Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

5* ultra all-inclusive vakantie tussen Tulum en Playa del Carmen in Mexico

Bahia Principe Grand Coba
Akumal, Quintana Roo, Mexico bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1274,09
totaal: 2580,63 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
9, 10, 11, 12, 14, 16, 18 of 20 dagen ultra all-inclusive genieten in Mexico in een 5*-hotel tussen Tulum en Playa del Carmen incl. vlucht

Welkom bij Bahia Principe Grand Coba, een spectaculair resort gelegen in het betoverende Akumal, Mexico. Dit prachtige toevluchtsoord biedt een ongeëvenaarde mix van luxe, comfort en natuurlijke schoonheid, waardoor het de perfecte bestemming is voor een tropische vakantie. Stel je voor dat je wakker wordt in een ruime en elegante kamer, omringd door weelderige tuinen en met uitzicht op de glinsterende Caribische Zee. Begin je dag met een verfrissende duik in een van de sprankelende zwembaden, omringd door palmbomen en exotische bloemen. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt Bahia Principe Grand Coba een scala aan activiteiten, waaronder snorkelen, duiken, kajakken en windsurfen. Verken de prachtige onderwaterwereld van de Caribische Zee en ontdek een schat aan kleurrijke koraalriffen en tropische vissen. Na een dag vol plezier kunt u genieten van heerlijke maaltijden in de diverse restaurants van het resort, waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd in een sfeervolle ambiance. Sluit je avond af met een verfrissende cocktail bij de bar, terwijl je geniet van live-entertainment.

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

5* ultra all-inclusive vakantie tussen Tulum en Playa del Carmen in Mexico

Bahia Principe Grand Coba
Akumal, Quintana Roo, Mexico bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16 of 18 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Cancun vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief 3 x per verblijf diner in een à la carte restaurant (reserveren verplicht)
  • Toegang tot de à la carte restaurants van Grand Bahia Principe Tulum hotel (m.u.v. buffet en reserveren verplicht)
  • Onbeperkt lokale drankjes, bier en frisdranken in de bar
  • 24 uur per dag snackbar met Amerikaans eten en snacks beschikbaar
  • Inclusief mini-bar (dagelijks bijgevuld)
  • 1 uur per dag gratis kayak, tennis, catamaran of snorkelen (op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid)
  • 1 x per verblijf gratis duikles in het zwembad (op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Met deze tips kun je je vakantie in Akumal echt onvergetelijk maken!
Snorkelen in Yal-Ku Lagoon
Verken de prachtige onderwaterwereld van Yal-Ku Lagoon, waar je kunt zwemmen tussen kleurrijke vissen, schildpadden en koraalriffen. Huur snorkeluitrusting ter plaatse en geniet van een ontspannen dagje snorkelen.
Akumal Beach
Breng een dag door op het beroemde Akumal Beach, bekend om zijn witte zandstranden en kalme turquoise wateren. Hier kun je zwemmen, zonnebaden en misschien zelfs schildpadden spotten, aangezien het een populaire plek is voor zeeschildpadden om te nestelen.
Maya-ruïnes
Breng een bezoek aan de nabijgelegen Maya-ruïnes van Tulum of Coba en leer meer over de rijke geschiedenis van de Maya-beschaving. Verken de oude tempels, piramides en ceremoniële sites en geniet van het adembenemende uitzicht over de jungle.
Cenote-avontuur
Verken de mysterieuze cenotes (ondergrondse grotten) die typisch zijn voor de regio. Zwem in het kristalheldere water, zip-line door de jungle of maak een ontspannen boottocht door de ondergrondse rivieren.
Eco-parken
Breng een dag door in een van de nabijgelegen eco-parken, zoals Xel-Ha of Xcaret, waar je kunt zwemmen, snorkelen, zip-linen, dieren kunt spotten en genieten van traditionele Mexicaanse entertainment.
Culinaire ontdekkingstocht
Proef de heerlijke lokale gerechten en drankjes in de vele restaurants en strandbars in Akumal. Probeer traditionele gerechten zoals ceviche, tacos al pastor en verse fruitsappen.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Bahia Principe Grand Coba
Carretera Federal Chetumal- Benito Juarez Km. 250 Local B, Akumal, Municipio,
Akumal, Mexico
Kaart
Carretera Federal Chetumal- Benito Juarez Km. 250 Local B, Akumal, Municipio, Akumal, Mexico
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bahia Principe Grand Coba in Akumal biedt een scala aan luxe faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, restaurants met diverse culinaire opties, een uitgebreide spa, sportfaciliteiten, entertainment voor alle leeftijden en directe toegang tot het prachtige strand van de Caribische Zee. De kamers bij Bahia Principe Grand Coba in Akumal zijn ruim, elegant ingericht en voorzien van moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Je kunt genieten van prachtig uitzicht op de weelderige tuinen of de glinsterende Caribische Zee vanaf je eigen balkon of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bowlen
Ja
Casino
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De transfer is niet inbegrepen. Indien gewenst, kan op aanvraag een transfer worden bijgeboekt. Vraag bij ons service center naar de mogelijkheden en kosten.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau