Steden dichtbij
dagen

MEGADEAL! ⚡️ 4*-hotel aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam incl. ontbijt

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
MEGADEAL! ⚡️ Verblijf 2, 3 of 4 dagen aan de oever van de Maas en aan de voet van de Erasmusbrug in een 4*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt

Verblijf in Rotterdam aan de oever van de Maas in Inntel Hotels Rotterdam Centre. Dit is de perfecte uitvalsbasis om de stad Rotterdam te ontdekken. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad, aan de voet van de Erasmusbrug en aan de over van de Maas. Het panoramische uitzicht op de Maas en de iconische Erasmusbrug is werkelijk adembenemend. Laat je betoveren door de dynamische skyline van Rotterdam, terwijl je geniet van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel met uitzicht op het water, of ontspan met een drankje in onze gezellige bar. De belangrijkste bezienswaardigheden, de Markthal, winkels en het uitgaansleven bevinden zich op loopafstand. Maak een wandeling door het Museumpark en bezoek de omliggende musea of maak een boottochtje over het water.

Steden dichtbij
dagen

MEGADEAL! ⚡️ 4*-hotel aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam incl. ontbijt

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Optioneel bij 2 nachten: 1 x 3-gangendiner
  • Hotel gelegen aan de voet van de Erasmusbrug
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het Maritiem Museum
Must-do and sees in Rotterdam

Bewonder Rotterdam vanaf de hoogste uitkijktoren van Nederland
Je kent het vast wel! De Euromast heeft een geweldig uitzicht op de stad en de haven van Rotterdam. Met een lift ga je in een halve minuut naar een hoogte van ca. 100 meter. Vandaar heb je een onvergetelijk uitzicht van 360 graden over Rotterdam en de omgeving. Niet bang voor hoogtes en hou je van adrenaline? Dan kun je ook naar een hoogte van ca. 185 meter klimmen. Tip: ga abseilen met een professional!

Op naar de Markthal!
De dagelijkse markt is te vinden in de Markthal. Scoor de lekkerste lokale specialiteiten, verse producten en hapjes uit het binnen- en buitenland. Wanneer je tussen de kraampjes staat, moet je eigenlijk even omhoog kijken. Het kunstwerk 'Horn of Plenty' van Arno Coenen en Iris Roskam versierd de hele hal... waanzinnig!

From the other side
Het hele jaar door kun je terecht bij Spido, één van de grootste Rotterdamse attracties. Spido biedt rondvaarten, dagtochten en themacruises aan. Tijdens een rondvaart geniet je van de haven van Rotterdam en bekijk je de stad vanaf een hele andere kant.

Kubushuizen?
Dit is een ontwerp van architect Piet Blom. Zijn idee? Een soort dorp in de grote stad ontwerpen, waarbij hij het hele complex zag als een bos. De huizen zijn gekanteld, waardoor de ene kant naar de grond gericht is en de andere kant naar de lucht. De opvallende huizen zijn te vinden nabij de Markthal en de Oude Haven. Kaartjes zijn te koop aan de deur.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Leuvehaven 80,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Leuvehaven 80, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht je kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug. Voor de ultieme ontspanning kun je een duik nemen in het zwembad van Inntel Hotels Rotterdam Centre. Vanuit vrijwel ieder raam heb je schitterend uitzicht op het water van de Maas. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van verschillende eigenschappen van het omringende water.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau