Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar Parijs met 4*-verblijf nabij het centrum incl. ontbijt

Hôtel Rochechouart
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
235,-
totaal: 522,47 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 20 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Parijs nabij het centrum incl. ontbijt

Parijs, de stad van liefde en licht, biedt een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. En wat is een betere manier om deze prachtige stad te verkennen dan door te verblijven in het charmante Hôtel Rochechouart? Gelegen aan de voet van de beroemde Butte Montmartre, dompelt dit hotel je onder in een wereld die zowel modern als heerlijk retro is. Slenter door de geplaveide straten van Montmartre en ontdek de charmante cafés, kunstgalerijen en boetieks die deze wijk zo uniek maken. En natuurlijk, geen bezoek aan Parijs is compleet zonder te genieten van de culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft. In de buurt van het hotel vind je tal van bistro's en restaurants waar je kunt genieten van de Franse keuken op zijn best. Na een dag vol avonturen in de lichtstad, biedt Hôtel Rochechouart de perfecte oase van rust. Hier kun je je terugtrekken in je kamer, verfrissen en je klaarmaken voor een avond in de stad of gewoon ontspannen en genieten van de luxe faciliteiten van het hotel. Met zijn ongeëvenaarde locatie, uitstekende service en charmante sfeer, is Hôtel Rochechouart de ideale uitvalsbasis om de magie van Parijs te ervaren.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar Parijs met 4*-verblijf nabij het centrum incl. ontbijt

Hôtel Rochechouart
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf met uitzicht op de Sacré Coeur
  • Het hotel beschikt over een rooftop bar
  • Hotel voorzien van dakterras met panoramisch utizicht over Parijs
  • Het hotel ligt op 150 meter van een metrostation
  • Hotel ligt op ca. 10 minuten wandelen van de Sacré Coeur
  • Gelegen in de bruisende wijk Montmartre
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek de Eiffeltoren en geniet van het uitzicht over Parijs
Tips voor tijdens je verblijf in Parijs

Bezoek het Louvre Museum
Het Louvre Museum in Parijs is niet alleen een van de grootste en meest bezochte musea ter wereld, maar ook een historisch monument dat een onmisbare ervaring biedt voor zowel kunstliefhebbers als nieuwsgierige bezoekers. Bij een bezoek aan het Louvre kun je je laten betoveren door meer dan 35.000 kunstwerken, verdeeld over acht afdelingen. Onder deze immense collectie bevindt zich een scala aan kunstwerken, van oude beschavingen tot werken uit de middeleeuwen en renaissance, tot moderne meesterwerken. Een van de meest beroemde kunstwerken die je er kunt bewonderen is de Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Een bezoek aan dit iconische museum laat een onuitwisbare indruk achter en verrijkt je begrip van de schoonheid en complexiteit van de wereld om ons heen.

Wandel langs de Champs-Élysées
Wandelen langs de Champs-Élysées in Parijs is alsof je door de pagina's van een levendige geschiedenisboek loopt, waar elke stap je dieper meeneemt in het hart van Franse cultuur en elegantie. Deze beroemde boulevard, die zich uitstrekt van Place de la Concorde tot aan de Arc de Triomphe, is omzoomd met majestueuze bomen en ademt een sfeer van ongeëvenaarde grandeur. Winkelliefhebbers zullen zich in een paradijs wanen, met toegang tot enkele van de meest prestigieuze merken ter wereld. Of je nu op zoek bent naar het perfecte paar schoenen, een elegante handtas, of gewoon wilt genieten van de etalages, deze legendarische avenue biedt voor ieder wat wils.

Maak een boottocht over de Seine
Een boottocht over de Seine in Parijs biedt je de kans om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanaf het water zie je enkele van de meest iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, Notre-Dame, het Louvre en het Musée d'Orsay, op een manier die je vanaf de kant niet kunt ervaren. De tocht start vaak in de buurt van de Eiffeltoren, waar je aan boord gaat van een comfortabele boot. Terwijl je langs de rivier vaart, kom je langs historische bruggen en gebouwen die de oevers van de Seine sieren. Veel boottochten zijn uitgerust met audiogidsen in meerdere talen, die interessante informatie bieden over de plekken waar je langs vaart.

Hôtel Rochechouart
Boulevard de Rochechouart 55,
Parijs, Frankrijk
Kaart
Boulevard de Rochechouart 55, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Rouchechouart, gelegen in de bruisende wijk Montmartre dichtbij de Sacré Coeur en Moulin Rouge, combineert de charme van een art-decogebouw met moderne luxe na een renovatie in 2021. Het hotel biedt kamers met airconditioning, art deco-thema, gratis Wi-Fi, en een dakterras met panoramisch uitzicht over Parijs. Op slechts 250 meter van de metro en dichtbij diverse eetgelegenheden, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van Parijs te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau