Fly & Drive
8, 10, 12 of 15 dagen
Incl. ontbijt

8-, 10-, 12- of 15-daagse fly & drive unieke Portugese vestingstadjes en boutique hotels incl. vlucht en huurauto

Fly & drive Midden-Portugal: unieke vestingstadjes
Óbidos, Leiria, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
919,-
totaal: 1870,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 8-, 10-, 12- of 15-daagse fly & drive door Midden-Portugal en bezoek unieke vestingstadjes en charmante boutique hotels incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Je wilt toch ook verblijven in kleinschalige, charming en boutique hotels? De hotels tijdens deze reis ademen allen hun eigen sfeer uit. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege het service niveau, de gastvrijheid en kwaliteit.
Je begint deze fly & drive met een ontdekkingstocht in het mysterieuze paleisstadje Sintra. De volgende bestemming van de reis is Obidos, een geheel ommuurd middeleeuwse stadje. Je vervolgt de reis naar Evora, een uniek wit museumstadje dat door UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed. En je sluit de reis af in de hoofdstad, Lissabon.

Fly & Drive
8, 10, 12 of 15 dagen
Incl. ontbijt

8-, 10-, 12- of 15-daagse fly & drive unieke Portugese vestingstadjes en boutique hotels incl. vlucht en huurauto

Fly & drive Midden-Portugal: unieke vestingstadjes
Óbidos, Leiria, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 9, 11 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lissabon vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8, 10, 12 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Verblijf in charmante, kleinschalige boutique hotels
  • Ontdek de mooiste Portugese vestingsstadjes
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo kan je reis er uit zien:

Dag 1: aankomst Lissabon - Sintra
Je verblijft de komende nacht bij Unlock Rose Garden in Sintra

Vandaag kom je met het vliegtuig aan in Lissabon. Je haalt vervolgens je huurauto op en rijdt naar je eerste bestemming: Sintra (ca. 30 km). Als je aankomst in Sintra is het net alsof je een sprookje binnenloopt. Hier wandel je tussen de kastelen, paleizen, mooiste tuinen en parken. Een van de meeste fotogenieke plekken is Quinta da Regaleira en zijn bijbehorende tuinen waarbij je de romantiek voelt opbloeit. Avonturiers mogen het labyrint van grotten en tunnels niet overslaan. Vlak voor Capela da Santíssima Trindade kun je het fel rode Tempelierskruis van Mozaïek vinden. Via de kapel kunt je de trap nemen naar de crypte. Een mysterieus begin van je reis. Aan de voet van het gebergte Serra de Sintra biedt het dorpje Colares, bovenop een heuvel een prachtig uitzicht.

Dag 2 en 3: Sintra - Obidos (ca. 95 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Unlock Senhoras Rainhas in Obidos

Na een ontbijt ga je naar de volgende bestemming van je reis: Obidos. Obidos is een geheel ommuurd middeleeuwse stadje dat in 1282 door Koning Dinis werd geschonken aan zijn 8-jarige bruid Isabel van Aragon. Als je eenmaal binnen de verdedigingsmuren bent, waan je je bijna in een sprookjeswereld: de bevolking hier woont in wit met blauw omrande huizen en de smalle keienstraten lopen als een doolhof door de stad. Wandel ook naar het plein Praça de Santa Maria en bekijk de renaissancekerk Igreja de Santa Maria. Of geniet simpelweg van het uitzicht vanaf de hooggelegen stad. Op een uurtje rijden ligt het beroemde bedevaartsoord Fatima, ook wel het "Lourdes van Portugal" genoemd. Het is één van de grootste bedevaartsoorden van de wereld.

Dag 4 en 5: Obidos - Évora (ca. 200 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Unlock The Noble House in Évora

De Alentejo regio in Portugal is de minst bekende regio van het land, maar is zeker een bezoek waard! De regio wordt begrenst door de rivier de Taag in het noorden en door de Algarve in het zuiden. In de Alentejo maak je kennis met de natuur, rust, een glooiend landschap en een rijkdom aan uniek erfgoed. Tussen de korenvelden en wijngaarden vind je middeleeuwse vestingstadjes met in de architectuur nog Moorse invloeden. De Alentejo staat bekend om de vele lokale gerechten, de traditionele hapjes en de wijnproeverijen.

De ommuurde stad Évora is door UNESCO gekwalificeerd als werelderfgoed. Dwalend door Évora zie je de vele historische invloeden; van romeins tot neoklassiek, gotisch, renaissance en barok. Binnen de muren vind je talloze witte huizen, historische gebouwen en gezellige pleinen. Slenter door de kronkelige straatjes en geniet van een fijne maaltijd in een van de vele restaurants. In Évora vind je de Romeinse Tempel en de Igreja de São Francisco met de eigenaardige Capela dos Ossos (bottenkapel).

Dag 6 en 7: Évora - Lissabon (ca. 135 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Unlock Hotel da Estrela in Lissabon

Vandaag vertrek je na het ontbijt weer richting Lissabon. Het Jerónimos Monastery gelegen in Belém is een van de mooiste gebouwen van Lissabon. Het klooster is gemaakt van kalksteen en versierd met Oosterse en Moorse decoraties. Miradouro de Santa Luzia is een van de vele kijkpunten die de stad rijk is. Tijdens de zonsondergang heb je een prachtig uitzicht. Op het plein staan bomen vol roze en paarse bloemen. Aan zee vind je de verdedigingstoren Belém. Een indrukwekkend gebouw waar je een kijkje binnen kunt nemen.

Dag 8: terugreis

De laatste dag rijd je terug naar de luchthaven van Lissabon (ca. 12 km). Helaas is het tijd om Portugal te verlaten en je levert de auto weer in op de luchthaven. Tijdens de vlucht terug naar huis kun je nagenieten van al het moois dat Portugal je gebracht heeft!

Let op: Wanneer een accommodatie niet beschikbaar is, verblijf je in een andere, vergelijkbare accommodatie

10-, 12- of 15 daagse reis:
Je kunt deze reis ook verlengen en een 10-daagse, 12-daagse of 15-daagse fly & drive boeken. Je verblijven zullen dan als volgt zijn:

  • 10-daagse reis: 2 nachten Sintra, 3 nachten Obidos, 2 nachten Evora, 2 nachten Lissabon
  • 12-daagse reis: 3 nachten Sintra, 3 nachten Obidos, 2 nachten Evora, 3 nachten Lissabon
  • 15-daagse reis: 4 nachten Sintra, 4 nachten Obidos, 3 nachten Evora, 3 nachten Lissabon

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Midden-Portugal: unieke vestingstadjes
Largo do Adro da Igreja 12,
Óbidos, Portugal
Kaart
Largo do Adro da Igreja 12, Óbidos, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze fly & drive bezoek je het mysterieuze Sintra, het ommuurde middeleeuwse stadje Obidos, het unieke witte museumstadje Evora en de hoofdstad Lissabon. Je verblijft in charmante, kleinschalige boutique hotels inclusief ontbijt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau