Autovakanties
dagen

Geniet aan de Costa Brava in de badplaats Calella o.b.v. halfpension

GHT Balmes Hotel
Calella, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen aan de Costa Brava in de badplaats Calella o.b.v. halfpension

Viva España! Waar beter dan in badplaats Calella vier je de zomer? Geniet in het GHT Balmes Hotel op 600 meter van de zee. Gooi je handdoek uit en neem een duik in het verfrissende zeewater! Blikvanger is de Vuurtoren, er zijn stranden en rotsbaaitjes in alle soorten en maten en tijdens een wandeling in het Dalmau Park maak je de mooiste foto's. Vanzelfsprekend vind je hier veel horeca waar je 's avonds heerlijk kan dineren of 's nachts al dansend en feestend de bloemetjes buiten kan zetten.
Kortom: er is genoeg te beleven tijdens je verblijf in Calella!

Familiekamers met HOGE kortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet aan de Costa Brava in de badplaats Calella o.b.v. halfpension

GHT Balmes Hotel
Calella, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Hotel is gelegen op 600 meter van het strand
  • Familiekamers met HOGE kortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het stadspark Parc Dalmau
Tips in de omgeving!

Parc Dalmau
Calella heeft een stadspark genaamd Parc Dalmau. Dit prachtige park, dat gevormd is door bossen van dennen en eiken, is heerlijk om doorheen te wandelen. In het centrale punt is het hart gevormd van het park. Hier staan onder andere schommels voor de kinderen en zijn er plekken gecreëerd om van de heerlijke dennengeur te kunnen genieten. Parc Dalmau is zeker een aanrader als je de drukke stad even wil ontwijken.

Stranden van Calella
De stranden van Calella zijn zeer geliefd bij haar publiek. Dit is niet heel gek, want de standen zijn echt prachtig om te zien. Calella heeft in totaal drie brede stranden met een totale lengte van ruim drie kilometer. De stranden van Calella zijn heel schoon, ze hebben grof zand en de zee is helder. Je kunt veel strandtentjes vinden op de drie stranden van Calella en er zijn ook verschillende soorten watersport die je daar kunt beoefenen. De stranden van Calella zijn heel geschikt voor gezinnen, omdat De Blauwe Vlag op alle drie de stranden aanwezig is. De Blauwe Vlag geeft aan dat het er veilig is. Het water wordt echter wel vrij snel dieper dus je moet wel oppassen met kinderen.

Jardíns de Cap Roig
Jardíns de Cap Roig is een beeldenpark in Calella waar een permanente collectie van hedendaagse en moderne beeldhouwkunst staat. Het beeldenpark staat in het stadsdeel Calella de Palafrugell en het park staat ook wel bekend om haar mooie botanische tuinen: Jardín botánico de Cap Roig. Ook staat hier het kasteel van Cap Roig dat in 1925 werd gebouwd en dat er heel mysterieus en bijzonder uitziet.

GHT Balmes Hotel
Carrer de Balmes, 123,
Calella, Spanje
Kaart
Carrer de Balmes, 123, Calella, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het GHT Balmes Hotel ligt in het centrum van de populaire toeristische badplaats Calella. In de directe omgeving vind je dan ook vele restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Het strand bevindt zich op 700 meter van het hotel. Het hotel beschikt over twee buitenzwembaden, een gratis waterpark en een poolbar. De kamers zijn standaard voorzien van o.a. airconditioning, een flatscreen televisie, een telefoon, gratis Wi-Fi, een föhn en een balkon of terras. Het gebruik van een kluisje of minibar is mogelijk tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel, reserveren is mogelijk
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag, €10 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Parc Aquàtic Water World

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Ctra. De Vidreres Km 1,2

Geniet een dag van alle waanzinnige glijbanen, zwembaden of zelfs bungeejumpen! Waterworld is het bekendste waterpark van de Costa Brava en is dus zeker een bezoekje waard.

Lloret de Mar

Steden
Av. Just Marlés Vilarrodona, 68

Het gezellige Lloret de Mar met winkelstraten, restaurants en een prachtig zandstrand is de ideale plaats voor een bruisende zonvakantie!

Platja D’Aro

Steden
Carrer Ntra. Sra. Del Carme, 16

Deze gezellige plaats heeft een prachtig breed strand met een boulevard. Er zijn vele gezellige restaurantjes met terrassen die uitzicht bieden op het strand.

Kathedraal van Girona

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag, €10 per huisdier per nacht

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel, reserveren is mogelijk

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.66 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau