Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Gloednieuw hotel in Goes incl. ontbijt en wellness

Hotel Waterstate
Goes, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
69,33
totaal: 161,41 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2 of 3 dagen van een verblijf in een gloednieuw hotel in Goes incl. ontbijt en wellness

Ben je toe aan een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving? Dan is het gloednieuwe Hotel Waterstate in Goes dé plek voor jou. Gelegen aan de rand van het pittoreske Goes, biedt dit hotel een perfecte mix van rust en avontuur. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het centrum, waar je kunt genieten van lokale delicatessen en unieke boetiekjes. Voor de natuurliefhebbers zijn er talloze wandel- en fietsroutes die je door het prachtige Zeeuwse landschap leiden. En wat dacht je van een dagje uit op het water? Met het inhouse verhuurbedrijf Vlot kun je gemakkelijk een boot of fiets huren om de omgeving te verkennen. Ontspannen doe je in het nabijgelegen Vitae Wellnessresort, waar je kunt genieten van diverse wellnessbehandelingen en een rustgevende omgeving. Kortom, Hotel Waterstate biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Gloednieuw hotel in Goes incl. ontbijt en wellness

Hotel Waterstate
Goes, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis toegang tot het Vitae wellnessresort
  • Verblijf in een GLOEDNIEUW hotel in Goes aan het water!
  • Het hotel opent in juni 2024
  • Het Vitae wellnessresort is op loopafstand van het hotel
  • Huur een e-bike, e-scooter, e-boot en/of e-kickbikes bij het hotel
  • Geniet van heerlijke gerechten bij Brasserie Westerkade
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek de wekelijkse markt
Tips voor tijdens je verblijf in Goes

Ontspan in het Vitae Wellnessresort
Ontspannen in het Vitae Wellnessresort is een geweldige manier om even helemaal tot rust te komen. Zodra je binnenkomt, voel je de rustige sfeer en word je vriendelijk ontvangen. Begin je dag met een verfrissende duik in het verwarmde zwembad, gevolgd door een bezoek aan een van de vele sauna's. Laat je verwennen met een ontspannende massage of een gezichtsbehandeling door ervaren therapeuten. Sluit je dag af met een gezonde maaltijd in het wellnessrestaurant, waar verse en voedzame gerechten worden geserveerd. Bij Vitae Wellnessresort draait het om jouw ontspanning en welzijn.

Maak een boottocht door de Goese haven
Een boottocht door de Goese haven is een geweldige manier om de stad vanaf het water te ontdekken. Terwijl de boot langzaam door de historische haven vaart, krijg je een uniek uitzicht op de oude pakhuizen en charmante gevels die de kades sieren. Onderweg kun je genieten van een drankje en een hapje, terwijl je de stad in je opneemt. Een boottocht door de Goese haven biedt een ontspannen en informatieve ervaring die je niet snel zult vergeten.

Winkelen in het stadscentrum
Winkelen in het stadscentrum van Goes is een gezellige en veelzijdige ervaring. Zodra je de sfeervolle straten inloopt, word je verwelkomd door een mix van boetiekjes, speciaalzaken en bekende winkelketens. De charmante gevels en historische panden geven het winkelen een unieke sfeer. Struin door de smalle straatjes en ontdek lokale winkels met handgemaakte producten, modeboetieks met de nieuwste trends en delicatessenwinkels vol heerlijke streekproducten. Neem tussendoor een pauze bij een van de vele gezellige cafés of restaurants voor een kop koffie of een lekkere lunch. Het is de perfecte plek voor een ontspannen dagje winkelen.

Hotel Waterstate
Westhavendijk 141,
Goes, Nederland
Kaart
Westhavendijk 141, Goes, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Waterstate in Goes combineert moeiteloos comfort met functionaliteit, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een verblijfplaats met een terras, voortreffelijk restaurant en gratis Wi-Fi. De kamers, uitgerust met airconditioning, kledingkast, waterkoker, kluisje, flatscreen-tv en eigen badkamer met douche, zorgen voor een zorgeloos verblijf. Met inbegrip van beddengoed en handdoeken, belooft Hotel Waterstate een ervaring waarbij gemak en kwaliteit centraal staan, perfect voor zowel individuele reizigers als families.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja openbaar
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Historisch Museum De Bevelanden

Musea
Singelstraat 13

Het Historisch Museum De Bevelanden is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Oesterij in Yerseke, Zeeland

Cultuur, Eten en drinken, Tours & activiteiten
Havendijk 12

Voor een onvergetelijke ervaring plan je een bezoek aan de Oesterij in Yerseke van de familie Dhooge. Een familiebedrijf dat al sinds 1906 gespecialiseerd is in de kweek van schaal- en schelpdieren. Geniet van een rondleiding langs de oesterputten, leer het verschil tussen de oestersoorten Zeeuwse creuse en de schaarse Zeeuwse platte, neem deel aan een oesterworkshop en smul natuurlijk van al het zilte lekkers tijdens een proeverij.

Museumhaven Zeeland

Musea
Vissersdijk 2

De oude haven van Zierikzee is ingericht als museumhaven waar oude ziel-en motorschepen te vinden zijn. Het museum bevindt zich op 2 locaties.

Zierikzee

Steden
Zierikzee

Zierikzee is een leuk stadje en staat met 568 monumenten bekend als de monumentenstad. Daarnaast zijn er veel activiteiten te doen, zoals een zeehondensafari.

Parkeren

Ja openbaar

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 11:00 & 15:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau