Cruises
14 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 14-daage cruise Oostelijke Caribbean, bezoek o.a. Sint Maarten, Antigua en de Bahama's incl. vlucht, voorovernachting en volpension of all-inclusive light

Holland America Line - Eurodam
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2119,-
totaal: 4270,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 14 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontspannen 14-daagse cruise naar de Oostelijke Caribbean en bezoek o.a. Sint Maarten, Antigua, de Bahama's en Dominica incl. vlucht, voorovernachting en volpension of all-inclusive light

Ga mee op avontuur en ontdek de magie van het Caribisch gebied met een onvergetelijke cruise die vertrekt vanuit Fort Lauderdale! Je reis begint met een voorovernachting in Maimi of Fort Lauderdale zodat je uitgerust aan boord gaat van het luxe schip "De Eurodam". Met het verkennen van de zonovergoten stranden en het kleurrijke eilandleven van St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden is je eerste bestemming een feit. Vervolgens vaar je naar Basseterre waar je de rijke koloniale geschiedenis en prachtige plantages ontdekt. De volgende stop is Roseau op Dominica, bekend als het 'Nature Island' vanwege zijn weelderige regenwouden en thermale bronnen. Daarna verken je Castries op Saint Lucia dat met zijn iconische Pitons en gouden stranden een heerlijke bestemming is. In St. John's, Antigua en Barbuda, kun je genieten van 365 prachtige stranden – één voor elke dag van het jaar. Vervolg je reis naar Philipsburg op Sint Maarten, waar je belastingvrij kunt shoppen en ontspannen op Great Bay Beach. De voorlaatste stop is Half Moon Cay, een privé-eiland in de Bahama’s, waar je kunt genieten van ongerepte stranden en helderblauw water. Deze cruise biedt een perfecte mix van ontspanning, avontuur en culturele ontdekkingen, en laat je kennismaken met de mooiste bestemmingen van het Caribisch gebied.

Cruises
14 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 14-daage cruise Oostelijke Caribbean, bezoek o.a. Sint Maarten, Antigua en de Bahama's incl. vlucht, voorovernachting en volpension of all-inclusive light

Holland America Line - Eurodam
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 1 voorovernachting in Miami of Fort Lauderdale o.b.v. logies
  • 11 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Miami vanaf Amsterdam of Brussel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks limonade en ijsthee in de middag
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive light: incl. Have it All Pakket (bestaande uit: max. 15 drankjes p.p.p.d., 1x specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie), gratis Wi-Fi en fooien inclusief)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst in Miami / Fort Lauderdale
Deze nacht verblijf je in een hotel in Miami of Fort Lauderdale

Eindelijk is het zo ver! Je reis gaat nu echt beginnen en vlieg je vanaf Amsterdam of Brussel naar Miami. Op eigen gelegenheid reis je naar je hotel en kom je een beetje bij van je vlucht. Mocht je het geluk hebben een vroege vlucht te hebben dan kun je nog even lekker op pad in de omgeving.

Dag 2: vertrek uit de haven
Om 15:00 uur vertrekt het schip uit de haven

Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar de cruiseterminal in Fort Lauderdale. Om 15:00 uur zal het schip de trossen losgooien en kun je op zoek gaan naar je geboekte hut en je onderkomen voor de komende tijd.

Dag 3 en 4: op zee
2 heerlijke dagen op zee staan je te wachten voordat je op je eerste echte cruisebestemming aankomt. Slaap lekker uit en ga op onderzoek uit op het prachtige schip "De Eurodam". Maak gebruik van één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of werk je zongebruinde kleur bij en neem plaats met een goed boek op het dek. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Kortom; je zult je zeker niet gaan vervelen!

Dag 5: St.-Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden
Het schip komt aan om 09:00 uur en vertrekt weer om 18:00 uur

Omring jezelf met ongerepte stranden en uitstekende winkel- en dineermogelijkheden. Je kunt er enkele van de hoogste en spectaculairste uitkijkpunten in de Caraïben zien tussen het tropische groen. Hou je van snorkelen? Je vind hier de beste snorkelplekken! En het eiland heeft zonder twijfel de coolste attractie van de regio, een ijsmuseum. Voor de winkelliefhebbers is de hoofdstad Charlotte Amalie de place-to-be, dit is een belastingvrij winkelparadijs.

Dag 6: Basseterre, St Kitts en Nevis
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 16:00 uur

St. Kitts en Nevis zijn twee eilanden die samen één land vormen in het oostelijke Caribisch gebied. St. Kitts, rijk aan historische locaties, is door de eeuwen heen afwisselend in Spaanse, Franse en Engelse handen geweest, waarbij de Engelse invloed het meest prominent is. De architectuur en het stadsontwerp van de hoofdstad, Basseterre, weerspiegelen een typisch Britse stijl. De uitgestrekte plantages op het eiland, daterend uit de koloniale tijd, herinneren aan de bewogen geschiedenis van de tabaks-, rum-, suiker- en slavenhandel die generaties lang het leven hier bepaalden. Naast deze rijke geschiedenis biedt St. Kitts ook gouden zandstranden voor ontspanning, een weelderige jungle in het binnenland voor avontuurlijke activiteiten, ontspannen bars en restaurants met voortreffelijke lokale gerechten.

Dag 7: Roseau, Dominica
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 17:00 uur

Roseau, de charmante hoofdstad van Dominica, is een betoverende stad die aan de westkust van het eiland ligt, omringd door de adembenemende natuur van het 'Nature Island of the Caribbean'. Deze stad biedt een unieke mix van historische charme, kleurrijke Creoolse cultuur en spectaculaire natuurlijke schoonheid. In Roseau kun je dwalen door smalle straatjes met levendige markten, koloniale architectuur en pittoreske houten huizen met kleurrijke gevels. Het Old Market Plaza is een must-see, waar je lokale ambachten, vers fruit en exotische kruiden kunt ontdekken, terwijl je de hartelijke gastvrijheid van de lokale bevolking ervaart. De stad is ook de toegangspoort tot enkele van Dominica's meest indrukwekkende natuurlijke attracties. Slechts een korte rit van Roseau ligt het Morne Trois Pitons National Park, een UNESCO-werelderfgoedlocatie waar je kunt wandelen door weelderige regenwouden, vulkanische meren en spectaculaire watervallen zoals de Trafalgar Falls. Voor een ontspannen dag kun je terecht bij Botanical Gardens, een serene oase midden in de stad, perfect voor een picknick of een rustige wandeling. Na een dag vol verkenning biedt de waterkant van Roseau een prachtig uitzicht op de Caribische Zee.

Dag 8: Castries, Saint Lucia
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 17:00 uur

Dit Caribische eiland biedt een unieke kans om je onder te dompelen in de rauwe kracht van Moeder Natuur op haar mooist! Breng een bezoek aan de enige drive-in vulkaan ter wereld (Sulphur Springs) en verken de natuurwonderen van de wildernis. Een bezoek aan Castries is niet compleet zonder een bezoek aan de Castries Market, een bruisend centrum van activiteit waar je een overvloed aan lokale producten, ambachten en souvenirs kunt vinden. Hier kun je proeven van exotische vruchten, verse vis en authentieke Caribische specerijen, terwijl je geniet van de levendige sfeer en het kleurrijke tafereel. Ontdek de witte zandstranden en een eiland vol kleur!

Dag 9: St. John's, Antigua en Barbuda
Om 08:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 18:00 uur

De voormalige Britse kolonie van Antigua is zeer speciaal. Vraag het maar aan Richard Branson, Eric Clapton, Giorgio Armani en Oprah. Die hebben er allemaal een huis. Antigua staat bekend om zijn stranden: het zijn er 365, allemaal witte zandstranden met palmbomen. Heerlijk om te relaxen of je flippers onder te binden en de onderwaterwereld te gaan bekijken. Antigua beschikt over charmante havens en een landschap vol oude suikerraffinaderijen. Ooit was het eiland een grote speler in de suikerhandel en werd er ook tabak en katoen geproduceerd. Vandaag de dag is vooral de landbouw belangrijk, met als voornaamste producten de Antiguaanse zoete aardappelen, zwarte ananassen en guaves. St. Johns bevindt zich in de Caribische Zee en is een van de populairste vakantiebestemmingen. Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Antigua. Ontdek het beste van Antigua tijdens een van de vele landexcursies en bezoek English Harbour, bekend om zijn maritieme erfgoed, historische locaties en uitstekende restaurants. Daarnaast vang je een glimp op van een aantal indrukwekkende jachten terwijl ze de baai in- en uitvaren. Ontdek het gerestaureerde Nelson's Dockyard, met adembenemende 18e- en 19e-eeuwse architectuur en veel moderne eetgelegenheden en winkels.

Dag 10: Philipsburg, Sint Maarten
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 15:00 uur

Dit benedenwindse eiland is al sinds 1648 verdeeld in een Frans en een Nederlands deel en wordt zowel Saint Martin als Sint Maarten genoemd. In hun respectievelijke hoofdsteden, Marigot en Philipsburg, vindt men eeuwenoude stenen forten en snoepkleurige gebouwen langs kronkelige straatjes. Aan de Nederlandse kant wonen iets meer mensen, maar deze kant is met 34 vierkante kilometer een beetje kleiner dan het 53 vierkante kilometer grote Saint Martin. Philipsburg, de hoofdstad van de Nederlandse kant, is genoemd naar de stichter John Philips en beschikt over enkele uitstekende internationale kunstgalerieën, swingende discotheken en populaire casino's. Verderop zijn er prachtige stranden en een vrijwel eindeloze reeks natuurreservaten. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor avontuur, zoals wandelingen, fietstochten en abseilen, en er zijn fantastische dieren te zien in de zee, op het land en in de lucht. Aan de Franse kant vind je cafés die café au lait en pain au chocolat serveren en bistro's met frisse rosé en hartige pannenkoeken. Verschillende luxe winkels en kosmopolitische boetiekjes trekken verfijnde winkelaars aan die op zoek zijn naar een koopje, want het hele eiland is belastingvrij!

Dag 11: op zee
Tijdens een ontspannen dag op zee, zijn weinig plekken zo verfrissend, ontspannen en verjongend als de Spa & Salon. In de spa, verwen je jouw huid met gezichtsbehandelingen, met premium, natuurlijke ingrediënten. Verzorg ook je lichaam met massagebehandelingen met traditionele massagetechnieken van over de hele wereld. Een gokje wagen? Dit kan in het casino aan boord. Of je nu de voorkeur geeft aan speelautomaten of blackjack of poker wilt uitproberen, de dealers en medewerkers zijn beschikbaar om jouw gratis instructies te geven. En daarnaast biedt het schip verschillende spannende mogelijkheden voor toernooien.

Dag 12: Half Moon Cay, Bahama’s
Het schip komt aan om 08:00 uur en vertrekt weer om 15:00 uur

Alle eilanden van de Bahama's zitten vol tropische wonderen en zonovergoten stranden. Maar Half Moon Cay, het privé-eiland van Holland America Line op de Bahama's, is werkelijk van grote schoonheid. Wanneer je het parelwitte zand tussen je tenen voelt of de schitterende blauwe lagune ziet, begrijp je waarom je verliefd wordt op het halvemaanvormige paradijs! Neem een verkoelende duik in het azuurblauwe zeewater en vergeet zeker niet je snorkel mee te nemen! Ontdek de prachtige gekleurde vissen en het koraal.

Dag 13: terugkomst in Fort Lauderdale
Om 07:00 uur komt het schip weer terug in de haven van Fort Lauderdale

Na ontscheping reis je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Miami vanwaar je weer terugvliegt naar huis. Je kan terug kijken op een onvergetelijke cruise vakantie en vele mooie nieuwe herinneringen!

Dag 14: thuiskomst
Vandaag zet je weer beide benen aan de grond en land je op Schiphol of Brussel. Vanaf daar ga je op eigen gelegenheid naar huis toe en kan het grote nagenieten beginnen.

Er zijn meerdere afvaartdata mogelijk voor deze reis. Hieronder een overzicht met de afvaarten met een afwijking in de route en/of bestemmingen t.o.v. bovenstaande:

18 januari 2025:
Fort Lauderdale - op zee - op zee - Philipsburg, Sint Maarten - Point-a-Pitre, Guadeloupe - St. Johns, Antigua and Barbuda - Roseau, Dominica - Basseterre, St Kitts en Nevis - St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden - op zee - Half Moon Cay, Bahama’s - Fort Lauderdale

7 februari 2025:
Fort Lauderdale - op zee - op zee - Philipsburg, Sint Maarten - St. Johns, Antigua and Barbuda - Fort-de-France, Martinique - Roseau, Dominica - Basseterre, St Kitts en Nevis - St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden - op zee - Half Moon Cay, Bahama’s - Fort Lauderdale

1 en 22 maart 2025:
Fort Lauderdale - op zee - op zee - Philipsburg, Sint Maarten - St. Johns, Antigua and Barbuda - Casties, Saint Lucia - Roseau, Dominica - Basseterre, St Kitts en Nevis - St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden - op zee - Half Moon Cay, Bahama’s - Fort Lauderdale

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Eurodam
1850 Eller Drive,
Fort Lauderdale, Verenigde Staten
Kaart
1850 Eller Drive, Fort Lauderdale, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Eurodam is het eerste schip uit de Signature Class en is het toppunt van gratie en kwaliteit. Test je muziekkennis in Billboard Onboard of bekijk een optreden op de prachtige World Stage. Ga overdag naar het bovendek om te midden van een steeds veranderende oceaan een spelletje pickleball op zee te spelen, of revitaliseer met therapeutische spabehandelingen in de Spa & Salon. Iedere dag aan boord word je overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Speelkamer
  • Specialiteiten restaurant
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Sauna
  • Casino
  • Lift
  • Live entertainment
  • Buffetrestaurant
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

De cruise wordt uitgevoerd door Holland America Line.

Let op:

  • Het is aan boord niet mogelijk om met een pinpas te betalen, enkel met creditcard of US Dollars. Advies is dan ook om voldoende Dollars in cash mee te nemen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.

Vereist voor inscheping
Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op: https://www.hollandamerica.com/nl_NL/worry-free-promise/travel-well.html

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie en het bestellen van de ESTA kan op deze pagina. Een ESTA-formulier is dus verplicht en moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Hut inclusief Have it All pakket
Je kunt er ook voor kiezen om de kamer inclusief 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket geeft je o.a. gratis drankjes (max. 15 drankjes p.p.p.d. Met een maximum waarde van US$ 11,00 per drankje), 1x diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en gratis Wi-Fi. Tevens is de Crew Appreciation inclusief je het Have It All Pakket boekt. Meer informatie vind je op deze pagina.

Inchecken

Vanaf 11:00 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau