Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf aan de Adriatische kust nabij Dürres incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Bel Conti Hotel
Durrës, Durrës, Albanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
329,-
totaal: 690,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 16 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie aan de Adriatische kust tussen Qerret en Dürres incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Stap binnen in een wereld van zon, zee en ontspanning aan de adembenemende Adriatische kust nabij Durrës. Hier wacht een zonovergoten paradijs op je, met prachtige stranden, glinsterende wateren en een levendige sfeer. Of je nu geniet van luie dagen op het strand, verfrissende duiken in de azuurblauwe zee of spannende watersporten, er is voor elk wat wils aan de Adriatische kust. Maak ontspannen wandelingen langs de kustlijn, bewonder de betoverende zonsondergangen en laat al je zorgen achter terwijl je jezelf onderdompelt in de rustgevende atmosfeer van deze idyllische bestemming. Ontdek de charme van Durrës, een bruisende kuststad met een rijke geschiedenis en cultuur. Verken de oude stad met zijn historische bezienswaardigheden, bezoek gezellige restaurants en tavernes en proef de heerlijke lokale gerechten en wijnen.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf aan de Adriatische kust nabij Dürres incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Bel Conti Hotel
Durrës, Durrës, Albanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks diner(buffet)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel met eigen zandstrand!
Tips in de omgeving

Bezoek aan het Amfitheater van Durrës
Verken het oude Romeinse amfitheater van Durrës, een van de best bewaarde amfitheaters in de regio, en leer meer over de rijke geschiedenis van de stad.

Wandeling in de heuvels van Qerret
Verken de schilderachtige heuvels rondom Qerret tijdens een ontspannen wandeling, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de omgeving en de Adriatische Zee.

Bezoek aan de oude stad van Durrës
Dwaal door de smalle straatjes van de oude stad van Durrës, waar je historische bezienswaardigheden zoals de Venetiaanse toren en de Byzantijnse muren kunt bewonderen.

Proef lokale gerechten
Geniet van de heerlijke Albanese keuken in de restaurants van Durrës en Qerret, waar je kunt genieten van verse zeevruchten, gegrild vlees en traditionele gerechten zoals tave kosi (lamsvlees met yoghurt) en baklava.

Boottocht langs de kust
Maak een boottocht langs de prachtige kustlijn van Durrës en Qerret, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten op de zee en de omliggende bergen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Bel Conti Hotel
Shkembi Kavajes, Road L 13 secondary road,
Durrës, Albanië
Kaart
Shkembi Kavajes, Road L 13 secondary road, Durrës, Albanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verblijf in stijl bij het elegante Bel Conti Hotel in Durrës. Geniet van luxe voorzieningen zoals Wi-Fi en privéparkeergelegenheid, en ontdek binnen 12 minuten lopen de charmante Plazhi i Golemit, waar je kunt genieten van heerlijke Mediterrane gerechten. Met fijne kamers, elk met een balkon en uitzicht op zee, biedt dit 4-sterrenhotel een comfortabele en ontspannen ervaring. Begin je dag met een smakelijk ontbijt in het restaurant en geniet van het voortreffelijke à-la-carterestaurant Bel Conti, een hoogtepunt van je verblijf in Durrës.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Skanderbegplein

Pleinen
Skanderbegplein

Het Skanderbegplein is het centrale plein van de Albanese hoofdstad Tirana. Het langwerpige plein is genoemd naar de Albaanse nationale held Skanderbeg. In het midden staat een groot ruiterstandbeeld van Skanderbeg naast een Albanese vlag.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Berat

Steden
Berat

Berat is een van de mooiste steden in Albanië en heeft de bijnaam 'de stad van de 1000 vensters'. Dit is namelijk een grote attractie in het ommuurde kleine dorpje. De oude moskeeën, het fort, de stenen brug uit de 18e eeuw en de kerken zijn prachtige historische monumenten.

Almyros Beach

Stranden
Vorio Steno Kerkiras

Het strand van Almyros ligt zo’n 2,5 kilometer ten zuiden van Agios Nikolaos en gelegen in de grote baai Mirabello. Het is een mooi strand waarbij de Almyros rivier op dit strand uitmondt in zee. Het ondiepe water maakt het perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende eet mogelijkheden en tevens kun je hier watersporten beoefenen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 3.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau