Winterzon
dagen

Ontdek de Algarve en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en huurauto

Quinta Pedra dos Bicos
Albufeira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Geniet van een 8- of 15-daagse winterzon vakantie in de Algarve incl. 4*-hotel, vlucht en huurauto

Een ca. 3 uur durende vlucht brengt je naar Faro. Je verblijft in het 4*-hotel Quinta Pedra dos Bicos gelegen in Albufeira. De Algarve strekt zich uit over de hele kuststreek van Zuid-Portugal. Mede dankzij de goudkleurige zandstranden, imposante rotsformaties en het heerlijke weer, is de Algarve een geliefd vakantieoord in zomer én winter. Het meest bezocht door toeristen is de kust ten westen van Faro, met de bekende badplaatsen Albufeira, Armaçao de Pêra, Carvoeiro, Alvor en Lagos. Quinta Pedra dos Bicos beschikt over ruime, verzorgde appartementen op loopafstand van zowel het strand als de 'Strip' met vele bars, restaurants, discotheken en winkeltjes. Het is gebouwd op een klif waardoor je een prachtig uitzicht op zee hebt. Met de huurauto kun je de Algarve perfect verkennen!

Winterzon
dagen

Ontdek de Algarve en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en huurauto

Quinta Pedra dos Bicos
Albufeira, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Faro vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Faro, Tavira of Loulé
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Ontdek de Algarve

Castro Marim en haar kastelen
Castro Marim is een prachtig en overzichtelijk stadje. De highlights zijn het kasteel van Castro Marim en het fort van San Sebastián. Je kunt het fort zelf niet meer in, maar je kunt wel langs de muren lopen. Vanaf daar heb je het beste uitzicht over de stad, de omgeving en het kasteel. En het is nog gratis ook. Mocht je naar het kasteel willen (aan de overkant), dan kost je dat €1,10 per persoon (€0,55 voor kinderen tussen 7-18 jaar). Voor het uitzicht is dit niet nodig, aangezien je bij het fort misschien nog wel een beter uitzicht hebt.

Praia do Cabeço
Praia do Cabeço is een strand dat vlakbij het stadje Castro Marim ligt. Het is een rustgevende omgeving. Je vindt hier een heerlijk breed en wit zandstrand. Perfect om een dagje te zonnen. Verwacht hier geen hoge en dramatische kliffen, daarvoor moet je wat meer naar het westen van de Algarve, bijvoorbeeld naar Lagos of Sagres.

Faro & eilandjes, verrassend leuk én mooi
De stad Faro is met name bekend vanwege de internationale luchthaven die zich hier bevindt. Faro heeft een mooi historisch centrum en vanuit de haven kan je een tour boeken (of een watertaxi nemen) naar een van de prachtige eilandjes voor de kust. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ilha do Farol of Praia da Barreta. Op Google Maps lijkt het alsof er ten zuiden van Faro nog een enorm stuk land ligt. Maar het is eigenlijk vooral water, met tussendoor wat stukjes land. Dit gebied maakt onderdeel uit van het Ria Formosa Natural Park, dat doorloopt tot aan Tavira.

De stranden rondom Albufeira
Albufeira kan het in de zomer erg toeristisch zijn, maar dat heeft natuurlijk ook wel een reden. Het is een erg mooie omgeving, met veel strandjes die een bezoek waard zijn. Ook zijn er veel wandelpaden langs de kustlijn. Mocht je inderdaad in het hoogseizoen op vakantie gaan, dan is het niet direct aan te raden om in Albufeira zelf te gaan zitten (alhoewel het in de Old Town nog wel gezellig kan zijn).

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Quinta Pedra dos Bicos
Aldeamento Quinta Pedra dos Bicos 24,
Albufeira, Portugal
Kaart
Aldeamento Quinta Pedra dos Bicos 24, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Quinta Pedra Dos Bicos ligt te midden van aangelegde tuinen op 200 meter van een wit zandstrand. Het heeft 2 buitenzwembaden en beschikt over appartementen met airconditioning en gratis Wi-Fi. De accommodaties van het Quinta beschikken over een compleet uitgeruste keuken. De appartementen zijn voorzien van een zithoek met satelliet-tv en een eigen badkamer. Als gast van Pedra Dos Bicos kun je ontspannen in een ligstoel aan het zwembad of fietsen huren en het Oura-strand verkennen. Het resort heeft een speelplaats voor kinderen en biedt gratis Wi-Fi in de hele accommodatie. In de omgeving kun je u onder andere wandelen en golfen. Het Quinta Pedra Dos Bicos ligt op minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Albufeira. Het resort heeft een 24-uursreceptie. Tegen een toeslag en onder voorbehoud van beschikbaarheid kunt u gebruikmaken van de privéparkeergelegenheid van het resort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Huurauto
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja, in de omgeving

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau