Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt

Best Western Plus Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 117,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 61 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt

Geniet van een verblijf in het prachtige Best Western Plus Hotel Amstelveen, jouw ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van het Amsterdamse Bos en de bruisende stad Amsterdam. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer of de beschikbaarheid van Uber ben je in een mum van tijd in Amsterdam. Verken de levendige Albert Cuypmarkt, maak een betoverende rondvaart door de grachten of ga shoppen in het bruisende centrum. Voor natuurliefhebbers biedt het Amsterdamse Bos een oase van rust en mogelijkheden.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt

Best Western Plus Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen om de hoek van het Amsterdamse Bos
  • Verblijf in een 4*-hotel nabij Amsterdam
  • Amsterdam ligt op ca. 30 minuten rijden vanaf het hotel
  • Je kunt fietsen huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook het Cobra Museum!
Tips voor tijdens je verblijf!

Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos is een weelderig groen toevluchtsoord net buiten Amsterdam. Dit uitgestrekte park biedt bezoekers een scala aan activiteiten in de natuur. Wandelliefhebbers kunnen genieten van kilometers aan prachtige wandelpaden, terwijl fietsers hun hart kunnen ophalen op de vele fietsroutes. Avontuurlijke zielen kunnen het klimpark verkennen en de adrenaline laten stromen. Voor gezinnen is er een kinderboerderij waar kinderen de dieren kunnen ontmoeten. Het meer in het park is perfect voor roeien en kanoën, waardoor bezoekers kunnen genieten van een ontspannen dag op het water. Het Amsterdamse Bos is een ideale ontsnapping uit de drukte van de stad en biedt natuurlijke pracht en recreatieve mogelijkheden in overvloed.

Anne Frank Huis
Het Anne Frank Huis is een indrukwekkende herinnering aan een van de meest tragische perioden in de geschiedenis. Dit historische huis diende als schuilplaats voor Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het is waar Anne haar wereldberoemde dagboek schreef. Bezoekers kunnen de onderduikruimte verkennen en de achtergrondverhalen van Anne en haar familie ontdekken. Het museum dient als een aangrijpende herinnering aan de Holocaust en de kracht van het geschreven woord om de stem van een jong meisje voor altijd levend te houden.

De Dam
De Dam is het bruisende hart van Amsterdam, en het centrale plein van de stad. Het wordt omringd door belangrijke historische gebouwen, waaronder het imposante Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument. Het plein is een knooppunt voor toeristen en lokale bewoners en biedt tal van evenementen en activiteiten het hele jaar door. Bezoekers kunnen genieten van straatartiesten, picknicken op het plein, of gewoon ontspannen en de architectonische schoonheid van de omgeving bewonderen. De Dam is de perfecte plek om het bruisende stadsleven van Amsterdam te ervaren en de rijke geschiedenis van de stad te verkennen.

Best Western Plus Amstelveen
Grutterij 5,
Amstelveen, Nederland
Kaart
Grutterij 5, Amstelveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Plus Amstelveen is de ideale uitvalbasis om Amstelveen en Amsterdam te ontdekken. Het hotel is in maart 2019 geopend. Alle kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Bovendien biedt het hotel een fitnesscentrum, bar en een lounge. Je kunt in het hele hotel gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis in de omgeving / € 10,00 per dag in de parkeergarage
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Hermitage Amsterdam

Musea
Amstel 51

Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. Er zijn verschillende tentoonstellingen.

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Rembrandthuis

Musea
Jodenbreestraat 4

Dit museum was het huis waar Rembrandt tussen 1639 en 1658 heeft gewoond.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis in de omgeving / € 10,00 per dag in de parkeergarage

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau