Autorondreis
dagen

8-daagse rondreis naar Venetië, Gardameer en Lago Maggiore incl. ontbijt en diner

Rondreis Venetië, Gardameer en Lago Maggiore
Venetië, Veneto, Italië bekijk op kaart
8-daagse rondreis naar Venetië, Gardameer en Lago Maggiore incl. ontbijt en diner

Deze zelfstandige autorondreis biedt de perfecte gelegenheid om de adembenemende omgevingen van Venetië, het Gardameer en Lago Maggiore te verkennen. Gedurende je avontuur verblijf je in drie comfortabele 3*-hotels, waar je dagelijks kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast zijn er vijf heerlijke diners inbegrepen, samen met een ontspannende boottocht en een smaakvolle wijnproeverij. Je hebt volledige vrijheid om op eigen gelegenheid te reizen en gebruik te maken van je eigen vervoer.

Autorondreis
dagen

8-daagse rondreis naar Venetië, Gardameer en Lago Maggiore incl. ontbijt en diner

Rondreis Venetië, Gardameer en Lago Maggiore
Venetië, Veneto, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Dagelijks heerlijk ontbijtbuffet
  • 5 x dineren aan het Gardameer en het Lago Maggiore
  • 1 x boottocht naar Murano en Burano met bezoek aan de glasfabriek t.w.v. €25 p.p
  • 1 x wijnproeverij aan het Gardameer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Venetië
Overnachting in Hotel Venezia2000, Venetië of gelijkwaardig

Vandaag begint je reis en vertrek je richting Venetië.

Dag 2: Venetië
Overnachting in Hotel Venezia2000, Venetië of gelijkwaardig

Venetië moet je gewoon gezien hebben. Vandaag geniet je van een uitstapje naar de unieke stad en ga je het van dichtbij ervaren. Water, waar je ook kijkt, artistieke Venetiaanse gevels, ansichtkaartmotieven op elke hoek en gigantische bezienswaardigheden. Op de klokkentoren op San Giorgio Maggiore, het kleine eiland tegenover het San Marcoplein, heb je het meest fantastische uitzicht over de stad. Tijdens een spannende reis naar de eilanden Murano en Burano krijg je niet alleen prachtige uitzichten, maar maak je ook kennis met glaskunst.

Dag 3, 4 en 5: Gardameer
Overnachting in Hotel Bellavista, Tignale of gelijkwaardig

Genesteld tussen de majestueuze bergen van Noord-Italië ligt het Gardameer. Het sprankelende water van het meer weerspiegelt de groene heuvels en ruige kliffen eromheen. Een ontspannen wandeling langs de kust, een trektocht in de omliggende bergen, fietsen langs de kust of zeilen op het meer. Een van de hoogtepunten van het Gardameer is de stad Sirmione. Bij een heerlijke wijnproeverij met typische producten proost je op je vakantie en geniet je echt van het moment.

Dag 6 en 7: Lago Maggiore
Overnachting in Hotel Moderno, Premeno of gelijkwaardig

Het Lago Maggiore is een absoluut paradijs voor natuurliefhebbers en biedt talloze mogelijkheden, zoals wandelen in de omliggende bergen, spetteren in het meer, slenteren onder tropische palmbomen in schattige stadjes. De vele vrijetijdsmogelijkheden maken het bijna moeilijk om gewoon te genieten van "la dolce far niente", zoet nietsdoen. Het kleine dorpje Agra, hoog in de groene berghelling genesteld, biedt een fantastisch uitzicht op het meer. Wil je een beetje geschiedenis leren? Bezoek dan zeker de Villa della Porta Bozzolo. Je kunt witte pauwen spotten op de Borromeïsche Eilanden, een groep eilanden genesteld in het betoverende Lago Maggiore tussen Verbania in het noorden en Stresa in het zuiden. Wat dacht je van een omweg naar een van de schoonste meren van Italië? Niet ver van de Borromeïsche baai, midden in een natuurgebied, ligt het kleine bergmeer Lago di Mergozzo. Er is een breed aanbod voor iedereen die van watersport houdt: van kanoën of kajakken tot windsurfen. Kortom: je kunt hier alles proberen!

Dag 8: Reis naar huis
De laatste dag breekt aan en het is tijd om met pijn in het hart afscheid te nemen van de verfrissende zeebries en de pittoreske dorpjes. We wensen je een goede reis naar huis.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Venetië, Gardameer en Lago Maggiore
.,
Venetië, Italië
Kaart
., Venetië, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze autorondreis ontdek je de prachtige omgevingen van Venetië, het Gardameer en Lago Maggiore. Je verblijft in 3 verschillende 3*-hotels inclusief dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens zijn er 5 diners inbegrepen, een boottocht en een wijnproeverij. De reis is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Mogelijk, afhankelijk van hotel
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Dorsoduro

Wijken
Dorsoduro

Dorsoduro is uitgegroeid tot een kunstzinnige wijk. Er bevinden zich twee grote musea en je kunt genieten van een gezellige, levendige sfeer.

Canal Grande

Boottochten en watersporten
Canal Grande

De Canal Grande is ca. 4 km. lang en loopt dwars door Venetië. Maak een boottocht en bewonder de prachtige huizen aan de waterkant.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Venetië

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op! - Bij een dagbezoek aan Venetië wordt een toegangsprijs van €5,00 gevraagd. Overnacht je in een accommodatie in Venetië, dan is betaling niet vereist, maar registratie in het systeem wel. Verdere informatie over het registratieproces ontvangt men op de voucher.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Mogelijk, afhankelijk van hotel

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau