Autorondreis
dagen

Tour door Serfaus, Fusch en Gosau incl. ontbijt en extra's

Summit tour Serfaus - Fusch - Gosau
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Ontdek Oostenrijk met een 7-daagse tour door Serfaus, Fusch en Gosau incl. ontbijt en extra's

De adembenemende landschappen van Oostenrijk ontdekken met je eigen auto? Tijdens deze reis verken je de prachtige dorpen Serfaus, Fusch en Gosau, die elk hun eigen unieke charme en attracties hebben. In elke plaats overnacht je 2 nachten in 3*-hotels. Iedere ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Aanschouw en bewonder tijdens de reis de glooiende heuvels, majestueuze bergen en heldere meren, en geniet van de betoverende schoonheid van Oostenrijk. Ontdek pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en levendige culturele hotspots terwijl je deze onvergetelijke autorondreis maken. Ben jij er klaar voor? Stap in en laat je meevoeren op een avontuur door het hart van Oostenrijk.

Autorondreis
dagen

Tour door Serfaus, Fusch en Gosau incl. ontbijt en extra's

Summit tour Serfaus - Fusch - Gosau
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in verschillende 3* hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief Super Sommer Card (liften & kortingen
  • Inclusief Salzkammergut adventure card (korting op verschillende uitjes)
  • Inclusief Nationalpark Summer card (liften & kortingen)
  • 1 dag entree tot Adventure World Großglockner High Alpine Road
  • Inclusief afdaling met de Gosaukamm gondel naar de Swieselalm in Gosau
  • 3-gangen afscheidsdiner bij hotel Kirchenwirt in Gosau
  • Inclusief toeristenbelasting en plaatselijke heffingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 en 2: Serfaus
Je verblijft in Hotel Philipp, of een vergelijkbaar hotel, in Serfaus, incl. ontbijt

Serfaus ligt in het hart van de Oostenrijkse Alpen. Dit pittoreske dorp is een populaire vakantiebestemming vanwege de spectaculaire bergen. In de zomer is er genoeg te doen. Maak een wandeling door de adembenemende bergen en geniet van het prachtige uitzicht op de omgeving. Een unieke ervaring in Serfaus is de "Dorfbahn", een ondergrondse metro die door het hele dorp loopt. Het is niet alleen een handige manier om van A naar B te reizen, maar het is ook nog eens leuk en spannend. Het is een must-ride voor als je Serfaus bezoekt. Ben je op zoek naar iets ontspannends? Dan is de "Serfauser Sauser" misschien wel iets. Dit is een zipline parcours dat je door de bergen en over de valleien voert, terwijl je geniet van het uitzicht op de omgeving. Ben je meer van de geschiedenis, dan is het "Bürgermuseum" leuk. Hier kan je meer leren over de geschiedenis van Serfaus en de tradities van de regio. Er is ook een kaasmuseum, de "Alpkäse-Museum", waar je meer kunt leren over het maken van kaas en zelfs enkele lokale kaassoorten kunt proeven.

Dag 3 en 4: Fusch
Je verblijft in Hotel Wasserfall, of een vergelijkbaar hotel, in Fusch, incl. ontbijt

Fusch is een schilderachtig dorpje en de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Eén van de meest opvallende bezienswaardigheden van Fusch is de Großglockner High Alpine Road, die door de bergen slingert en een spectaculair uitzicht biedt op de omliggende bergen en valleien. Dit is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de prachtige natuur van Oostenrijk wil ontdekken. Adventure World Großglockner High Alpine Road is ook een geweldige plek om te genieten van spannende activiteiten zoals paragliden, mountainbiken en wandelen. Vergeet niet om een ​​camera mee te nemen om de onvergetelijke momenten vast te leggen. Als je wat meer ontspanning zoekt, kan je een bezoek brengen aan de nabijgelegen warmwaterbronnen, die bekend staan ​​om hun geneeskrachtige eigenschappen en rustgevende werking. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, is er de mogelijkheid om te raften op de wilde rivieren van de regio, of om te gaan klimmen en abseilen in de bergen.

Dag 5 en 6: Gosau
Je verblijft in Hotel Kirchenwirt, of een vergelijkbaar hotel, in Gosau, incl. ontbijt

Gosau biedt adembenemende uitzichten, rustige natuur en is omgeven door spectaculaire bergen. Eén van de meest iconische bezienswaardigheden in Gosau is het prachtige meer, genaamd Gosausee. Het heldere water en de omringende bergen maken het een perfecte locatie voor een ontspannen picknick, een romantische wandeling of een verfrissende duik op een warme zomerdag. Als je op zoek bent naar avontuur, maak dan een wandeling door het Dachstein gebergte. Hier kan je de majestueuze bergen bewonderen, terwijl je wandelt over paden die variëren van gemakkelijk tot moeilijk. Er zijn ook diverse klim- en klettersteigroutes voor de meer ervaren klimmers. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Gosau, kan je een bezoek brengen aan het Gosau-museum. Hier leer je meer over de tradities en cultuur van de regio, en de unieke levensstijl van de lokale bevolking. Tot slot, geniet van een adembenemend uitzicht op de regio vanaf de Gosaukammbahn. Deze kabelbaan brengt je naar de top van de Gosaukamm berg, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de omliggende bergen en dalen.

Dag 7: Terugreis

De laatste dag is aangebroken... De dag dat je weer naar huis rijdt. Hopelijk heb je veel plezier gehad tijdens de autorondreis door deze prachtige regio van Oostenrijk en heb je mooie kiekjes kunnen schieten!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Summit tour Serfaus - Fusch - Gosau
.,
Serfaus, Oostenrijk
Kaart
., Serfaus, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De autorondreis door Oostenrijk doe je op basis van eigen vervoer. Je verblijft 2 nachten in Serfaus, Fusch en Gosau in Oostenrijk. Elke ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Daarnaast krijg je bij dit arrangement nog extra's zoals een Super Sommer Card, Salzkammergut adventure card, Nationalpark Summer card, 1 dag entree tot Adventure World Großglockner High Alpine Road, afdaling met de Gosaukamm gondel naar de Swieselalm in Gosau en een 3-gangen afscheidsdiner bij hotel Kirchenwirt in Gosau.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Ladis

Outdooractiviteiten, Steden, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Nauders

Outdooractiviteiten, Steden
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
Bij deze reis ben je verplicht alle namen, geboortedata en het adres door te geven!

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau