Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van een verblijf in een hotel in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt

Holiday Inn Express & Suites Deventer
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,50
totaal: 122,61 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 170 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een hotel in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en gemak bij Holiday Inn Express & Suites Deventer, gelegen in het mooie Deventer. Het hotel biedt moderne kamers, uitgerust met alle benodigdheden voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en blijf verbonden dankzij onze gratis high-speed Wi-Fi. Maak je verblijf in Deventer compleet door de rijke geschiedenis en cultuur van de stad te verkennen. Een bezoek aan de Waag van Deventer mag niet ontbreken. Bij de Waag in Deventer kun je het Historisch Museum Deventer bezoeken, dat zich binnen in dit prachtige historische gebouw bevindt. Het museum biedt een fascinerende blik op de rijke geschiedenis van Deventer door middel van permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Voor de shopaholics is een bezoek aan het centrum van Deventer een must! Deventer biedt een divers winkelaanbod, van unieke boetiekjes en speciaalzaken tot bekende winkelketens. Het is een stad die zowel de shopper als de liefhebber van historie en cultuur veel te bieden heeft.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van een verblijf in een hotel in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt

Holiday Inn Express & Suites Deventer
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Het hotel ligt 9 minuten rijden van treinstation Deventer
  • Het hotel ligt op 15 minuten van het Sport- en Belevingscentrum De Scheg
  • Mooie wandelingen langs de Ijssel
  • Tip: Bezoek de Lebuïnuskerk
Tips voor je verblijf in Deventer

Pleintje Brink
De Brink in Deventer is één van de grootste en oudste marktpleinen van Nederland en vormt het kloppende hart van de stad. Dit sfeervolle plein is omgeven door historische gebouwen en biedt een gezellige mix van terrasjes, cafés en restaurants. De Brink is ook het toneel voor verschillende evenementen door het jaar heen, zoals de beroemde Deventer boekenmarkt, het Dickens Festijn in december en de jaarlijkse kermis. Daarnaast vind je er regelmatig markten waar je verse producten en lokale lekkernijen kunt kopen.

Speelgoedmuseum
Het Speelgoedmuseum in Deventer is een ware schatkamer voor zowel kinderen als volwassenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en evolutie van speelgoed. Het museum, gelegen in een sfeervol historisch pand, biedt een uitgebreide collectie speelgoed van verschillende tijdperken, variërend van antieke poppen en treinen tot moderne games en speelsets. Naast de vaste collectie organiseert het Speelgoedmuseum regelmatig speciale tentoonstellingen en evenementen die gericht zijn op specifieke thema's of periodes in de speelgoedgeschiedenis.

Charles Dickens Kabinet
Het Charles Dickens Kabinet in Deventer is een bijzondere plek voor liefhebbers van de beroemde Engelse schrijver Charles Dickens. Het is een klein museum dat geheel gewijd is aan het leven en werk van Dickens. Bezoekers kunnen er een verzameling van eerste edities, illustraties, brieven, en persoonlijke bezittingen van de schrijver bewonderen. Het biedt een uniek inzicht in zijn creatieve proces en de tijd waarin hij leefde.

Holiday Inn Express & Suites Deventer
Maagdenburgstraat 2,
Deventer, Nederland
Kaart
Maagdenburgstraat 2, Deventer, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ben je op zoek naar een comfortabel en modern hotel in Deventer? Dan is het Holiday Inn Express & Suites Deventer de perfecte uitvalsbasis voor jouw verblijf. De stijlvolle kamers en suites zijn voorzien van comfortabele bedden met kwaliteitsmatrassen, ruime werkplekken met ergonomische stoelen, flatscreen-tv's met internationale zenders en koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden in Deventer. Ontdek de historische binnenstad met zijn charmante straatjes, winkels en restaurants. Of bezoek één van de vele musea en culturele instellingen in de buurt. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 30,00 per huisdier per nacht

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Recreatie en spellen

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg met een zwemparadijs, speelparadijs, overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer.

Bergkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Bergkerk 1

Deze imposante kerk in het Bergkwartier kent vele verhalen. Zoek bijvoorbeeld de kogel die net niet door de kerk ging. Of vogel uit waarom de torens verschillen in hoogte. Tegenwoordig wordt de Bergkerk gebruikt voor exposities, bijeenkomsten en concerten.

Het Bergkwartier

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken, Wijken
Walstraat

Voorheen was dit een vervallen buurt, de planning is zelfs ooit geweest om de hele wijk te laten verdwijnen. Gelukkig zijn alle prachtige middeleeuwse gebouwen volledig gerestaureerd. Tegenwoordig is het Bergkwartier bekend van het beroemde Charles Dickens Festival. Ook vindt u hier talloze exposities, brocantes, edelsmeden en restaurants.

De Hip

Shoppen, Eten en drinken
Brink 21

In dit eigentijdse café voelt u zich altijd welkom! Dit vanwege de relaxte sfeer die hier hangt. Ook beschikt dit café over een Plato(muziekwinkel) en de Hipshop, een cadeauwinkel en galerie met exposities.

De Brink

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Nachtleven
De Brink

Rustig bijkomen na een drukke dag winkelen? Dit kan op de Brink, het gezelligste plein van Deventer met talloze terrasjes, restaurants en bars om lekker uit te rusten.

Deventer

Steden
Brink

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 30,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.83 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau