Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Vakantie in de Oostenrijkse Stiermarken o.b.v. halfpension

Hotel Stigenwirth
Krakau, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
215,-
totaal: 467,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
4-, 6-, 8- of 15-daagse vakantie in de Oostenrijkse Stiermarken o.b.v. halfpension

Ontdek het betoverende Krakau, Oostenrijk, waar de natuurlijke schoonheid een sprookjesachtig decor vormt voor natuurliefhebbers. Omringd door majestueuze bergtoppen en weelderige landschappen, belooft Krakau een onvergetelijke bestemming voor avontuurlijke geesten die verlangen naar de rust en opwinding van de natuur. Of je nu een fervent wandelaar bent of simpelweg wilt genieten van de serene schoonheid, Krakau biedt voor elk wat wils. Van adembenemende wandelroutes tot rustige momenten aan de oevers van kristalheldere meren, hier vind je een scala aan activiteiten. Verwen je smaakpapillen met lokale lekkernijen en frisse drankjes in sfeervolle berghutten. Krakau is jouw uitvalsbasis voor een natuuravontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Vakantie in de Oostenrijkse Stiermarken o.b.v. halfpension

Hotel Stigenwirth
Krakau, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzemenu
  • Kind tot 6 jaar verblijft GRATIS!
  • Gratis gebruik van de wellness van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Murau
Tips voor tijdens je verblijf!

Prebersee
Prebersee, gelegen in de regio Lungau, Stiermarken, is een idyllisch meer dat bekend staat om zijn kristalheldere water en de serene omgeving. Omgeven door dichte bossen, biedt het een vredige ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Het meer is een favoriete plek voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar ontspanning of een actieve dag in de natuur. Wandelpaden rondom het meer zijn goed onderhouden en bieden gemakkelijke tot matige routes, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen en wandelaars van alle niveaus. Picknickplaatsen langs de oever bieden de perfecte setting voor een middag in de buitenlucht, terwijl de lokale flora en fauna een rustgevende achtergrond vormen. In de zomermaanden kun je hier ook zwemmen en vissen, waardoor Prebersee een veelzijdige bestemming is voor natuurliefhebbers.

Tockneralm
Tockneralm, gelegen in de prachtige regio van de Niedere Tauern, is een alpenweide die bekend staat om haar adembenemende uitzichten en ongerepte natuur. Deze bestemming trekt wandelaars en natuurliefhebbers aan die de schoonheid van de Oostenrijkse Alpen willen ervaren. De wandelroutes naar Tockneralm zijn divers, variërend van eenvoudige wandelingen tot meer uitdagende tochten, waardoor het geschikt is voor avonturiers van elk niveau. Eenmaal boven word je beloond met panoramische uitzichten op de omliggende bergtoppen en valleien. Het is een perfecte plek voor een dagtocht, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur, picknicken met een uitzicht, of zelfs de lokale fauna kunt spotten. De alpenweide is ook een startpunt voor verdere verkenningen in de regio, waardoor het een must-visit is voor iedereen die de Oostenrijkse Alpen wil ontdekken.

Natuurpark Sölktäler
Natuurpark Sölktäler, gelegen in het hart van Stiermarken, is een uitgestrekt natuurgebied dat bekend staat om zijn indrukwekkende landschappen en rijke biodiversiteit. Het park biedt een scala aan wandel- en mountainbikeroutes die bezoekers door enkele van de meest spectaculaire scènes van de Alpen leiden. Van weelderige valleien en kristalheldere meren tot ruige bergtoppen, Natuurpark Sölktäler heeft voor elk wat wils. Het park is de thuisbasis van een diversiteit aan planten en dieren, waardoor het een fantastische plek is voor natuurstudie en fotografie. Bezoekers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan paden, van eenvoudige wandelingen die geschikt zijn voor gezinnen tot meer uitdagende routes voor ervaren wandelaars. Naast wandelen en fietsen, biedt het park ook mogelijkheden voor vissen, klimmen en in de winter zelfs sneeuwschoenwandelen, waardoor het een het hele jaar door bestemming is voor natuurliefhebbers.

Hotel Stigenwirth
Krakauebene 33,
Krakau, Oostenrijk
Kaart
Krakauebene 33, Krakau, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Stigenwirth biedt een prachtig uitzicht op Styrian Krakau en het omliggende landschap, waardoor het een topbestemming is voor vakanties. Met meer dan een eeuw aan ervaring streeft het hotel naar uitmuntende service en voorzieningen. Het beschikt over 33 rustige kamers, inclusief 8 panorama suites, en biedt plaats aan 90 gasten in een gezellige alpine ambiance. Het eigen restaurant, bekroond met prijzen zoals "Kulinarium Steiermark" en "Austria Biozertifikat," serveert heerlijke Stierse gerechten en biologische gerechten. Bij Hotel Stigenwirth kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van ontspanning, plezier, natuur en frisse lucht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€18,00 per huisdier per dag
Hoogtepunten

Gröbming Adventure Park

Outdooractiviteiten
Stoderstraße 114

Je vindt hier een enorm klimpark tussen de bomen, waarbij een speciale manier van zekeren jouw veiligheid garandeert tijdens de avontuurlijke belevenissen op hoogte.

Dachstein

Outdooractiviteiten
Dachstein

Sightseeing, snowboarden, skiën, langlaufen, klimmen, wandelen, bergbeklimmen, paragliden, van het uitzicht genieten – dat alles kan op de Dachstein.

GrimmingTherme

Spa en Wellness
Neuhofen 183

Thermen, sauna en wellness biedt de Grimming Therme. Een belevenisaanbod voor groot en klein.

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Bad Ischl

Steden, Bezienswaardigheden
Bad Ischl

Een kleine charmante stad én een kuuroord met traditie! Zo kwamen hier de adel en de rijken te kuren en van de zon te genieten. Je vindt hier de keizerlijke villa in het oude keizerlijke park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€18,00 per huisdier per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 10:00 uur & 15:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau