Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in hartje Lyon incl. ontbijt

Hotel Maison Nô
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
185,-
totaal: 399,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 25 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de stad Lyon en verblijf in een 4*-hotel incl. ontbijt

Ontdek Lyon, een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en culinaire verfijning. Hotel Maison Nô is perfect gelegen om je te laten genieten van de rijke diversiteit van deze prachtige stad. Wandel door de geplaveide straatjes van de historische oude stad, verken de indrukwekkende musea, proef heerlijke streekproducten op levendige markten en ervaar de onmiskenbare gastronomische scene waar Lyon zo bekend om staat. Het hotel heeft een dakterras waar je kan genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast kan je genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad! Of je nu ontspant in de exclusieve spa, jouw energie op peil houdt in de fitnessruimte of de vele bezienswaardigheden van Lyon verkent, dit is sowieso een trip die je niet snel zult vergeten! Laat je onderdompelen in de schoonheid en de magie van de stad Lyon!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in hartje Lyon incl. ontbijt

Hotel Maison Nô
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel midden in het centrum
  • Geniet van culinaire gerechten in het restaurant en op het dakterras van het hotel
  • Hotel zit op 110 meter van een metrostation en op 40 meter van een bushalte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Les Halles de Lyon-Paul Bocuse
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezoek de wijk Vieux Lyon
Vieux Lyon is de oudste wijk van Lyon en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een charmant gebied vol met smalle straatjes, Renaissance-gebouwen en gezellige pleintjes. Verken de traboules, de geheime doorgangen tussen gebouwen, en ontdek de vele ambachtelijke winkels, boetieks en restaurants. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de prachtige gotische kathedraal van Lyon, de Cathédrale Saint-Jean-Baptiste.

Geniet van de lokale keuken op de markt van Les Halles de Lyon-Paul Bocuse
Deze overdekte markt is een paradijs voor fijnproevers. Je vindt hier een overvloed aan verse producten, kazen, vleeswaren, gebak en andere culinaire lekkernijen. Het is vernoemd naar de legendarische Franse chef-kok Paul Bocuse en is een populaire plek om lokale specialiteiten te proeven, zoals de beroemde Lyonnaise worstjes, quenelles (visballetjes) en pralines.

Maak een wandeling langs de oevers van de Rhône
Lyon wordt doorkruist door de rivieren de Rhône en de Saône, en een wandeling langs de oevers van de Rhône is een geweldige manier om te genieten van het prachtige uitzicht op de stad. Langs de promenade vind je parken, cafés en restaurants, en je kunt ook de Pont de la Guillotière oversteken naar het Île de la Grande Jatte voor een rustige ontsnapping aan de drukte van de stad. 's Avonds verlichten de bruggen en de oever van de Rhône prachtig, wat zorgt voor een sfeervolle sfeer.

Hotel Maison Nô
11, Rue du Bât d'Argent,
Lyon, Frankrijk
Kaart
11, Rue du Bât d'Argent, Lyon, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Maison Nô is gevestigd in het gebouw van een voormalige bank en omgetoverd tot een viersterrenhotel. Het is een intiem boutique hotel gelegen in het hart van Presqu'île, tussen de Rhône en de Saône en vlakbij de Opera. Eén van de hoogtepunten van Hotel Maison Nô is het gastronomische restaurant op het dak. Hier kan je genieten van culinaire gerechten. Het restaurant biedt ook een panoramisch uitzicht over Lyon. Voor ontspanning en welzijn kan je terecht in de exclusieve spa van het hotel. Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte. De kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Moulins

Bezienswaardigheden, Steden
Moulins

De historische stad Moulins gaat terug tot het jaar 900. Bezoek hier de oude brug Pont Régemortes en de prachtige Cathédrale Notre Dame.

Arboretum de Balaine

Natuur & Parken
61 Route De Paris

Deze Engelse tuin, gesticht in 1804 door Aglaé Adanson, en open voor het publiek van maart tot eind november, herbergt op 20 hectare meer dan 2500 soorten en variëteiten, waaronder een prachtige verzameling exotische boomsoorten.

Chantenay-Saint-Imbert

Steden, Natuur & Parken
Place De L Èglise

Het charmante dorp Chantenay-Saint-Imbert is gelegen in het Westen van Bourgondië. In het hart van Frankrijk overheerst serene rust in een glooiend landschap. U vindt hier eindeloze velden, bossen en dorpjes.

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Parc floral d'Apremont

Natuur & Parken
Parc Floral D'apremont

De Floral Park van Apremont is dagelijks geopend van eind maart tot eind september geopend. Ontdek tijdens een wandeling de betoverende tuin die vele schatten herbergt.

Nevers

Steden
Nervers

Nevers is een stad vol geschiedenis. Bewonder het Paleis en de vele kerken. Wandel langs de Loire en geniet van het prachtige landschap dat u hier ziet.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau