Wellness
dagen

Ontspan in een 5*-hotel in Rijswijk incl. champagne ontbijtbuffet en wellness

Restaurant Hotel & Spa Savarin
Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Ontspan 3, 4 of 5 dagen in een 5*-hotel in Rijswijk incl. champagne ontbijtbuffet en wellness

Restaurant Hotel & Spa Savarin is de ideale uitvalsbasis. Geniet van culturele hoogtepunten in nabijgelegen koninklijk Den Haag en historisch Delft. Huur een fiets bij de receptie en verken de omgeving of bereik binnen slechts 30 minuten het prachtige strand van Scheveningen. Ontspan volledig in de Cityspa, waar je al je zorgen achter kunt laten. De luxe wellnessfaciliteiten zijn ontworpen met jouw welzijn als prioriteit. Geniet van ontspannende sauna's, zwembaden en hoogwaardige professionele behandelingen. Sluit de dag af met een culinaire verwennerij in het restaurant, waar meesterlijke gerechten samenkomen met een uitgelezen selectie wijnen. Hotel & Spa Savarin biedt de perfecte balans tussen cultuur, ontspanning en culinair genieten. geniet van een onvergetelijke wellnessbeleving en geniet van een zorgeloos verblijf.

Wellness
dagen

Ontspan in een 5*-hotel in Rijswijk incl. champagne ontbijtbuffet en wellness

Restaurant Hotel & Spa Savarin
Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks champagne ontbijtbuffet
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Toegang tot Spa Savarin
  • Verblijf in een 5*-hotel
  • Tip: ga een dagje naar Scheveningen
Een dagje erop uit in de in de omgeving?

Scheveningen
Scheveningen strand is een populaire bestemming met een breed zandstrand, perfect om te zonnen, zwemmen en zandkastelen te bouwen. Langs de bruisende boulevard vind je gezellige strandtenten, restaurants en bars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes met uitzicht op zee. Watersportliefhebbers kunnen surfen, kitesurfen en zeilen, terwijl sportievelingen kunnen beachvolleyballen of strandrackets huren. Ook attracties zoals SEA LIFE Scheveningen en de Pier van Scheveningen verkennen zijn ook zeker de moeite waard.

Den Haag
De veelzijdige stad met een rijk cultureel erfgoed, zoals het historische Binnenhof en het wereldberoemde Mauritshuis. Winkel liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod, van bekende merken in de winkelstraten tot boetieks in het sfeervolle Zeeheldenkwartier. Natuurliefhebbers kunnen ontspannen in het groene Haagse Bos of het uitgestrekte Westduinpark verkennen. Den Haag heeft een bloeiende culturele scene, met musea, theaters en muziekpodia zoals het Gemeentemuseum en het Koninklijk Theater.

Delft
Het historische centrum van Delft is een veelbezochte bestemming met zijn betoverende grachten, eeuwenoude kerken en karakteristieke architectuur. Wandel langs de grachten en bewonder de charmante bruggen en historische panden die de stad sieren. Bezoek de beroemde kerken, zoals de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk, met hun indrukwekkende architectuur en historische betekenis. Delft staat wereldwijd bekend om zijn iconische Delfts blauw aardewerk, en in het historische centrum kun je de traditionele aardewerkwinkels bezoeken, waar je prachtige handbeschilderde stukken kunt bewonderen en kopen.

Restaurant Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29,
Rijswijk, Nederland
Kaart
Laan van Hoornwijck 29, Rijswijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5*-Restaurant Hotel & Spa Savarin beschikt over 35 moderne kamers waaronder 4 luxe suites. Alle kamers zijn standaard voorzien van een flatscreen-tv, telefoon, minibar, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, gebruik van Wi-Fi (tegen betaling) en een laptopkluis. Ook hebben alle kamers een badkamer met een bad en/of douche, toilet, föhn, badjas en slippers. Geniet in het sfeervolle hotel-restaurant van een uitgebreid ontbijt, lunch of een à la carte diner. Wil je even tot rust komen? Neem dan een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna, whirlpool, hottub, infrarood sauna of het Turkse stoombad. Daarnaast is het mogelijk om diverse behandelingen te boeken in één van de behandelsalons, deze beschikken over een hammam scrubsteen en massagebedden. In het Wellness gedeelte van het hotel is badkleding verplicht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 19,50 p./n.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Familiepark Drievliet

Attractieparken
Jan Thijssenweg 16

Leuk voor jong en oud! In Park Drievliet wordt er rekening gehouden met iedereen, zo zijn er verschillende attracties voor de kleintjes, ook voor de sensatie zit u hier zeker goed!

Haagse Toren

Bezienswaardigheden
Rijswijkseplein 786

De Haagse Toren, een nieuw Haags icoon. Gelegen in het gebouw 'het strijkijzer' van architect Paul Bontenbal, aan het Rijswijkseplein in Den Haag.

The Tourist Tram

Tours & activiteiten
Parallelweg 224

Laat je in een authentieke tram meevoeren langs alle highlights van Den Haag en Scheveningen. Zonder last te krijgen van zere voeten! Toch de mooiste plekken wat uitgebreider bekijken? Stap gerust uit en pak zodra je er klaar voor bent de volgende tram.

Museum Prinsenhof in Delft

Musea
Sint Agathaplein 1

Bezoek Museum Prinsenhof en kom alles te weten over het leven van Johannes Vermeer, de Hollandse Meesters, Delfts Blauw, en Willem van Oranje - die hier op 10 juli 1584 werd vermoord (de kogelgaten zitten nog in de muur!).

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 p.n.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 19,50 p./n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau