Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf in een mobile home in Starigrad aan de Adriatische Zee

Bluesun Camp Paklenica
Starigrad-Paklenica, Zadar, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in een mobile home aan de Adriatische Zee in Starigrad

Ontdek de perfecte vakantiebestemming bij Bluesun Camp Paklenica, genesteld in het adembenemende Kroatië tussen de majestueuze Velebit-bergketen en de sprankelende Adriatische Zee. Deze unieke camping biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuurlijke schoonheid, comfort en avontuur.

Verken de nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het kristalheldere strand, perfect voor zonnebaden en zwemmen. Het Nationaal Park Paklenica, op steenworp afstand, nodigt uit tot avontuurlijke wandelingen en klimtochten door zijn indrukwekkende kloven. Mis ook niet de kans om de charmante steden Zadar en Sibenik te bezoeken, waar je kunt duiken in de rijke geschiedenis en cultuur van de regio. Bluesun Camp Paklenica is jouw uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie vol natuur, cultuur en ontspanning.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf in een mobile home in Starigrad aan de Adriatische Zee

Bluesun Camp Paklenica
Starigrad-Paklenica, Zadar, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief verbruik gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Direct aan het strand gelegen!
  • Zadar op 45 minuten rijden gelegen
  • Tip: bezoek het stadje Sibenik
Tips voor tijdens je verblijf

Nationaal Park Paklenica
Dit nationale park is een paradijs voor wandelaars, klimmers en natuurliefhebbers. Met zijn twee indrukwekkende kloven, Velika en Mala Paklenica, biedt het park een scala aan wandelroutes, van eenvoudige wandelingen tot uitdagende trektochten. Klimliefhebbers vinden hier meer dan 400 klimroutes, variërend in moeilijkheidsgraad. Het park is ook rijk aan flora en fauna, waardoor het een perfecte plek is voor natuurfotografie.

Zadar
Deze historische stad is een mix van oud en nieuw, waar eeuwenoude geschiedenis en moderne kunst naast elkaar bestaan. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het Romeinse Forum, de Sint-Donatuskerk en de unieke zeeorgelinstallatie, waar de beweging van de golven muzikale noten creëert. De Groet aan de Zon, een groot zonnepaneel dat 's nachts een lichtshow geeft, is ook een must-see.

Sibenik
Sibenik, bekend om zijn prachtige kathedraal van Sint-Jacobus, een UNESCO-werelderfgoed, is een stad vol geschiedenis en cultuur. Wandel door de smalle straatjes, ontdek verborgen pleinen en geniet van het uitzicht vanaf de forten die de stad omringen. De stad biedt ook een levendige culinaire scene, met restaurants die lokale Dalmatische gerechten serveren.

Kornati-eilanden
Dit nationale park bestaat uit meer dan 140 eilanden, eilandjes en riffen, waardoor het een droom is voor zeilers, duikers en natuurliefhebbers. De eilanden staan bekend om hun ruige schoonheid, kristalheldere wateren en rijke onderwaterleven. Een boottocht naar de Kornati-eilanden biedt de kans om te zwemmen in afgelegen baaien, te snorkelen boven koraalriffen en te genieten van de ongerepte natuur.

Bluesun Camp Paklenica
Dr. Franje Tudmana 14,
Starigrad-Paklenica, Kroatië
Kaart
Dr. Franje Tudmana 14, Starigrad-Paklenica, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bluesun Camp Paklenica, gelegen in het prachtige Kroatië tussen de Velebit-bergketen en de Adriatische Zee, combineert natuurlijke schoonheid met avontuur. Met moderne faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, gratis wifi, sportvelden en speeltuinen, is het een topbestemming voor gezinnen en avonturiers. De camping biedt ook comfortabele mobile homes met terras, airconditioning, privé badkamer, keuken, en meer. Geniet van directe toegang tot Nationaal Park Paklenica voor wandel-, klim- en mountainbikeavonturen, en sluit de dag af met lokale gerechten in het campingrestaurant. Ervaar bij Bluesun Camp Paklenica een onvergetelijke mix van natuur en comfort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Snackbar

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Nin

Steden
Nin

Nin is de oudste koninklijke stad, gelegen op een kleine eilandje, omgeven door lange zandstranden. Archeologisch onderzoek getuigt dat de mens al meer dan 10.000 jaar geleden in Nin aanwezig was. In de buurt van het oude gedeelte van Nin ligt een fort dat getuigt dat daar al meer dan 5.000 jaar geleden mensen woonden.

Zaton

Steden
Zaton

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal. Het vertegenwoordigt een unieke combinatie van architectuur, een aangenaam mediterraan klimaat, ongerepte natuur, een rijk cultureel en historisch erfgoed en een levendig toeristisch leven.

Zadar

Steden
Zadar

Zadar is het culturele, economische, administratieve en verkeerscentrum van Noord-Dalmatië. De stad heeft een grote voetgangerszone. Het wandelen door de lieflijke, glooiende straatjes van de stad is als een wandeling door de geschiedenis. In Zadar, op de stadspromenade, vind je het unieke Zeeorgel dat wordt aangedreven door de golfenergie.

St. Karlo Boromejski kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Karlobag

Bezoek de St. Karlo Boromejski kerk, gebouwd in het jaartal 1710. In 1943 is de kerk deels verwoest door bomaanslagen.

Poseidon Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Drazica 1, Karlobag

Leer duiken in Kroatië. De baaitjes en heldere zee bij Karlobag zijn perfect om de wereld van de zee te leren kennen.

Tourist Board Karlobag

Bezienswaardigheden
Trg Dr. Franje Tuđmana 2, Karlobag

Voor een overzicht van alle attracties, activiteiten en informatie in en over Karlobag kunt u terecht bij Tourist Board Karlobag

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.10 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau