Feestdagen
dagen

Geniet de kerstdagen van een 7-daagse reis op de Rijn, Waal en Maas o.b.v. volpension

Kerstdagen op de Rijn, Waal en Maas
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Breng de kerstdagen door op de Rijn, Waal en Maas tijdens een 7-daagse cruisereis o.b.v. volpension

Stap aan boord van een betoverende kerstcruise op de Rijn, Waal en Maas en ervaar de magie van de feestdagen terwijl je langs schilderachtige landschappen en pittoreske steden vaart. Een kerstcruise op de Rijn, Waal en Maas biedt een unieke en onvergetelijke manier om de kerstperiode te vieren. Terwijl je ontspant op het cruiseschip, word je omringd door een adembenemend winterlandschap met (hopelijk) sneeuwbedekte heuvels en idyllische dorpen. De cruise vertrekt vanuit Arnhem en brengt je naar prachtige bestemmingen langs de rivieren. Bezoek sfeervolle steden zoals Nijmegen, Heusden, Gorinchem, Dordrecht en Tiel, waar je kunt genieten van de gezellige straten die zijn versierd met lichtjes en decoraties en mogelijk tref je nog gezellige kerstmarkten aan. Aan boord van het schip word je verwend met uitstekende faciliteiten en heerlijke culinaire ervaringen. Geniet van feestelijke diners met traditionele kerstgerechten en smaakvolle lekkernijen, bereid door getalenteerde koks. Kortom, dé perfecte manier om de feestdagen te vieren en te genieten van een onvergetelijke kerstervaring.

Feestdagen
dagen

Geniet de kerstdagen van een 7-daagse reis op de Rijn, Waal en Maas o.b.v. volpension

Kerstdagen op de Rijn, Waal en Maas
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangenlunch (uitgeserveerd aan tafel)
  • Dagelijks 4-gangendiner (uitgeserveerd aan tafel)
  • Inclusief dagelijks een avondsnack
  • Inclusief 2x per dag koffie, thee en gebak aan boord
  • Inclusief een feestelijk kapiteinsdiner op de laatste avond
  • Inclusief bagageservice voor in- en uitstappen
  • Inclusief Nederlandstalige reisbegeleiding
  • Inclusief haven- en scheepskosten
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: vertrek vanuit Arnhem
Vandaag gaat je kerstcruise beginnen! Je reist op eigen gelegenheid naar Arnhem, waar je 16.00 uur aan boord wordt verwacht van de MS Johannes Brahms. De bemanning zorgt er voor dat je bagage naar je hut wordt gebracht.

Dag 2: Nijmegen
Over de Rijn en Waal vaar je naar Nijmegen. Een wandeling door het sfeervolle, in kerststemming omgetoverde centrum is zeer de moeite waard. Wandel door de knusse steegjes van het stadscentrum en bewonder de prachtige kerstversieringen die de charmante middeleeuwse gebouwen omringen. De imposante Sint-Stevenskerk wordt verlicht met een schitterende gloed en biedt een indrukwekkend gezicht. Ook heb je in Nijmegen de mogelijkheid om de lichtsculpturenroute te volgen. Nijmegen geeft licht in het donker, onder andere door maar liefst negen grootste indrukwekkende lichtsculpturen te laten schitteren. Ze branden dagelijks van 12.00 tot 23.00 uur.

Dag 3: Heusden
Varend over de Waal trekt het winterlandschap aan je voorbij. Tegen de middag bereikt je Heusden, een oude vestingstad waar je van de historische sfeer kunt genieten. Tijdens de kerstperiode verandert Heusden in een idyllisch winterdorp, waar de geplaveide straten en historische gebouwen worden versierd met fonkelende lichtjes en kleurrijke decoraties. De kerstsfeer in Heusden is als een levend kerstkaartje, met een warme en gezellige ambiance die je meteen omarmt. Het pittoreske stadhuis en de historische kerken zijn verlicht met een feeërieke gloed, wat een romantische sfeer creëert. Maak een wandeling langs de oude vestingmuren en geniet van het uitzicht over het winterlandschap. De prachtige uitzichten over de rivier de Maas en de omliggende velden maken van Heusden een magische plek om te verkennen.

Dag 4: Gorinchem
Over de Waal bereik je Gorinchem, vroeger een belangrijke vesting. De vestingwallen lopen helemaal rond en geven prachtige uitzichten over de rivieren; uniek in Nederland! Neem de tijd om de prachtige natuur rondom Gorinchem te verkennen. Maak een wandeling langs de stadsmuren en geniet van het uitzicht op de omliggende grachten en weilanden. De rustgevende sfeer van de natuur vormt een harmonieus contrast met de prachtige kerstverlichting en kleurrijke decoraties in de stad.

Dag 5: Dordrecht
Tijdens het ontbijt vaar je naar Dordrecht. Het schip blijft de hele dag in Dordrecht liggen zodat je op je gemak de stad kunt verkennen. Dompel jezelf onder in de kerstsfeer terwijl je door de pittoreske straten wandelt, waar de historische gebouwen en kerken verlicht worden met feestelijke verlichting. Geniet van de prachtige kerstetalages en bewonder de kerststallen die je overal in de stad kunt vinden. Ervaar de warme en gastvrije sfeer van deze historische stad, doordrenkt met kerstmagie.

Dag 6: Tiel
In de ochtend vaar je naar Tiel. Je kunt op eigen gelegenheid Tiel ontdekken en langs prachtige monumenten flaneren. Dompel jezelf onder in de kerstsfeer terwijl je de historische bezienswaardigheden van Tiel bewondert, die verlicht worden met betoverende kerstverlichting. De Sint-Maartenskerk en het stadhuis zijn prachtig versierd en zorgen voor een pittoreske kerstomgeving. Misschien kom je de bekendste inwoner "Flipje" nog wel tegen!

Dag 7: aankomst Arnhem
Nog eenmaal ontbijten voordat je in Arnhem weer aan land gaat en dan zitten deze heerlijke dagen er al weer op.

Let op! Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Kerstdagen op de Rijn, Waal en Maas
Rijnkade,
Arnhem, Nederland
Kaart
Rijnkade, Arnhem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aan boord van de elegante en comfortabele MS Johannes Brahms wacht je een ongedwongen, familiale sfeer. Door de kleine afmetingen is de MS Johannes Brahms ook in staat om kleinere en interessante waterwegen te bevaren en aan te meren in de binnensteden van interessante steden. Zo beleef je deze steden van dichtbij. Op je drijvende hotel kun je ontspannen in de grote en gezellige lounge met bar en dansvloer of het elegante restaurant. De smaakvol ingerichte hutten zijn circa 11m² groot en beschikken over douche/toilet, föhn, kluis, individuele airconditioning, telefoon en kleurentelevisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Lounge
  • Lift
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Voertaal tijdens de cruise is Duits.
  • Tijdens het inchecken voor de cruise heb je de mogelijkheid om een drankenpakket optioneel bij te boeken.

Informatie in- en ontscheping bij vertrek op 22 december 2023

De plek van inscheping op 22 december is:
Arnhem - Nieuwe Kade 5

De plek van ontscheping op 28 december is:
Arnhem - Rijnkade 2

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau