartement midden in het centrum

YAYS Amsterdam Maritime
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Ontdek in 2, 3 of 4 dagen Amsterdam en verblijf in een 4*-studio of appartement midden in het centrum

Welkom bij hotel YAYS Amsterdam Maritime! Dit hotel is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige stad Amsterdam te ontdekken. Gelegen in de bruisende wijk Oostelijke Eilanden, biedt het hotel een prachtig uitzicht op de haven en de grachten. Je verblijft op een unieke locatie, namelijk een gerenoveerd pakhuis uit de 17e eeuw. Elke kamer is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken. Hierdoor is het mogelijk om tijdens je verblijf zelf te koken, maar je kunt ook genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes in de leuke restaurants en cafés. Na een goede nachtrust kun je de dag beginnen met een ontspannen wandeling langs de grachten. Breng een bezoek aan de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Of ontdek de hippe en trendy wijken zoals de Pijp en de Jordaan. Er zijn ook vele parken en groene plekken in de stad om te ontdekken, zoals het Vondelpark en het Amsterdamse Bos. Dat wordt alleen maar genieten!

Steden dichtbij
dagen

4*-studio of appartement midden in het centrum

YAYS Amsterdam Maritime
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 4*-studio of appartement midden in het centrum van Amsterdam
  • Er ligt een bushalte op ca. 50 meter van het hotel en een tramstation op ca. 230 meter
  • Verschillende eetgelegen in de buurt van het hotel
  • Tip: ga bij lekker weer een paar uurtjes met wat lekkers in het Vondelpark zitten!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de omgeving?

Voor de kunst en design liefhebbers
NDSM is Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bezoek aan Amsterdam, maar deze verlaten scheepswerf is een toffe plek om te eten, drinken, fotograferen en te ontmoeten. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren '80 ging de "Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij" failliet en kwam het terrein leeg te staan. Nu vinden hier het hele jaar door festivals plaats en is een nieuwe generatie creatievelingen en ondernemers opgestaan om deze inspirerende plek weer nieuw leven in te blazen.

De Torenbrug
"Gedraag je in Amsterdam anders kom je er zo bij te zitten!" Dat was wat deze brug moest uitstralen naar de scheepslui die de stad binnen kwamen varen. De brug diende namelijk als gevangenis voor piraten die belasting ontdoken. De kerkers en tralies zijn nog steeds aanwezig bij deze oudste en meest bijzondere brug van de stad.

Museum Het Schip
Ben je op zoek naar Architectonische hoogstandjes? Bezoek dan museum Het Schip. Het gebouw is het toonbeeld van de Amsterdamse School en heette vanwege het opvallende uiterlijk al snel in de volksmond "Het Schip". Van oorsprong was dit een woningbouwcomplex en is nu een museum waar je alles te weten komt over deze kunst- en architectuurstroming.

De dansende huisjes
Een plek waar je makkelijk aan voorbij zou gaan, zijn de "dansende huisjes". Op het eerste gezicht lijkt dit gewoon een rijtje grachtenpanden, maar wie beter kijkt ziet dat ze schots en scheef staan! Je kunt de huisjes het beste zien vanaf een rondvaartboot of vanaf de overkant van het water. Niet voor niets zijn dit de meest fotogenieke pandjes van de stad.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
YAYS Amsterdam Maritime
YAYS Amsterdam Maritime,
Amsterdam, Nederland
Kaart
YAYS Amsterdam Maritime, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Wanneer je in het viersterren YAYS Amsterdam Maritime verblijft, zit je op een historische locatie. Het gebouw bevindt zich in het voormalige scheepvaartgebouw van Amsterdam dat uit de jaren 50 komt van de vorige eeuw. Het ligt aan de rand van het centrum. Alle studio's zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder gratis Wi-Fi, flatscreen-tv's, een volledig uitgeruste keuken en wasfaciliteiten. Bij het hotel kan je fietsen huren en er is een parkeerplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij het hotel
Parkeerkosten
€ 30,00 per auto per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Natura Artis Magistra

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 38-40

In Artis komen flora, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Maak het zelf mee!

Scheepvaartsmuseum

Musea
Kattenburgerplein 1

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je 500 jaar maritieme geschiedenis.

Artis

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 40

Artis is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze Amsterdamse dierentuin bestaat al sinds 1838 en er zijn veel verschillende soorten dieren te vinden.

Verzetsmuseum

Musea
Plantage Kerklaan 61

In dit historisch museum voelt u de sfeer van de oorlogsjaren met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's.

Micropia

Dierentuinen en aquaria, Musea
Plantage Kerklaan 38

In Micropia zie je van dichtbij wie er altijd bij je zijn; miljarden microben. Leer meer over deze kleine wezentjes!

Science Center NEMO

Musea
Oosterdok 2

In Science Center NEMO maakt u kennis met de wereld van wetenschap en technologie.

Parkeren

Ja, bij het hotel

Parkeerkosten

€ 30,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau