Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen

Heerlijke lodge of appartement middenin de natuur op Curaçao incl. vlucht en transfer

Jan Kok Lodges
St Willibrordus, Bandabou, Curaçao bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1359,-
totaal: 2750,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 15 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 9, 10, 11, 12, 14 of 16 dagen middenin de natuur op Curaçao en verblijf in een appartement of lodge incl. vlucht en transfer

Bij Jan Kok Lodges ervaar je Curaçao op haar mooist. Hier word je 's morgens gewekt door de vele vogels, geniet je van het prachtige uitzicht over de zoutpannen met flamingo's of de uitgestrekte heuvels van Curaçao. Het domein van Jan Kok Lodges beslaat ruim 23.000 m2. Een kleinschalig resort, waar service en gastvrijheid voorop staan. Alle appartementen en studio’s bieden veel privacy en er is voldoende ruimte rondom de appartementen. Alle accommodaties zijn zeer verzorgd, schoon, comfortabel en ingericht met alles wat je nodig hebt om een aangenaam verblijf te ervaren. Iedere accommodatie beschikt bijvoorbeeld over een koelbox met koelelementen, handig om mee te nemen naar het strand! Relax bij het zwembad, lees een boek in de schaduw van de palmboom, geniet van de altijd verkoelende wind of maak een wandeling door de ruige natuur. In de tuin van Jan Kok Lodges bloeien overal kleurrijke bloemen en wuiven de palmen. Het bruisende Willemstad en het bij duikers geliefde Westpunt zijn eenvoudig binnen een minuut of 20 te bereiken. De populaire stranden Daaibooibaai, Cas Abou en Porto Marie bereik je al binnen een minuut of 10. En ook supermarkten en vele restaurants zijn dichtbij te vinden.

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen

Heerlijke lodge of appartement middenin de natuur op Curaçao incl. vlucht en transfer

Jan Kok Lodges
St Willibrordus, Bandabou, Curaçao bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Curaçao vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Inclusief digitale informatiemap met handige tips
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Verblijf in een lodge of appartement middenin de natuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips tijdens je verblijf

Zonnen en zwemmen
Tientallen prachtige stranden, hip en happening of juist rustig en afgelegen. Idyllische baaitjes waar kinderen uren spelen en waar je helemaal tot rust komt terwijl je uitkijkt over de blauwe zee. Vanaf Jan Kok Lodges bereik je de mooiste stranden van het eiland al binnen een minuut of vijf. Zeker aan te raden zijn Porto Marie, een fijn strand met eigen duikschool en gezellige strandbar en Daaibooibaai, een kleine baai met een relaxte sfeer. Ook Cas Abou is prachtig (misschien wel een van de mooiste stranden van het eiland), en het iets verder gelegen Lagoon, Grote en Kleine Knip zijn allemaal zeer de moeite waard. De stranden hebben geen felle branding en de stranden lopen flauw af de zee in, dus ook voor kinderen heel plezierig.

Snorkelen en duiken
Snorkelen en duiken in de zee rondom Curaçao zijn onvergetelijke belevenissen. Direct aan de kustlijn liggen de meest schitterende koraalriffen. Jan Kok Lodges ligt in Banda Abou, een van de grootste duikgebieden op het eiland. Porto Marie, Daaibooibaai, en diverse andere duikplekken zijn eenvoudig en binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Jan Kok Lodges heeft goede contacten met diverse duikscholen, dus vraag gerust informatie of hulp bij reserveren.

Eten en drinken
Curaçao kent vele restaurants, in alle prijsklassen en met gerechten vanuit de hele wereld. De Caribische keuken is exotisch, kleurrijk en zeer divers. De gerechten zijn geïnspireerd door o.a. de Afrikaanse, Indiase en Creoolse keuken. In de buurt van Jan Kok Lodges zijn vele restaurants te vinden waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Ontbijten op het strand, lunchen in een historisch landhuis en dineren terwijl je geniet van de zonsondergang, alles is mogelijk.

Willemstad
Vanaf Jan Kok Lodges ben je binnen een minuut of twintig in Willemstad, de kleurrijke hoofdstad van Curaçao. De pontjesbrug splitst Willemstad in twee delen, Otrabanda en Punda. In Otrabanda is een bezoek aan Kurá Hulanda een aanrader, een gerenoveerd historisch district en uniek voorbeeld van Nederlandse architectuur in de Caribbean. Punda biedt winkels en terrassen langs de beroemde Handelskade. Ook is hier de drijvende fruitmarkt en Marsche Bieuw, het lunch adres voor authentieke lokale gerechten. Vanuit Punda loop je door richting Pietermaai, een gedeelte met een groeiend aantal prachtig gerestaureerde panden waarin restaurants, kroegjes en leuke winkels zijn gevestigd.

Natuur
Curaçao is een eiland met vele gezichten en de begroeiing en landschappen veranderen voortdurend. Jan Kok Lodges ligt midden in het natuurgebied Banda Abou waar je prachtige wandelingen kunt maken. Je kunt wandelen rondom de zoutpannen van Jan Kok en deelnemen aan georganiseerde wandeltochten (bijvoorbeeld bij Landhuis Ascension, Grote Knip en Santa Cruz). Onderweg kom je langs ruïnes van oude forten, landhuizen en waterputten en bij Boca Ascencion zie je tientallen schildpadden. Dichtbij Jan Kok Lodges ligt ook het Christoffelpark, het grootste natuurpark van Curaçao. In het park worden met regelmaat activiteiten georganiseerd, zoals safari’s, herten spotten en excursies naar de grotten, maar ook volle maan wandelingen. Ook kun je hier mountainbikes huren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Jan Kok Lodges
Jan Kok 51,
St Willibrordus, Curaçao
Kaart
Jan Kok 51, St Willibrordus, Curaçao
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Jan Kok Lodges ligt midden in de natuur, dichtbij de mooiste stranden. Omringd door wuivende palmen, vogels en bloemen. Je geniet van vrijheid, veel privacy, ruimte, eindeloze vergezichten en van de altijd waaiende bries. Ontbijt in de zon op je eigen veranda, lees een boek in de schaduw van de bomen of neem een verkoelende duik in het zwembad. Ontsnap aan de routine van het dagelijkse leven. En geniet in alle rust van prachtig Curacao. Jan Kok Lodges biedt zeven appartementen en drie studio’s. Iedere accommodatie heeft een veranda en vrij uitzicht over de omgeving. Alle appartementen en studio’s zijn op de begane grond, gelijkvloers en bieden volop ruimte en privacy. Airconditioning in de slaapkamers, fijne bedden opgemaakt met knisperend wit beddengoed en voldoende zachte badhanddoeken en stranddoeken maken het verblijf comfortabel. Iedere keuken en badkamer is compleet ingericht en er is overal uitstekende en betrouwbare Wi-Fi. Daarnaast heeft ieder appartement en iedere studio een eigen BBQ.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

Koningin Emmabrug

Bezienswaardigheden
Koningin Emmabrug

Het feit dat deze brug over de Sint Annabaai de enige drijvende houten brug ter wereld is, maakt hem op zijn zachtst gezegd zeer bijzonder. Deze pontonbrug of liefkozend door de inwoners benoemde pontjesbrug, drijft op 16 pontons. Als er een boot door de Sint Annabaai moet, wordt de motor in werking gesteld en wordt iedereen per veerpont naar de overzijde gebracht.

Handelskade

Bezienswaardigheden
Handelskade

De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao of Kòrsou zoals het door de inwoners wordt genoemd. De prachtig gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen.

Drijvende Markt

Tours & activiteiten
Waaigat

Om de hoek van de Handelskade in het Waaigat aan de Sha Caprileskade vind je de drijvende markt. Verschillende bootjes aan deze kade brengen de heerlijkste groente en fruit vanuit Venezuela naar Curaçao.

Wandelen door Scharloo

Wijken
Scharlooweg

Scharloo is een prachtige wijk in Willemstad met gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen in Italiaanse stijl, maar in Antilliaanse kleuren.

Duiken en snorkelen

Waterparken
Pletterijweg

Curacao is niet alleen mooi boven water, ook onder de waterspiegel is van alles te zien. Prachtige koraalriffen, kleurrijke vissen, bijzondere sponzen, de lijst is groot. Voor een groot gedeelte van de zuidkust van Curacao ligt het Curacao Underwater Park. Dit is een beschermd natuurgebied, waar je de mooiste duiktochten kunt maken.

Jan Thiel Beach

Stranden
Jan Thiel Beach

Jan Thiel beach is vooral bekend onder de Nederlanders. Op dit strand is werkelijk alles te vinden wat je maar nodig hebt. Diverse restaurants en snackbars. Van betaalbaar tot vrij prijzig.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Indien de transfer plaatsvindt tussen 20.00 en 08.00 uur wordt er € 45,00 supplement in rekening gebracht.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau