Kerstmarkten
Minicruise
Kerstcruises
4 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Bezoek de kerstmarkten aan de Rijn en Moezel tijdens een 4-daagse minicruise o.b.v. volpension of all-inclusive

DCS Amethyst 2
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
359,-
totaal: 750,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Cadeautjes inslaan op de kerstmarkten aan de Rijn en Moezel incl. 4-daagse minicruise o.b.v. volpension of all-inclusive

Stap aan boord van deze betoverende riviercruise en laat je meevoeren op een reis vol kerstgezelligheid langs de prachtige Rijn en Moezel. Van sprookjesachtige kastelen tot idyllische wijngaarden en sfeervolle stadjes, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden. De eerste stop is in het charmante Bonn, waar de geboorteplaats van Beethoven wordt omgetoverd tot een winterwonderland vol fonkelende lichtjes en traditionele kraampjes. Dwaal door de historische straten, warm jezelf op met een heerlijke mok glühwein en laat je betoveren door de magische sfeer van de kerstmarkt. Vervolg je reis naar het pittoreske Cochem, gelegen te midden van de betoverende wijngaarden van de Moezelvallei. Hier wacht je een kerstmarkt in een schilderachtige setting, omringd door kleurrijke vakwerkhuizen en een adembenemend uitzicht op het majestueuze Cochemer kasteel. Laat je verrassen door de lokale ambachten, proef de heerlijke streekgerechten en geniet van de warme gastvrijheid van dit idyllische stadje. Tenslotte ontdek je de betoverende kerstmarkt van Koblenz, waar de samenvloeiing van de Rijn en de Moezel het decor vormt voor een van de meest sfeervolle markten van de regio. Wandel langs de prachtig versierde kraampjes, bewonder de indrukwekkende historische monumenten en geniet van de gezellige ambiance terwijl je je onderdompelt in de kersttradities van deze bruisende stad. Of je nu op zoek bent naar unieke geschenken, lokale lekkernijen of gewoon wilt genieten van de magie van het seizoen, deze riviercruise biedt een onvergetelijke reis door de betoverende kersttradities van Duitsland. Reserveer vandaag nog je plek aan boord en laat je meevoeren op een reis vol warmte, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen!

Onze meest gewilde kerstcruises zijn nu al beschikbaar om te boeken!

Kerstmarkten
Minicruise
Kerstcruises
4 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Bezoek de kerstmarkten aan de Rijn en Moezel tijdens een 4-daagse minicruise o.b.v. volpension of all-inclusive

DCS Amethyst 2
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Welkomstcocktail
  • Soep bij de inscheping
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreide lunch
  • Koffie en thee met gebak in de middag
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Welkomstdiner en galadiner
  • Afscheidscocktail
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Inclusief havengelden en tax
  • Vertrek vanaf Keulen
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive: inclusief drankenpakket
Zo ziet je reis er uit

Dag 1: Keulen
Om 15:30 uur zal het schip vertrekken en om 18:30 in Bonn aankomen. Om 20:00 uur vaart het schip uit om koers te zetten richting Cochem

Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar het gezellige Keulen waar je vanaf 14:00 uur al aan boord van het het gezellige schip De Amethyst 2 mag. Nadat je je geboekte hut hebt opgezocht kun je alvast een beetje wennen en genieten van een lekker kopje soep. Om 15:30 uur zal het schip vertrekken. Omstreeks 18:30 uur zal het schip aankomen in het mooie Bonn waar je de mogelijkheid hebt om een bezoek te brengen aan de kerstmarkt. Geniet van een lekker glaasje glühwein en een flinke portie gepofte kastjes om al helemaal in de kerstsferen te komen!

Dag 2: Cochem
Om 09:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 22:00 uur

Ingebed in het romantische rivierlandschap van het Moezeldal ligt misschien wel het mooiste stadje aan de Moezel, Cochem. Het stadje heeft een rijke geschiedenis dat van Romeinse wortels via de middeleeuwen naar het heden gaat. Talrijke goed bewaarde overblijfselen van de stadsmuur en stadspoorten getuigen van het levendige verleden. Het marktplein met het stadhuis is een echte blikvanger en de kronkelende oude straatjes nodigen uit tot een wandeling of een lekker glas Moezelwijn. De Reichsburg is een indrukwekkend gezicht wanneer zij uittorent op een steile bergkegel van wel 100 meter boven de Moezel. Jaarlijks wordt op het marktplein van de stad een gezellige kerstmarkt opgebouwd. Op deze traditionele markt kun je zeker slagen met het doen van je kerstinkopen!

Optioneel kun je een stadswandeling Cochem bijboeken inclusief bezoek aan de historische mosterdmolen à € 29,00 per persoon.

Dag 3: Koblenz
Om 05:00 uur komt het schip aan in Koblenz en vertrekt weer om 22:00

Toen jij nog heerlijk lag te slapen is het schip aangekomen in een van de oudste steden van Duitsland: Koblenz. De stad ligt in de wereldberoemde "German Corner". Het spectaculaire landschap van vier centrale massieven, wijngaarden en bossen omringt deze stad, waarvan het meer dan tweeduizend jaar bestaan wordt weerspiegeld in het architecturale erfgoed in de vorm van prachtige kerken en paleizen, oude aristocratische landhuizen en de prachtige herenhuizen van de adel. In de historische binnenstad zijn op diverse pleinen en straten kerstkraampjes te vinden. Op het centrale plein kun je zelfs nog even de schaatsen onder binden.

Optioneel kun je een stadswandeling Koblenz bijboeken à € 29,00 per persoon.

Dag 4: terug in Keulen
Om 08:00 uur komt het schip weer aan in Keulen

Helaas is het na het ontbijt tijd om uit te checken en zit daarmee je minicruise er voor nu al weer op. Je kunt ervoor kiezen direct naar huis te gaan of nog lekker een dagje door te brengen in Keulen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
DCS Amethyst 2
Rheinhafen Keulen,
Keulen, Duitsland
Kaart
Rheinhafen Keulen, Keulen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontsnap aan de stress van alledag en reis aan boord van de DCS Amethyst 2 met een balans tussen elegantie en uitnodigend comfort op de Rijn en de Moezel langs schilderachtige landschappen. De elegante Engelse stijl in combinatie met eigentijds design maakt je riviercruise tot een heel bijzondere ervaring. Er is een lift aanwezig tussen het midden- en bovendek.
's Ochtends word je getrakteerd op een uitgebreid ontbijtbuffet in het panoramarestaurant op het bovendek voordat je aan een drukke dag begint. 's Middags en 's avonds serveert de attente en zorgzame bemanning je dagelijks wisselende menu's en heerlijke specialiteiten. En trakteer jezelf op een time-out in de wellnessruimte met fitnessapparatuur, sauna en whirlpool. De gezellige leeshoek met verlichte open haard is een heerlijke plek om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van je favoriete boek. De muzikant aan boord nodigt je uit om te dagdromen en te ontspannen op harmonieuze muziek en onvergetelijke dansavonden in de lounge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden.
  • Voertaal van deze Cruise is Duits.
  • Wi-Fi is tegen betaling.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau