Steden dichtbij
dagen

Shoppen in Amsterdam en overnachten in Zaandam incl. ontbijt en diner

Monument Hotel
Zaandam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Ga shoppen in Amsterdam en verblijf 2 dagen in een splinternieuw hotel in Zaandam incl. ontbijt en diner

Verblijf in een splinternieuw, unieke en historisch hotel in hartje Zaandam! Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Zaan. Maar niet alleen het hotel zelf is een must-see, ook de omgeving van het hotel is de moeite waard om te verkennen. Als je op zoek bent naar een shopping-ervaring van wereldklasse, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Amsterdam. Deze bruisende stad biedt talloze mogelijkheden om te shoppen, van luxe designerwinkels tot hippe boetiekjes en vintage kledingwinkels. Zo heb je de Kalverstraat, P.C. Hoofdstraat, de Negen Straatjes en de Jordaan. En het beste van alles is dat Amsterdam gemakkelijk bereikbaar is vanuit Monument Hotel in Zaandam met het openbaar vervoer. Shop till you drop!

Steden dichtbij
dagen

Shoppen in Amsterdam en overnachten in Zaandam incl. ontbijt en diner

Monument Hotel
Zaandam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Hotel is geopend op 24 april 2023!
  • Verblijf in het centrum van Zaandam
  • De ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen in Amsterdam
  • Centraal Station Zaandam zit op 750 meter van het hotel
  • Tip: ga shoppen bij De Negen Straatjes in Amsterdam
Shop tips in Amsterdam

De Negen Straatjes
De Negen Straatjes is een gebied in het centrum van Amsterdam, tussen de grachten Herengracht en Prinsengracht. Het is een populaire winkelbestemming met een groot aantal boetiekjes, designerwinkels en vintage kledingwinkels. Hier vind je ook veel gezellige cafés en restaurants om even bij te komen tussen het shoppen door.

De Kalverstraat
De Kalverstraat is een van de drukste winkelstraten van Amsterdam, gelegen in het hart van de stad. Hier vind je bekende winkelketens, zoals H&M, Zara en Forever 21, maar ook grote warenhuizen zoals de Bijenkorf en de Primark. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

De P.C. Hooftstraat
De P.C. Hooftstraat is een exclusieve winkelstraat in Amsterdam-Zuid, bekend om zijn high-end designerwinkels en luxe merken zoals Chanel, Louis Vuitton en Gucci. Het is een chique bestemming voor mode-liefhebbers en een geweldige plek om te windowshoppen of om jezelf te trakteren op een designer-item.

Monument Hotel
Dam 7C,
Zaandam, Nederland
Kaart
Dam 7C, Zaandam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het splinternieuwe viersterren Monument Hotel is op 24 april 2023 geopend. Het is een charmant en uniek hotel gelegen in het hart van Zaandam. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand dat ooit diende als een postkantoor van Zaandam en is prachtig gerestaureerd met behoud van de originele architectonische kenmerken. Je kunt genieten van een heerlijk ontbijt in de ontbijtzaal van het hotel, die is voorzien van grote ramen met uitzicht op de pittoreske straatjes van Zaandam. Het hotel heeft ook een gezellige loungebar waar je kunt ontspannen met een drankje na een drukke dag. Het treinstation van Zaandam ligt op slechts een paar minuten lopen van het hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen parkeergelegenheid bij het hotel
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Eetcafé
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Parkeren

Geen parkeergelegenheid bij het hotel

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau