Kerstmarkten
dagen

Verblijf in Maastricht en ontdek de kerstmarkt in Valkenburg incl. ontbijt

Saillant Hotel Maastricht City Centre
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Maastricht en ontdek de kerstmarkt in Valkenburg incl. ontbijt

Het Saillant Hotel Maastricht City heeft een ideale locatie voor winkelliefhebbers en sightseeing in Maastricht, direct aan het Vrijthof-plein. Als extraatje biedt het hotel entreetickets voor de Gemeente Kerstgrot in Valkenburg, een betoverende ondergrondse kerstmarkt. Ontdek de magische sfeer van prachtig verlichte grotten, kerstdecoraties en lekkernijen. Dit unieke kerstavontuur laat je genieten van de feestelijke ambiance op een bijzondere manier. Een verblijf in Saillant Hotel Maastricht City combineert winkelen, bezienswaardigheden en de magie van de Gemeente Kerstgrot in Valkenburg voor een onvergetelijke ervaring.

Kerstmarkten
dagen

Verblijf in Maastricht en ontdek de kerstmarkt in Valkenburg incl. ontbijt

Saillant Hotel Maastricht City Centre
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Kerstattentie op de hotelkamer
  • Ontvangst met warme drank naar keuze en lekkernij
  • Entreeticket voor de Gemeente kerst grot in Valkenburg
  • Tip: bekijk de Christmas Parade in Valkenburg
Kerst in Valkenburg

Gemeente Kerstgrot
De Gemeente Kerstgrot is een betoverende ondergrondse attractie in het hart van Kerststad Valkenburg. Hier dompel je jezelf onder in de magische wereld van Kerstmis. Diep onder de grond word je begroet door schitterende lichtdisplays en kerstdecoraties die de grotten omtoveren tot een waar kerstwonderland. Wandelend door de gangen word je betoverd door de sprankelende kerstsfeer en kun je genieten van de prachtig versierde nissen en krochten. De Gemeente Kerstgrot is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een plek waar de geest van Kerstmis tot leven komt, met regelmatige optredens, kraampjes met handgemaakte kerstcadeaus en heerlijke lekkernijen. Het is een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Kerststad Valkenburg
Kerststad Valkenburg is een betoverende bestemming die tijdens het kerstseizoen tot leven komt. De stad wordt gehuld in een feestelijke sfeer met prachtig versierde straten en historische gebouwen. Het hoogtepunt is de Gemeente Kerstgrot, een ondergronds wonderland van fonkelende lichtjes en kerstmagie. Daarnaast herbergt de stad kerstmarkten in de Kasteelruïne en Fluweelengrot, waar je kunt winkelen voor ambachtelijke geschenken en proeven van heerlijke lekkernijen. De jaarlijkse Christmas Parade brengt kleurrijke praalwagens en muzikale optredens naar de straten. Met zandsculpturen, kerstconcerten en dwaallichtjeswandelingen biedt Kerststad Valkenburg een onvergetelijke kerstervaring in een prachtige historische omgeving.

Saillant Hotel Maastricht City Centre
Vrijthof 32,
Maastricht, Nederland
Kaart
Vrijthof 32, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Saillant Hotel Maastricht City Centre ligt aan het Vrijthof, naast een middeleeuwse kerk. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek herenhuis. Sommige kamers hebben en zithoek. Allen bieden Auping-bedden, een flatscreen-tv en een eigen badkamer en bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt niet over een lift en de kamers liggen verspreid over verschillende verdiepingen. In het hotel vindt je het restaurant Vrienden van het Vrijthof. Je kunt kiezen uit diverse gerechten en een menu met 3- of 4-gangen samenstellen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau