Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van Rotterdam in een luxe Boutique hotel incl. ontbijt

Le Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,50
totaal: 125,39 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2 of 3 dagen in een Boutique hotel in Rotterdam incl. ontbijt

Ben je klaar om je te laten betoveren door Rotterdam? Verblijf dan in het charmante Le Marin Boutique Hotel, prachtig gelegen aan het historische Henegouwerplein in het bruisende Rotterdam-West. Vanaf deze plek ben je zo bij topbezienswaardigheden: de Euromast voor panoramisch uitzicht, Museum Boijmans Van Beuningen met topkunst, Diergaarde Blijdorp voor dierenpret, de Markthal voor foodies, Het Park voor ontspanning, en de levendige Witte de Withstraat met kunst, shops en horeca. Deze mix van cultuur, natuur en gastronomie maakt je verblijf in Rotterdam gegarandeerd onvergetelijk.

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van Rotterdam in een luxe Boutique hotel incl. ontbijt

Le Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Incl. welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Centrale ligging in Rotterdam-West
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Euromast en ervaar meer dan 30 km. uitzicht
Wat is er te doen in de omgeving?

Diergaarde Blijdorp
Als een van de oudste dierentuinen van Nederland, biedt Diergaarde Blijdorp bezoekers een unieke kans om een breed scala aan dieren van over de hele wereld te ontdekken. Van de Afrikaanse savanne, waar je giraffen en zebra's kunt spotten, tot het Oceanium, waar je een duik neemt onder de zee en oog in oog staat met haaien en zeeschildpadden. De dierentuin is niet alleen een plek voor vermaak, maar ook een centrum voor educatie en natuurbehoud, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel jong als oud.

Markthal
De Markthal in Rotterdam is niet alleen een plek om te eten; het is een architectonisch meesterwerk dat de aandacht trekt met zijn unieke hoefijzervormige ontwerp. Binnenin vind je een kleurrijke marktvloer met een divers aanbod aan verse producten, exotische specerijen, en culinaire lekkernijen van over de hele wereld. Boven de marktkramen hangt het grootste kunstwerk van Nederland, genaamd 'Hoorn des Overvloeds', dat het plafond siert met afbeeldingen van bloemen, vruchten en groenten. De Markthal is een smeltkroes van culturen en smaken, waar je kunt genieten van een culinaire reis zonder de stad te verlaten.

Het Park bij de Euromast
Gelegen in de schaduw van de Euromast, biedt Het Park een vredig toevluchtsoord van de stedelijke drukte. Dit historische park, aangelegd in Engelse landschapsstijl, is de perfecte plek voor een ontspannen wandeling, een middagje lezen, of een gezellige picknick met vrienden en familie. Met zijn uitgestrekte groene velden, schilderachtige vijvers, en kleurrijke bloembedden, is Het Park een geliefde plek onder de Rotterdammers om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Witte de Withstraat
Bekend als het culturele hart van Rotterdam, is de Witte de Withstraat een levendige straat die dag en nacht bruist van activiteit. Overdag kun je de vele kunstgalerijen en unieke boetieks verkennen, waar je alles vindt van moderne kunst tot handgemaakte sieraden. Zodra de zon ondergaat, transformeert de straat in een bruisend nachtleven met een overvloed aan bars, cafés, en restaurants die tot in de late uurtjes open zijn. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek voor een kopje koffie, een smakelijk diner, of een avondje uit, de Witte de Withstraat biedt voor ieder wat wils.

Le Marin Boutique Hotel
Henegouwerplein 56-58, Delfshaven,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Henegouwerplein 56-58, Delfshaven, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Le Marin Boutique Hotel ligt in Rotterdam nabij het centrum en beschikt over een bar, terras, gratis Wi-Fi in alle ruimtes en een gemeenschappelijke lounge. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker, kledingkast en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en een haardroger. Het hotel ligt in de buurt van de Markthal, Miniworld en Diergaarde Blijdorp. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren kan tegen betaling in de omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Verplichte kosten

Waarborgsom €100,00

Belangrijke informatie

Let op: De minimale leeftijd voor het inchecken in dit hotel is 23 jaar.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau