Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive genieten in een 5*-resort direct aan het strand in Sousse incl. vlucht en transfer

Jaz Tour Khalef
Sousse, Golf van Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
689,-
totaal: 1419,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen all-inclusive genieten in een 5*-resort aan het zandstrand van Sousse incl. vlucht en transfer

Stel je voor: een zonovergoten paradijs aan de schitterende kust van Sousse in Tunesië, waar de warme zonnestralen dansen op het glinsterende water van de Middellandse Zee. Ontwaak elke ochtend met de belofte van een nieuwe dag vol avontuur en ontspanning. Begin je dag met een verfrissende duik in de kalme wateren van de Middellandse Zee, gevolgd door een ontspannen wandeling langs de uitgestrekte stranden van Sousse. Voel het zachte zand onder je voeten en laat de warme zeebries je zorgen wegblazen terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de horizon. Breng je dagen door met het verkennen van de betoverende straten van de medina, waar je kunt dwalen door kleurrijke markten, historische monumenten kunt bewonderen en kunt genieten van de authentieke smaken van de lokale keuken. Proef van heerlijke gerechten zoals couscous, tajine en verse visgerechten, en sluit de avond af met een verfrissend glas muntthee in een van de gezellige cafés langs de kust. Voor de avontuurlijke types biedt Sousse een scala aan spannende activiteiten, van jetskiën en parasailen tot quadrijden door de nabijgelegen duinen. Of ontdek de onderwaterwereld van de Middellandse Zee met een duik- of snorkelavontuur onder leiding van ervaren gidsen. Na een dag vol avontuur en ontdekkingen, keer je terug naar je luxe 5*-hotel, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen in een oase van comfort en elegantie. Hotel Jaz Tour Khalef alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke all-inclusive zonvakantie in Sousse. Kom en ontdek de magie van Tunesië in dit prachtige 5-sterrenhotel aan de kust.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive genieten in een 5*-resort direct aan het strand in Sousse incl. vlucht en transfer

Jaz Tour Khalef
Sousse, Golf van Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tunis vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks laat ontbijtbuffet (10.00 – 11.30 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.00 - 14.30 uur)
  • Snacks in de namiddag (15.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.00 – 21.30 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (24 uur per dag)
  • 5*-resort direct gelegen aan het zandstrand
  • Tip: breng een bezoek aan het nabijgelegen Port El Kantaoui
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips tijdens je verblijf in Sousse

Verken de medina
Dwaal door de kronkelende steegjes van de oude medina van Sousse, waar je kunt onderhandelen over souvenirs, lokale ambachten kunt bewonderen en kunt genieten van de levendige sfeer van de markten.

Bezoek de Ribat
Verken de Ribat van Sousse, een 8e-eeuws fort dat ooit diende als verdedigingswerk en nu een fascinerend museum herbergt. Beklim de torens voor een prachtig uitzicht over de stad en de zee.

Bezoek Port El Kantaoui (ca. 10 km)
Maak een uitstapje naar Port El Kantaoui, een luxe jachthaven en resortstadje op korte afstand van Sousse, waar je kunt genieten van winkelen, dineren en ontspannen aan het water.

Geniet van de lokale keuken
Proef van heerlijke Tunesische gerechten in de gezellige restaurants van Sousse, waar je kunt genieten van verse visgerechten, couscous, tajine en andere lokale specialiteiten.

Excursies
Verken de nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties, zoals het historische stadje Monastir (ca. 20 km), op langere afstand de betoverende ruïnes van Carthago (ca. 160 km), of de bruisende hoofdstad Tunis (ca. 145 km).

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Jaz Tour Khalef
Bd du 14 Janvier,
Sousse, Tunesië
Kaart
Bd du 14 Janvier, Sousse, Tunesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom bij 5*-Hotel Jaz Tour Khalef in Sousse, een oase van luxe en comfort aan de betoverende kust van Tunesië. Dit prachtige hotel biedt een perfecte mix van moderne voorzieningen, warme gastvrijheid en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Geniet van stijlvolle accommodaties, compleet met alle benodigde voorzieningen voor een ontspannen verblijf. Ontspan bij het prachtige buitenzwembad of verwen jezelf met een verkwikkende massage in de spa van het hotel. Met zijn uitstekende faciliteiten, waaronder restaurants, bars en recreatieve voorzieningen, biedt Hotel Jaz Tour Khalef alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie aan de prachtige kust van Sousse.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau