Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet aan de kust van het Waddeneiland Vlieland incl. ontbijt

WestCord Hotel De Wadden
Vlieland, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
47,-
totaal: 118,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 23 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen aan de kust van het Waddeneiland Vlieland incl. ontbijt

WestCord Hotel de Wadden op het Waddeneiland Vlieland is de ideale bestemming voor zowel strandliefhebbers als rustzoekers. Het hotel biedt niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook een scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat je verblijf onvergetelijk wordt. Verken het eiland Vlieland op je gemak per fiets en ontdek de natuurlijke schoonheid en rustige omgeving. Een fietstocht langs de duinen, door bossen en schilderachtige dorpjes is een absolute aanrader. Na een dag vol activiteiten is de sfeervolle bar met verwarmd buitenterras de perfecte plek om te ontspannen. Geniet van een verfrissend drankje terwijl je uitkijkt over de prachtige tuin van het hotel en de weidse Waddenzee. Voor natuurliefhebbers biedt Vlieland ook unieke mogelijkheden. Maak een onvergetelijke wadlooptocht en ervaar de magie van het wad. Misschien kom je zelfs een speels zeehondje tegen tijdens je avontuur. Voor degenen die liever aan wal blijven, is een ontspannen wandeling langs de vloedlijn een prachtige manier om te genieten van de frisse zeelucht en het geluid van de golven. Verken ook zeker het historische dorpje Oost-Vlieland tijdens je verblijf. Wandel door de charmante straatjes met oude panden en unieke winkeltjes. Ontdek de rijke geschiedenis van het eiland en laat je betoveren door de authentieke sfeer.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet aan de kust van het Waddeneiland Vlieland incl. ontbijt

WestCord Hotel De Wadden
Vlieland, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Aan de kust
  • Tip: maak mooie wandelingen
Tips voor tijdens je verblijf

Oost-Vlieland
Verken de gezellige Dorpsstraat in Oost-Vlieland vol leuke winkeltjes, cafés en restaurants met lokale specialiteiten. Ontdek unieke souvenirs, kleding en ambachtelijke producten. Geniet van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje in de gezellige cafés en restaurants. Pauzeer op een terras en observeer de levendige sfeer om je heen. Bewonder historische panden die de geschiedenis van het eiland weerspiegelen. Ontdek zijstraten met boetiekjes en kunstgalerijen. Proef lokale specialiteiten en geniet van ambachtelijk gebrouwen biertjes.

Watersportactiviteiten
Op Vlieland kunnen avontuurlijke vakantiegangers genieten van diverse watersportactiviteiten. Met mogelijkheden zoals kitesurfen, zeilen, suppen en kajakken is er voor elk wat wils. Duik in de golven en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je jezelf uitdaagt in deze spannende watersporten. Of je nu een ervaren watersporter bent of het voor de eerste keer wilt proberen, Vlieland biedt de ideale omgeving om te genieten van de zee en al haar mogelijkheden. Geniet van de vrijheid, het plezier en de unieke ervaringen die watersporten op Vlieland met zich meebrengen.

Wandelen
Geniet van prachtige wandelingen, verken de diverse wandelpaden en ontdek de natuurlijke schoonheid van het eiland. Wandel langs de uitgestrekte duinen, door prachtige bossen en over schitterende paden die je leiden naar afgelegen stranden en pittoreske plekjes. Laat de rust en charme van Vlieland tot je doordringen terwijl je geniet van de frisse zeelucht en het geluid van de golven. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling langs de vloedlijn of een meer uitdagende tocht door de duinen, wandelen in Vlieland is een geweldige manier om de natuurlijke pracht van het eiland te ervaren en even helemaal tot rust te komen.

WestCord Hotel De Wadden
Dorpsstraat 61,
Vlieland, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 61, Vlieland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

WestCord Hotel de Wadden ligt op het Waddeneiland Vlieland. Het hotel beschikt over een restaurant en fietsverhuur. Ook kun je plaatsnemen aan de sfeervolle bar met verwarmd buitenterras. Alle comfortabele kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een flatscreen televisie, Espressomachine en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museum Tromps Huys

Musea
Dorpsstraat 99

Vlieland kent een indrukwekkend cultuur en historisch verleden. Dit verleden wordt bij Museum Tromps Huys tentoongesteld. Je vindt hier verschillende schilderijen, tekeningen, etsen en prenten.

Jachthaven van Vlieland

Eilanden, Natuur & Parken
Havenweg 10

De Jachthaven van Vlieland ligt ten oosten van het dorp aan de Wadkant van het eiland. Vaak liggen er honderden jachten en in de ervoor gelegen werkhaven liggen vaak schepen van de bruine vloot.

Vuurtoren Vlieland

Oost-Vlieland

De 40 meter hoge vuurtoren van Vlieland staat net buiten het dorp en op ongeveer 15 minuten fietsen vanaf de haven. Vanaf de vuurtoren kun je bij helder weer de buureilanden Texel en Terschelling en ook de Friese en Noord-Hollandse kust zien.

Fietsen en wandelen

Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Pad Van Twintig

Vlieland heeft een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden. Deze met schelp verharde paden bieden je een prachtige gelegenheid om vele plekjes op het eiland te leren kennen.

Kroon's Polders

Natuur & Parken
Postweg 4

Kroon's Polders is een natuurgebied van vier polders die tussen 1900 en 1930 zijn ingedijkt. Het gebied dankt haar naam aan de opzichter van Rijkswaterstaat die was belast met het toezicht op het inpolderen.

Vuurtoren Brandaris

Bezienswaardigheden
Brandarisstraat

De Brandaris is een vuurtoren op Terschelling en tevens de oudste vuurtoren van Nederland. De toren is helaas niet van binnen te bezoeken.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau