Autovakanties
dagen

4*-hotel aan de rand van Wolfsburg incl. ontbijt en 1x entree voor Autostad Wolfsburg

Parkhotel Wolfsburg
Wolfsberg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel aan de rand van Wolfsburg incl. ontbijt en 1x entree voor Autostad Wolfsburg

Parkhotel Wolfsburg bevindt zich in een groene omgeving aan de rand van Wolfsburg. Verken de beroemde Autostadt Wolfsburg, een paradijs voor autoliefhebbers, en ontdek de fascinerende geschiedenis van de Volkswagen-fabriek. Breng een bezoek aan het imposante kasteel van Wolfsburg en maak ontspannende wandelingen in het prachtige Allerpark. Laat je inspireren door moderne kunstwerken in het Kunstmuseum Wolfsburg. Na een dag vol avontuur keer je terug naar dit verblijf, waar je kunt ontspannen te midden van de groene omgeving en genieten van een oase van rust.

Autovakanties
dagen

4*-hotel aan de rand van Wolfsburg incl. ontbijt en 1x entree voor Autostad Wolfsburg

Parkhotel Wolfsburg
Wolfsberg, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x entree voor Autostad Wolfsburg t.w.v. € 18,00 p.p.
  • Kinderen tot en met 11 jaar ontvangen een welkomstcadeautje
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: verken Autostadt Wolfsburg
Tips voor tijdens je verblijf

Designer Outlet Wolfsburg
Voor de shopliefhebbers is Designer Outlet Wolfsburg een waar paradijs. Gelegen in het hart van de stad, biedt dit outletcentrum een mix van designermerken en geweldige kortingen. Duik in de wereld van mode en stijl terwijl je door de chique boetieks en winkels struint, waar je kunt genieten van een breed scala aan hoogwaardige kleding, accessoires en nog veel meer.

Autostadt Wolfsburg
Stap in de wereld van de auto-industrie bij Autostadt Wolfsburg. Dit unieke complex biedt een mix van interactieve tentoonstellingen, adembenemende autotentoonstellingen en spannende fabrieksrondleidingen. Leer over de geschiedenis en innovatie van de beroemde Volkswagen-fabriek en ontdek de evolutie van het autorijden door de jaren heen. Bewonder de collectie van klassieke en moderne auto's en laat je verbazen door de technologische hoogstandjes. Van het verkennen van de toekomst van elektrisch rijden tot het ervaren van de sensatie van het racen, Autostadt Wolfsburg biedt een onvergetelijke ervaring voor autoliefhebbers van alle leeftijden.

Allerpark
Allerpark is een groene oase in Wolfsburg, perfect voor wie op zoek is naar ontspanning en recreatie. Maak rustgevende wandelingen langs de groene paden, omringd door prachtige natuur. Voor de avontuurlijke geesten zijn er tal van recreatieve activiteiten beschikbaar. Stap op de fiets en verken het uitgestrekte park, ga roeien op het water of ervaar de vrijheid van skaten op de speciaal aangelegde paden.

Parkhotel Wolfsburg
Unter den Eichen 55,
Wolfsberg, Duitsland
Kaart
Unter den Eichen 55, Wolfsberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-sterren parkhotel Wolfsburg is gelegen in het noorden van Duitsland. Het hotel bevindt zich in het stadscentrum, op loopafstand van vele bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het ligt ook vlakbij het prachtige park "Allerpark", waar u kunt genieten van een ontspannende wandeling of fietstocht. Wolfsburg staat vooral bekend als de thuisbasis van de Volkswagen-fabriek en het bijbehorende museum, dat ook op korte afstand van het hotel ligt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op basis van beschikbaarheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Wolfsburg

Steden
Wolfsburg

Deze jonge, gastvrije stad aan het Mittellandkanal staat voor traditie en moderniteit en wekt de ontdekkingslust.

Autostadt Wolfsburg

Bezienswaardigheden
Stadtbrücke

Autostadt is een 25 hectare groot park met daarin vele paviljoens over auto’s en autotechnieken. Ieder merk van de Volkswagen Groep heeft een eigen paviljoen.

Happy Rizzi House

Bezienswaardigheden
Ackerhof 1

Het Happy Rizzi House is een vrolijk gekleurd monument in popart-stijl. Dit monument werd door de kunstenaar James Rizzi ontworpen.

Halberstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Westendorf 24-26

Halberstadt is een plaats in de Duitse deelstaat Sasken-Anhalt. Er zijn vele musea te bezoeken in Halberstadt, zoals het literatuurmuseum Gleimhaus en het stadsmuseum.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Keizerlijk Paleis Goslar

Bezienswaardigheden, Musea
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op basis van beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau