Wintersportvakanties
Overnachting + belevenis
dagen

Winter wonderland ervaring in Fins Lapland incl. vlucht, ontbijt en 4 excursies

Rovaniemi: winter ervaring in Lapland
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Geniet van 5-daags winter wonderland ervaring in Fins Lapland incl. vlucht, ontbijt en maar liefst 4 excursies!

Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in een betoverend sprookjesachtig landschap, waar besneeuwde bossen zich uitstrekken zover het oog reikt en de lucht gevuld is met de magie van de winter. Welkom in Fins Lapland, en specifiek in het sprookjesachtige Rovaniemi, waar je een Winter Wonderland-ervaring zult beleven die je stoutste dromen overtreft. Maar het echte avontuur begint wanneer je de wereld buiten je deur betreedt. Laat je meevoeren op een spannende huskysafari, waarbij enthousiaste honden je door het met sneeuw bedekte bos trekken. Het geblaf van de honden en de zachte ruis van de sneeuw onder de slee creëren een magische symfonie. Ook ga je een spannende sneeuwscootertocht tegemoet. Rijd door het winterwonderland terwijl je de kracht en snelheid van deze machines ervaart. Een hoogtepunt van je Lapland-avontuur is een ontmoeting met de kerstman. Rovaniemi is de officiële woonplaats van de Kerstman. Maar de kers op de taart is zonder twijfel het noorderlicht. Tijdens de wintermaanden heb je in Rovaniemi een goede kans om dit natuurlijke wonder te zien. Sta 's avonds buiten in de ijzige kou en kijk omhoog terwijl de dansende lichten in de lucht verschijnen. Een reis naar deze magische plek is als een sprookje dat tot leven komt in de glinsterende sneeuwvlaktes van Lapland.

Wintersportvakanties
Overnachting + belevenis
dagen

Winter wonderland ervaring in Fins Lapland incl. vlucht, ontbijt en 4 excursies

Rovaniemi: winter ervaring in Lapland
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rovaniemi vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief excursie naar Santa Claus Village met transfer
  • Inclusief Husky safari
  • Inclusief Aurora avond (ca. 3 uur)
  • Inclusief sneeuwscootersafari (ca. 2 uur)
  • Vertrek je op 30 december, heb je tevens 2x een diner inclusief (op 31/12 & op 1/1)
  • Een onvergetelijke ervaring!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst in Rovaniemi
Je verblijft de komende vier nachten bij Scandic Pohjanhovi hotel in Rovaniemi (of vergelijkbaar)

Vandaag kom je aan in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland. Als je droomt van een winter wonderland, kom je uit in Lapland. Het is er heerlijk rustig en als je wilt kun je de drukte zelf opzoeken in de steden en skigebieden welke op slecht enkele minuten van de wildernis gelegen zijn.
Vanaf de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar het hotel (transfer optioneel bij te boeken).

Dag 2: Husky safari, Kerstmandorp en Aurora avond

Na het ontbijt begin je de dag door je meteen onder de magie van Lapland te dompelen. De eerste stop vandaag is Santa Claus Village (kerstmandorp) op de poolcirkel. Geniet van de prachtige natuur van Lapland die aan je voorbij trekt terwijl je in een hondenslee zit! Je kunt ontspannen en zintuigen laten rusten in het rustgevende landschap, terwijl de gids het huskyteam bestuurt. De duur van de rit is ongeveer 20 minuten. Na de safari kun je je opwarmen bij een open vuur in de tuin. Je kunt ook rondlopen in de farm en andere honden ontmoeten.

Na de huskytocht heb je nog de gelegenheid om op eigen gelegenheid door het dorp te lopen en de lokale ster 'Santa Claus' in zijn huis te ontmoeten. Bezoek het postkantoor van de Kerstman om een brief naar je geliefde te sturen met een officiële postzegel van de Kerstman. Slenter rond in de verschillende souvenirwinkels en geniet van de magische sfeer in het dorp.

's Avonds dineer je op eigen gelegenheid en kun je je daarna klaarmaken voor de Aurora-avond. Wist je dat in Finland het noorderlicht 'het vuur van de vos' genoemd wordt? Geniet van de frisse winterlucht en van de kans om het Noorderlicht te zien flikkeren in de lucht (echter geen garantie). Je wordt naar een nabijgelegen plek gebracht waar je het beste zicht op de lucht hebt. Tijdens de avond leer je over de arctische natuur en geniet je van verhalen over de cultuur en geschiedenis van de lokale bevolking. Rondom het haardvuur heb je de gelegenheid om met sneeuwschoenen proberen te lopen. Daarnaast zal je genieten van warme drank en kun je marshmallows grillen op het kampvuur. Aan het einde van de excursie keer je met de transfer terug naar de stad.

Dag 3: dag ter vrije besteding

Begin de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel. Vandaag kun je genieten van Rovaniemi en de omgeving, geheel naar eigen wens in te vullen. Ontdek bijvoorbeeld het prachtige Arktikum-museum en leer meer over de Sami, de oorspronkelijke bevolking van Lapland. Een andere optie is om te genieten van een van de vele activiteiten in de natuur die worden aangeboden in dit gebied zoals een sneeuwschoenwandeling, rendiersafari of ijsvissen. Je kunt gaan winkelen in de stad of een wandeling maken langs de oevers van de Ounasjoki-rivier.

Dag 4: sneeuwscootersafari

Na het ontbijt begin je de dag met wat adrenaline en snelheid. Vandaag neem je deel aan een spannende sneeuwscootersafari. Dit sneeuwscooteravontuur biedt een fantastische kans om de kunst van het besturen van een sneeuwscooter onder de knie te krijgen. Tijdens de safari stop je even voor een pauze en geniet je onderweg van een warm drankje om je lekker op te warmen.

Dag 5: vertrekdag

Na het ontbijt zit je reis er helaas al weer op en moet je afscheid nemen van deze magische plek. Je reist op eigen gelegenheid weer terug naar luchthaven van Rovaniemi voor je terugvlucht naar Amsterdam (luchthaventransfer optioneel bij te boeken).

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rovaniemi: winter ervaring in Lapland
Rovaniemi Airport,
Rovaniemi, Finland
Kaart
Rovaniemi Airport, Rovaniemi, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een onvergetelijke ervaring in Fins Lapland! Een waar winter wonderland, dat is wat je zult ervaren tijdens deze reis. Een heerlijk hotel met dagelijks een lekker ontbijt om je dag mee te starten en vervolgens op pad gaan om het beste uit je reis te halen. Ga op huskysafari, ontmoet de kerstman, ontdek het Noorderlicht en cross dwars door de witte landschap tijdens een sneeuwscootersafari.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De vlucht is met een tussenstop.
  • Retourtransfer luchthaven-hotel is exclusief. Het is mogelijk deze optioneel bij te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 164,00 per taxi (voor heen en terug samen). Indien je dit wenst bij te boeken, kun je contact opnemen met het service center.

Bij vertrek op 30/12 is er tevens 2x een oud& nieuw diner inclusief (op 31/12 en op 1/1).

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau