Fly & Drive
10 dagen
Incl. ontbijt

10-daagse fly & drive door indrukwekkend Ierland incl. ontbijt, vlucht en huurauto

Fly & drive door de Wild Atlantic Ways van Ierland
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1219,-
totaal: 2506,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 10 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek de prachtige natuur van Ierland tijdens deze fly & drive incl. ontbijt, vlucht en huurauto

Ierland! Het land van groen, beukende golven, indrukwekkende wandelpaden en fantastische uitzichten. Het enige woord dat het land het beste kan omschrijven is "Craic"! Het woord staat voor gezelligheid en het naar je zin hebben. Maak tijdens deze reis kennis met de eigenzinnige en grappige Ieren en laat je verwonderen over de prachtige natuur en cultuur die dit bijzondere land te bieden heeft! Jij bepaald het ritme en de route van de reis. In de avond kom je rustig bij in je hotel om de volgende dag na een lekker ontbijt weer op pad te gaan naar een nieuwe plek.

Fly & Drive
10 dagen
Incl. ontbijt

10-daagse fly & drive door indrukwekkend Ierland incl. ontbijt, vlucht en huurauto

Fly & drive door de Wild Atlantic Ways van Ierland
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen in verschillende 3*-hotels
  • Retourvlucht naar Dublin vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 10 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Inclusief entree Cliffs of Moher (dag 6)
  • Inclusief entree Kerry Cliffs (dag 8)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: Dublin
Je overnacht in het Maldron Newlands Cross hotel (of gelijkwaardig) of Riversdale B&B (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Welkom in Dublin! Haal je huurauto op en ga op je gemak naar het hotel. Vandaag heb je de tijd om de prachtige stad en haar gebruiken een beetje beter te leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Guinness Storehouse waar je alles te weten komt over het brouwproces van deze beroemde stout. De sportliefhebbers nemen natuurlijk een kijkje bij Croke Park, dat de thuisbasis is van de Ierse sport. Het GAA museum staat volledig in het teken van het Ierse voetbal en de Keltische sport Hurling. Neem 's avonds absoluut een lekkere pint in één van de vele gezellige pubs waar de traditionele volksmuziek muziek je tegemoetkomt.

Dag 2: Dublin - Enniskillen - Donegal (ca. 223 km)
De komende 2 nachten verblijf je in Dilions Hotel (of gelijkwaardig) of Ardlenagh View B&B (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Geniet eerst van een lekker ontbijt om daarna via het mooie Enniskillen richting het noordwesten te rijden. Bezoek het prachtige 15e -eeuwse kasteel of de botermarkt met gezellige winkels en cafés. Mocht je tijd hebben, rijd dan naar de regio Malin More om het kleine Folkpark Glencolumcille op het meest westelijke puntje van Donegal te bezoeken. Stop en bekijk de indrukwekkende kliffen van Slieve Leage bij Ti Linn. De kliffen zijn de hoogste van het land en steken 601 meter boven de zeespiegel uit! Natuurlijk kun je hier genieten van een fenomenaal uitzicht over de Atlantische Oceaan. Gelegen tussen de bergen en de zee vind je de plaats Kilcar, hier kun je in Studio Donegal de tweed wevers aan het werk zien met de traditionele productie en lokale materialen.

Dag 3: Inishowen schiereiland
Bezoek Malin Head op prachtige schiereiland Inishowen dat het meest noordelijke punt van Ierland is en laat je verwonderen door de wilde schoonheid en het wuivende palmgras. Neem de ferry naar Rathmullan en rijd via de Knockalla Coastal Road naar een van Ierlands mooiste stranden bij Ballymastocker Bay. Dit is een geliefde plek onder watersporters, maar je kunt ook gewoon even genieten van het prachtige strand zonder al te veel inspanning. Bij Fanad Head staat een prachtige vuurtoren die hoger is dan de Eiffeltoren.

Dag 4: Sligo (ca. 155 km)
Je verblijft de komende nacht in de Downhill Inn (of gelijkwaardig) of Lurgan House B&B (of verglijkbaar) incl. ontbijt

Na het ontbijt verruil je Donegal voor het graafschap Sligo. Sligo is een waar paradijs voor surfers vanwege de prachtige kustlijn en voorheen een van de populairste victoriaanse badplaatsen van Ierland. Bij laag water worden er zakken vol zeewier geoogst, die men vervolgens gebruikt in een van de badhuizen. Het zeewier zorgt voor een heerlijk zachte huid en naar het schijnt zorgt het er ook voor dat reumatische pijnen en spierpijnen worden verzacht.

Dag 5: Connemara (ca. 157 km)
Je verblijft vannacht in het Leenane Hotel (of gelijkwaardig) of Lisnagree B&B (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

In de ochtend breng je een bezoek aan Westport, een charmante badplaats in County Mayo. Je hebt vanaf Croagh Patrick (de heilige berg van Ierland) een prachtig uitzicht over de Clew Bay en de ontelbare eilandjes die voor de kust liggen. Je vervolgt je weg door het dunbevolkte en prachtige landschap van Connemara. De route brengt je naar een van de drie fjorden van Ierland: Killary Harbour. Als je bent uitgekeken bij het fjord, zet je koers langs de ruige Atlantische kustlijn naar de gezellige stad Galway. Je vindt hier een mooie mix tussen hip en traditionele culturen. Niet voor niets wordt Galway gezien als een van de leukste bestemmingen van het land. Vandaag kun je ook een bezoek brengen aan het prachtige Kylemore Abbey en de Victoriaanse ommuurde tuin. Het ligt op iets meer dan een uur rijden vanaf de stad en is een van de belangrijkste attracties van heel Ierland. Vanavond is het tijd om de levendige pubcultuur van Galway te gaan ontdekken.

Dag 6: Burren - Kliffen van Moher - Limerick (ca. 163 km)
Je verblijft de komende nacht in Shannon Springs Hotel (of gelijkwaardig) of Armada Lodge B&B (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Je rijdt nu door het unieke Burren gebied dat een overblijfsel is van de laatste ijstijd! Bezoek de kliffen van Moher die met 200 meter hoogte op zijn minst indrukwekkend zijn te noemen. Je hebt hier van bovenaf een ongelooflijk mooi uitzicht over de schuimkoppen op de golven beneden je. Rijd verder langs de wetskust van Co. Clare tot Loop Head, waar de rivier de Shannon, de Atlantische oceaan ontmoet. In de monding van de Shannon kun je zelfs dolfijnen spotten! Limerick (waar je overnacht) is een levendige stad waar je veel muziek, cultuur en geschiedenis zal terugvinden.

Dag 7: Dingle schiereiland (ca. 150 km)
De komende twee nachten verblijf je in Killaney Court (of gelijkwaardig) of Windway House B&B (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vandaag vertrek je richting Dingle, de kleinste van de drie schiereilanden van Kerry. Op gebied van schoonheid, authenticiteit en het "echte Ierland gevoel" heeft het veel te bieden! Dingle is een van de Gaeltacht regio's waar mensen het Gaelic en oude tradities nog steeds gebruiken in hun dagelijkse routine. Volg de kustweg naar Slea Head, dat het meest westelijke punt van Europa is. Hier kun je lekker luieren op het prachtige zandstrand en genieten van het uitzicht op de Blaket eilanden. In de middag kun je het kleurrijke dorp Dingle bezoeken dat beroemd is om de heerlijke visgerechten en de dolfijn Fungi!

Dag 8: Iveragh Schiereiland (ca. 89 km)
Volg vandaag de beroemdste kustweg van Ierland: The Ring of Kerry. De meer dan 170 kilometer lange ringweg voert je langs prachtige kleine dorpjes, schitterende baaien en valleien en adembenemende uitzichten over de Atlantische Oceaan. Bezoek het pittoreske vissersdorp Portmegee voor een heerlijke lunch met zeevruchten of verwen jezelf met een bezoek aan de Skelling Chocolate langs de Skelling Ring Road aan de westelijke punt van het schiereiland. Maak voor een mooie vergelijking met de kliffen van Moher en stop bij de Kliffen van Kerry waarvan je entree inclusief is. Welke vind jij mooier?

Dag 9: Cork - Dublin (ca. 351 km)
Je laatste nacht breng je wederom door in het Maldron Newlands Cross hotel (of gelijkwaardig) of Riversdale B&B (of vergelijkbaar) incl. ontbijt

Je verlaat vandaag de Atlantische kust en gaat terug richting Dublin. Op de terugweg kun je nog een stop maken in Cork en de beroemde Engelse markt met heerlijke delicatessen bezoeken. In de late namiddag keer je terug in Dublin waar je nog kunt genieten van een laatste pint in een van de gezellige pubs.

Dag 10: terug naar huis
Vandaag lever je je huurauto in en maak je je klaar voor de reis terug naar huis. Zoals ze in Ierland zeggen: "Slán abhaile"

Let op!

  • Kantoor voor het afhalen/retourneren van de huurauto is alleen geopend van 08.00 - 20.00 uur. Houd hier rekening mee bij het selecteren van de vlucht.
  • Alle accommodaties zijn gelegen binnen 40 kilometer van de genoemde gebieden/steden.
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (vergelijkwaardige) accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive door de Wild Atlantic Ways van Ierland
Dublin Airport,
Dublin, Ierland
Kaart
Dublin Airport, Dublin, Ierland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek tijdens deze Fly & drive de indrukwekkende kustlijnen en prachtige natuur van Ierland. Geniet onderweg van sprookjesachtige cottages en oude stenen stapelmuurtjes om je vervolgens alleen op de wereld te voelen op de verlaten stranden. Tijdens de reis verblijf je in uitstekende hotels waar je 's morgens rustig kunt wakker worden met een lekker ontbijtje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Kies zorgvuldig je vluchttijden
  • De autoverhuurder is geopend van 08.00 - 20.00 uur.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar allrisk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kan echter ook van tevoren. Een upgrade naar Categorie B (Fiat Punto of gelijkwaardig) is €30 per persoon per week.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van de accommodatie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau