Overnachting + belevenis
2 dagen
Incl. ontbijt

LAATSTE KANS! ⚡ André Rieu Terrasarrangement bij Restaurant Vrienden van het Vrijthof met verblijf in een deluxe kamer vlakbij het Vrijthof in Maastricht incl. ontbijt, diner en concert ticket

The Social Hub Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
327,50
totaal: 685,81 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
LAATSTE KANS! ⚡ André Rieu Terrasarrangement bij Restaurant Vrienden van het Vrijthof en verblijf 2 dagen in Maastricht incl. verblijf in deluxe kamer, ontbijt, diner en concert ticket

Maastricht, de stad van gezelligheid en cultuur, heeft deze zomer iets bijzonders in petto. The Social Hub Maastricht, gelegen in de buurt van het Vrijthof, biedt je een onvergetelijke ervaring. Na een dag vol ontdekkingen in de bruisende binnenstad, geniet je 's avonds van een glas cava bij Restaurant Vrienden van het Vrijthof. Daarna wacht je een magisch 3-gangendiner onder de sterrenhemel, terwijl je bij het optreden van André Rieu en zijn orkest zit op het Vrijthof. Je overnacht in een deluxe kamer van The Social Hub Maastricht, inclusief een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Deze exclusieve ervaring is alleen te boeken in de weekenden van juli, wanneer de concerten plaatsvinden. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Laat je meevoeren door de betoverende sfeer van Maastricht en geniet van een onvergetelijke avond met André Rieu en zijn orkest, gecombineerd met een fijn verblijf in The Social Hub Maastricht.

Overnachting + belevenis
2 dagen
Incl. ontbijt

LAATSTE KANS! ⚡ André Rieu Terrasarrangement bij Restaurant Vrienden van het Vrijthof met verblijf in een deluxe kamer vlakbij het Vrijthof in Maastricht incl. ontbijt, diner en concert ticket

The Social Hub Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • LAATSTE KANS!
  • Terrasticket André Rieu bij Vrienden van het Vrijthof
  • 3-gangendiner bij Vrienden van het Vrijthof (excl. consumpties)
  • Hotel ligt op 950 meter van het Vrijthof
  • Gratis Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het Bonnefantenmuseum
Concert André Rieu

Concert André Rieu op het Vrijthof in Maastricht
Tijdens je verblijf in Saillant Hotel Maastricht City Centre ga je naar het concert van André Rieu, begeleid door het Johann Strauss orkest. Dit concert vindt plaats in Maastricht, op steenworp afstand van het hotel. André Rieu, de welbekende violist en orkestleider komt oorspronkelijk uit Nederland, maar reist de wereld over met zijn talent. Dit is dus jouw moment om te genieten van zijn talent en de gezelligheid die hij met zich meebrengt. Luister naar meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... Het wordt sowieso een avond om niet te vergeten!

Let op! Het concert is vanaf het terras van het restaurant Vrienden van het Vrijthof te bekijken!

The Social Hub Maastricht
Sphinxcour 9A,
Maastricht, Nederland
Kaart
Sphinxcour 9A, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The Social Hub Maastricht is een unieke plek waar je kunt overnachten, werken en ontspannen. Het hotel ligt op een centrale locatie, vlakbij het treinstation en op loopafstand van het historische stadscentrum. Je verblijft in een comfortabele kamer met een eigentijds design en alle moderne faciliteiten. In het hotel vind je ook diverse co-working spaces waar je rustig kunt werken of studeren. Ontmoet andere reizigers in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes, zoals de bar, het restaurant en de lounges. The Social Hub Maastricht is de perfecte uitvalsbasis om deze bruisende stad te ontdekken en tegelijkertijd productief te zijn in een inspirerende omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Bekijk belangrijke informatie
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Belangrijke informatie

Parkeren:

  • Je kunt met korting parken bij Q-Park Frontenpark (6 minuten lopen vanaf het hotel). Om een parkeerplek te reserveren klik op deze link.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Bekijk belangrijke informatie

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.43 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau