Fletcher Specials
dagen

Verblijf aan de Zeeuwse Kust bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad
Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Ontdek 3 dagen de Zeeuwse kust bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad

Nieuwvliet-Bad, een verborgen juweel aan de Zeeuwse kust, wacht op je ontdekking. Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten van de rustgevende zee, uitgestrekte stranden en de nabijheid van pittoreske Belgische steden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg of een actieve vakantie, hier vind je de perfecte mix van comfort en avontuur.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf aan de Zeeuwse Kust bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad
Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1 x 2 gangen keuzediner op dag van aankomst
  • Aan de kust gelegen
  • Tip: bezoek een nabij gelegen Belgisch stadje
Tips voor tijdens je verblijf

Strandwandelingen en Fietsroutes
De kustlijn van Zeeland is een paradijs voor liefhebbers van de natuur. Met een netwerk van goed onderhouden wandel- en fietspaden kun je de omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad optimaal verkennen. Een strandwandeling bij zonsopgang of zonsondergang biedt adembenemende uitzichten en een kans om de rust en de kracht van de zee te ervaren. Voor de actievere gasten zijn er diverse fietsverhuurpunten in de buurt waar je fietsen kunt huren om de regio te verkennen. Volg bijvoorbeeld de route langs de kust naar het natuurgebied Het Zwin of trap door de groene polders naar historische dorpjes zoals Groede en Cadzand, waar de tijd lijkt stil te staan.

Bezoek aan Sluis
Sluis is een historisch stadje dat niet alleen bekend staat om zijn winkelaanbod maar ook om zijn rijke verleden. Het Belfort van Sluis is een uniek monument; het is de enige overgebleven stadspoort met een belfort in Nederland en biedt een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. Slenter door de gezellige straatjes, bezoek de lokale markt of geniet van een kopje koffie in een van de vele cafés. Sluis combineert cultuur en gezelligheid, wat het een perfecte bestemming maakt voor een dagtrip.

Natuurgebied Het Zwin
Het Zwin, vaak beschreven als de 'internationale luchthaven voor vogels', is een dynamisch en grensoverschrijdend natuurgebied. Het is een belangrijke broedplaats voor diverse vogelsoorten en een rustplaats voor trekvogels. Het gebied heeft een rijke flora en fauna en biedt de mogelijkheid om zeldzame planten en dieren te ontdekken. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van het Zwin leiden. Bezoekerscentra aan beide kanten van de grens bieden interessante informatie en organiseren regelmatig rondleidingen en activiteiten.

Dagtrip naar Brugge
Brugge, ook wel het 'Venetië van het Noorden' genoemd, is een sprookjesachtige stad op slechts een korte rit van Nieuwvliet. De stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is beroemd om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur. Wandel langs de kronkelende grachten, bewonder de historische gebouwen zoals het Belfort en de Basiliek van het Heilig Bloed, en verlies jezelf in de charmante steegjes. Brugge is ook een paradijs voor chocoladeliefhebbers, met talloze chocolaterieën waar je de fijnste Belgische chocolade kunt proeven. Vergeet niet een boottocht te maken op de grachten voor een uniek perspectief op de stad.

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad
Zouterik 2,
Nieuwvliet-Bad, Nederland
Kaart
Zouterik 2, Nieuwvliet-Bad, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad, de perfecte plek in Zeeland voor een overnachting vlak bij het strand. Op maar 100 meter afstand van de kust is dit de ideale locatie om te genieten van de Zeeuwse zeelucht en lekker uit te waaien. Het hotel biedt een prachtig zicht op de duinen en staat bekend om het culinaire à la carte restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een compleet 3-gangendiner. Voor een informeel hapje en drankje kun je terecht in de brasserie en de Irish Pub. Tijdens het verblijf is er de mogelijkheid om het binnenzwembad te gebruiken voor wat inspanning. De omgeving biedt genoeg vermaak met prachtige strandwandelingen langs de Zeeuwse kust en de nabijheid van charmante Belgische steden zoals Brugge, Knokke en Gent. Het team van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad heet iedereen hartelijk welkom en zorgt ervoor dat het aan niets zal ontbreken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

’t Zwin in Knokke

Natuur & Parken
Graaf Léon Lippensdreef 8

Het Zwin Natuur Park is een interactief natuurbelevingspark voor het hele gezin. Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

Visserij Museum Breskens

Musea
Kaai 1-103

Heb je altijd al meer willen weten over het vissersberoep? Krijg in het Visserijmuseum alle antwoorden op je vragen.

Sluis

Steden
Sluis

Vlakbij de Belgische grens vind je het stadje Sluis. Deze oude vestingstad heeft een rijke historie en een Bourgondische sfeer.

Vlissingen

Steden
Marktstraat 16

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Waai lekker uit aan de langste zeeboulevard van Nederland!

Zeeuws maritiem muZeeum

Musea
Nieuwendijk 11

Het museum is voorgekomen uit het Stedelijk museum van Vlissingen. Het museum is gevestigd in een aantal oude panden die met elkaar verbonden worden door een nieuwbouwcomplex. Een deel van het museum is gevestigd in het Lampsinshuis een voormalig stadspaleis in Vlissingen. In het museum is een leuke afwisselende collectie over het maritieme verleden van Vlissingen te vinden.

Restauranttip Vlissingen: La Bella Cucina

Eten en drinken
Walstraat 25

Verwen jezelf met een goed gevulde picknickmand vol heerlijke Italiaanse broodjes, huisgemaakte salade, vers fruit en smakelijke zoetigheden. Zoek een strand in de buurt en leg je picknickdeken neer om te genieten.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau