Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive genieten in een 5*-resort in Makadi Bay incl. vlucht en transfer

Serenity Fun City Resort
Makadi Bay, Red Sea, Egypte bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
639,-
totaal: 1310,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van all-inclusive 5*-resort in Makadi Bay incl. vlucht en transfer

Makadi Bay, gelegen aan de prachtige kust van de Rode Zee in Egypte, is een betoverende vakantiebestemming die bekend staat om zijn adembenemende stranden en kristalhelder water. Het is de perfecte plek voor snorkel- en duikliefhebbers, met kleurrijke koraalriffen en een overvloed aan zeeleven om te verkennen. Naast de wateractiviteiten biedt Makadi Bay ook spannende avonturen zoals woestijnsafari's en de mogelijkheid om traditionele bedoeïenendorpen te ervaren. Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning, zijn er luxe resorts met uitgebreide spa-faciliteiten om te genieten van rustgevende massages en wellnessbehandelingen. Culturele uitstapjes naar historische steden zoals Luxor en Caïro voegen een diepgaande dimensie toe aan de vakantie-ervaring. Of het nu gaat om avontuur, ontspanning of culturele verkenning, Makadi Bay biedt voor elk wat wils voor een onvergetelijke vakantie.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive genieten in een 5*-resort in Makadi Bay incl. vlucht en transfer

Serenity Fun City Resort
Makadi Bay, Red Sea, Egypte bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 , 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Hurghada vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijkse snacks (12.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 – 14.30 uur)
  • Ijsjes (15.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.30 – 21.30 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 23.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Spannende glijbanen in het resort
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Must-see bestemmingen

Serenity Aquapark
Naast dat er allerlei activiteiten te doen zijn, heeft het resort ook nog een groot aqua park met veel glijbanen. Een van de favoriete glijbanen in het resort is de "Kamikaze" glijbaan. Deze glijbaan is ideaal voor waaghalzen, omdat je met hoge snelheid naar beneden glijdt en een geweldige kick krijgt. Het is een rechte glijbaan zonder bochten, waardoor je een onvergetelijke sensatie van snelheid ervaart. Voor degenen die liever een rustigere glijbaanervaring willen, is er de "Lazy River" glijbaan. Deze glijbaan is een langzaam stromende rivier waar je op een opblaasbare band kunt zitten en rustig kunt glijden terwijl je geniet van het prachtige landschap om je heen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de zon.

Kamelentocht
Geniet van een ontspannen kameelrit bij zonsondergang, gevolgd door een traditioneel diner in de woestijn. Deze excursies zorgen voor een authentieke en onvergetelijke ervaring. Makadi Bay is niet zomaar een vakantiebestemming; het is een plek waar je herinneringen maakt die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, cultuur of vermaak, Makadi Bay heeft het allemaal. Kom en ontdek de magie van deze prachtige bestemming aan de Rode Zee.

Hurghada Grand Aquarium
Het Hurghada Grand Aquarium in Egypte is een populaire attractie met een breed scala aan tentoonstellingen die het zeeleven belichten, waaronder haaien, roggen en kleurrijke tropische vissen. Naast de uitgebreide aquaria bevat het park ook een regenwoudsectie en een mini-dierentuin met verschillende diersoorten. Het aquarium biedt educatieve programma's en interactieve ervaringen zoals voedersessies en duiken met haaien, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel gezinnen als liefhebbers van mariene biodiversiteit en natuur.

Maak een boottocht naar Giftun Island
Giftun Island staat ook wel bekend als 'Paradise Island'. Als je er bent dan weet je wel waarom. Het eiland is onderdeel van het Nationale Park Giftun. Geniet hier van mooie witte zandstranden, zwem door het kristalheldere water en bewonder al snorkelend de prachtige koraalriffen. Plof neer in de schaduw van de parasols of palmbladeren en geniet van het mooie uitzicht. Je kunt hier komen met de boot, deze tocht duurt ongeveer 45 minuten.

Snorkelen
Duik in de betoverende onderwaterwereld van de Rode Zee. De koraalriffen zijn rijk aan kleurrijke vissen en exotisch zeeleven. Begeleide snorkelexcursies brengen je naar de mooiste plekken waar je deze wonderen van dichtbij kunt zien.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Serenity Fun City Resort
36 KM, Hurghada Safaga road,
Makadi Bay, Egypte
Kaart
36 KM, Hurghada Safaga road, Makadi Bay, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het resort biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten om van te genieten. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, genieten van het prachtige strand of deelnemen aan leuke watersporten, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er ook verschillende restaurants en bars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Het resort heeft ook een kinderclub en een speeltuin, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Het resort beschikt ook over een groot waterpark met veel glijbanen. Een van de populairste glijbanen in het resort is de "Kamikaze" glijbaan. Deze glijbaan is perfect voor durfallen, want je glijdt met hoge snelheid naar beneden en krijgt een geweldige adrenalinekick. Het is een rechte glijbaan zonder bochten, waardoor je een onvergetelijke snelheidservaring beleeft. Voor degenen die liever een rustigere glijbaanervaring willen, is er de "Lazy River" glijbaan. Dit is een langzaam stromende rivier waar je op een opblaasbare band kunt zitten en rustig kunt glijden terwijl je geniet van het prachtige landschap om je heen. Het is een fantastische manier om te ontspannen en van de zon te genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De definitieve informatie m.b.t. de transfer ontvang je uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau