Zonvakanties
Verre reizen
8, 11, 15 of 19 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive 5*-strandvakantie in het Cubaanse paradijs Varadero incl. vlucht en transfer

Meliá Peninsula Varadero Hotel
Varadero, Varadero, Cuba bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1149,-
totaal: 2330,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 15 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 9, 12, 16 of 20 dagen in het Caribische paradijs Varadero op Cuba o.b.v. all-inclusive incl. vlucht, transfer en 5*-hotel

Stel je voor: wakker worden met het geluid van de zachte golven en een prachtig uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee vanuit je ruime en elegant ingerichte kamer. Begin je dag met een verfrissende duik in een van de uitgestrekte zwembaden van het 5*-Meliá Peninsula Varadero Hotel, omringd door weelderige tropische tuinen. Dit prachtige vijfsterrenresort, gelegen aan de schitterende kust van Cuba, biedt de perfecte setting voor een ontspannen en luxueuze vakantie. Op het uitgestrekte witte zandstrand kun je genieten van de zon, ontspannen op een comfortabele ligstoel onder een parasol, terwijl je af en toe een verfrissende duik neemt in het kristalheldere water. Na een dag vol zon en plezier, kun je genieten van heerlijke maaltijden in een van de restaurants van het resort, variërend van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. Sluit je avond af met een verfrissende cocktail in een van de bars, terwijl je geniet van live entertainment en de warme Caribische avonden.

Zonvakanties
Verre reizen
8, 11, 15 of 19 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive 5*-strandvakantie in het Cubaanse paradijs Varadero incl. vlucht en transfer

Meliá Peninsula Varadero Hotel
Varadero, Varadero, Cuba bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 18 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Havana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Privétransfer (retour) luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (24 uur per dag)
  • Snacks (op geselecteerde tijden)
  • Verblijf in een 5*-resort direct aan het witte zandstrand
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat te doen tijdens je verblijf

Cueva Saturno (ca. 37 km)
Ontdek de onderwaterwereld van Cuba door te snorkelen of te duiken in de kristalheldere wateren van Cueva Saturno, een prachtige onderwatergrot gelegen op korte afstand van Varadero.

Bezoek een sigarenfabriek
Leer meer over de beroemde Cubaanse sigarenindustrie door een rondleiding te maken door een lokale sigarenfabriek. Ontdek het vakmanschap achter het maken van de beste sigaren ter wereld en geniet van een proeverij.

Varahicacos Ecologisch Reservaat (ca. 3 km)
Maak een wandeling door de weelderige natuur van het Varahicacos Ecologisch Reservaat, waar je kunt genieten van prachtige landschappen, zeldzame flora en fauna kunt spotten en kunt ontspannen op afgelegen stranden.

Grotten van Bellamar (ca. 52 km)
Breng een bezoek aan de indrukwekkende grotten van Bellamar, gelegen nabij de stad Matanzas. Verken de ondergrondse tunnels en kamers, bewonder de stalactieten en stalagmieten, en leer meer over de geologische geschiedenis van het gebied.

Maak een boottocht
Geniet van een ontspannen boottocht langs de kust van Varadero, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de oceaan, kunt zwemmen en snorkelen in afgelegen baaien, en kunt genieten van heerlijke verse zeevruchten aan boord.

Bezoek Havana (ca. 152 km)
Het is wat verder weg, maar als je dan toch op Cuba bent, zeker de moeite waard! Maak een dagtrip naar de bruisende hoofdstad Havana. Verken de historische straten van Oud-Havana, bewonder de kleurrijke koloniale architectuur en geniet van live muziek en dans op straat.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Meliá Peninsula Varadero Hotel
Parque Natural de Punta Hicacos Varadero,
Varadero, Cuba
Kaart
Parque Natural de Punta Hicacos Varadero, Varadero, Cuba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Meliá Peninsula Varadero Hotel, gelegen aan de prachtige kust van Varadero op Cuba, biedt een onvergetelijk verblijf als je op zoek bent naar luxe en comfort. Met zijn moderne faciliteiten, weelderige tuinen en uitgestrekte zwembaden, is dit vijfsterrenresort de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het Caribische paradijs. De ruime en elegant ingerichte kamers bieden een prachtig uitzicht op de oceaan of de weelderige tuinen, terwijl de talrijke restaurants en bars je verwennen met een scala aan culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes. Je kunt je vermaken met een scala aan activiteiten, waaronder watersporten, tennis en golf. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het hotel een luxe spa waar gasten kunnen genieten van massages, schoonheidsbehandelingen en hydrotherapie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Snackbar
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Varadero beach

Stranden
Autopista Sur Km 18.5

Het plaatje dat veel mensen te binnen schiet als ze aan Cuba denken: lange witte zandstranden, lekker warm azuurblauw water, zonnebedjes onder een parasol… Jep, dat vind je allemaal in Varadero. Dé hotspot voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers die op zoek zijn naar een reis vol zon, zee en strand.

Varadero

Steden
Autopista Sur

Varadero ligt op een schiereiland, zo’n 150 kilometer ten oosten van de Cubaanse hoofdstad Havana. Het schiereiland is heel smal en zo’n 15 kilometer lang. Aan de noordkant van het schiereiland vind je de meest prachtige stranden, met poederwit zand en oogverblindend blauw water. Nadat je zo’n drie tot vier kilometer het schiereiland op rijdt, kom je bij het ‘centrum’ van het stadje Varadero.

Havana

Steden
Carr. Central Cuba

De typische Cubaanse sfeer is alom vertegenwoordigd in de hoofdstad en ook het aantal belangrijke bezienswaardigheden is een belangrijke reden om Havana te bezoeken. Het belangrijkste deel van de stad is Habana Vieja: het historische centrum dat al in de zestiende eeuw ontstaan is. Dit deel van Havana staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Trinidad

Steden
Trinidad 62600

Trinidad is waarschijnlijk de meest pittoreske stad van Cuba, met zijn straten vol kinderkopjes, pastelkleurige huizen en glimmende oldtimers. De binnenstad staat sinds 1988 op de werelderfgoedlijst van Unesco en veel gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Samen met Havana en Viñales vormt Trinidad de toeristische driehoek en de stad trekt veel reizigers die hier graag een of meerdere nachten slapen.

Koningin Emmabrug

Bezienswaardigheden
Koningin Emmabrug

Het feit dat deze brug over de Sint Annabaai de enige drijvende houten brug ter wereld is, maakt hem op zijn zachtst gezegd zeer bijzonder. Deze pontonbrug of liefkozend door de inwoners benoemde pontjesbrug, drijft op 16 pontons. Als er een boot door de Sint Annabaai moet, wordt de motor in werking gesteld en wordt iedereen per veerpont naar de overzijde gebracht.

Handelskade

Bezienswaardigheden
Handelskade

De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao of Kòrsou zoals het door de inwoners wordt genoemd. De prachtig gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! Toeristenkaart:
Je dient na de boeking een mail met een kopie van je paspoort + je volledige adresgegevens naar ons mail adres van het service center te sturen: klantenservice@traveldeal.nl. Dit is noodzakelijk voor de toeristenkaart (visum).

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau