Overnachting + NS treinretour
Treinreizen
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Overnacht in Rotterdam incl. ontbijt en NS treinretour

NH Atlanta Rotterdam Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,50
totaal: 200,64 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 81 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen 4*-hotel in hartje Rotterdam incl. ontbijt en NS treinretour

Rotterdam, veelzijdige stad aan de Maas. In Rotterdam ben je niet op citytrip, je bent op avontuur. Eet bij een van de vele, nieuwe restaurants, pak de watertaxi van het centrum naar het historische Hotel New York of de Fenix Food Factory op Katendrecht. Of bekijk jezelf en je omgeving in de 1664 spiegels van Depot Boijmans van Beuningen.

Omdat je met de trein reist begint jouw Rotterdamse avontuur al meteen bij het futuristische Centraal Station. Pak snel jouw voordeel en maak je klaar voor een zorgeloos weekendje weg in deze veelzijdige havenstad.

Overnachting + NS treinretour
Treinreizen
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Overnacht in Rotterdam incl. ontbijt en NS treinretour

NH Atlanta Rotterdam Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. NS treinretour
  • Het hotel ligt op 900 meter van station Rotterdam
  • Reis op een duurzame manier per trein
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Voorwaarden
  • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken voor hotelovernachtingen t/m 31-12-2024.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt deze aanbieding niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen, of inwisselen voor geld.

  • Je ontvangt treinkaartjes voor de heen- en terugreis los van elkaar in de mail. De treinkaartjes zijn gekoppeld aan de datum van de overnachting en kunnen niet worden gewijzigd.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

  • De toeristenbelasting betaal je in het hotel.

  • Je kunt deze deal niet kosteloos annuleren.

  • Een reis- en/of annuleringsverzekering is niet inbegrepen in de prijs van het arrangement. Je kunt bij ons geen reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

  • Aanvullende voorwaarden van NS:
    ARV-NS, AV-NSInt, NS-LV, NS-E-Ticket.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Tip: plan je reis in de NS-APP, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Atlanta Rotterdam Hotel
Coolsingel, Aert van Nesstraat 4,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Coolsingel, Aert van Nesstraat 4, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-NH Atlanta Rotterdam Hotel is gelegen in de binnenstad van Rotterdam. Binnen loopafstand van 5 minuten bevindt je je op het Stadhuisplein. Dit is het bruisende plein met restaurants. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte en een fitnessruimte. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, minibar, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per verblijf (max. 2 per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per verblijf (max. 2 per kamer)

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau