Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Sfeervol hotel in de natuurrijke omgeving van Salzburgerland incl. ontbijt, 4-gangen menu en extra's!

Haus Alpenrose
Maishofen, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
196,43
totaal: 424,81 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 4-, 6- of 8-daags verblijf in de natuurrijke omgeving van Salzburgerland in een sfeervol hotel incl. ontbijt, 4-gangen menu en extra's!

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie in de Oostenrijkse Alpen? Dan is Haus Alpenrose in Maishofen de perfecte bestemming voor jou. Dit gezellige pension biedt een ideale uitvalsbasis voor zowel ontspanning als avontuur. Op slechts een paar kilometer afstand vind je het prachtige Zell am See. Dit pittoreske stadje ligt aan de oevers van de Zeller See en biedt een scala aan watersportmogelijkheden, wandelpaden en gezellige terrasjes. Voor de avonturiers is een bezoek aan de Kitzsteinhorn gletsjer een must. De gletsjer biedt adembenemende uitzichten en diverse wandelroutes voor alle niveaus. Of je nu komt voor de rust, de natuur of de sportieve activiteiten, Haus Alpenrose in Maishofen biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Sfeervol hotel in de natuurrijke omgeving van Salzburgerland incl. ontbijt, 4-gangen menu en extra's!

Haus Alpenrose
Maishofen, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 - 10.00 uur)
  • Dagelijks 4-gangen menu naar keuze inclusief saladebuffet (18.30-20.00 uur)
  • Verblijf in een sfeervol hotel in Maishofen
  • Toegang tot de relaxruimte en sauna (reserveren)
  • Inclusief Maishofner kortingskaart voor leuke extra's en kortingen in de omgeving
  • Het hotel ligt op ca. 3,7 km van Zell am See
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Krimmler watervallen
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek Zell am See
Zell am See is een schilderachtig stadje gelegen aan de oevers van het kristalheldere Zeller See in Oostenrijk. Omringd door majestueuze bergen, biedt deze bestemming het hele jaar door een scala aan activiteiten. In de zomer kun je genieten van watersporten zoals zwemmen, zeilen en stand-up paddleboarding op het meer. De promenade langs het water is perfect voor een ontspannen wandeling of een fietstocht, met tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Het historische centrum van Zell am See, met zijn charmante straatjes en middeleeuwse gebouwen, nodigt uit tot verkennen. Zell am See is een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Wandelen en fietsen in de omgeving
Wandelen en fietsen in Maishofen en de omliggende regio is een waar genot voor natuurliefhebbers. Het gebied biedt een uitgebreid netwerk van goed gemarkeerde paden die je door adembenemende landschappen leiden. Terwijl je wandelt, ontdek je alpenweiden vol wilde bloemen, dichte bossen en kabbelende beekjes. De routes variëren van ontspannen wandelingen langs de Zeller See tot uitdagende bergtochten met panoramische uitzichten over de Alpen. Fietsliefhebbers kunnen genieten van de vele fietspaden die door het dal en de bergen slingeren. Of je nu een recreatieve fietser bent of een fanatieke mountainbiker, er is voor ieder wat wils.

Rodelen in Maishofen
Rodelen in de omgeving van Maishofen is een spannende activiteit die het hele gezin plezier biedt. In de zomer kun je genieten van de zomerrodelbanen, waar je op een slee met wieltjes naar beneden suist over een speciaal aangelegd parcours. Een van de populaire plekken is de rodelbaan in Saalfelden, vlakbij Maishofen. Hier ervaar je de sensatie van snelheid terwijl je door bochten en over heuvels glijdt, met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

Haus Alpenrose
Unterreit 9,
Maishofen, Oostenrijk
Kaart
Unterreit 9, Maishofen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Haus Alpenrose beschikt over een restaurant, bar, gemeenschappelijke lounge en een tuin in Maishofen. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders, kluisje, een kledingkast en een balkon. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer voorzien van bad en/of douche en toilet. Het pension beschikt tevens over een sauna. Saalbach Hinterglemm ligt op 15 km van het pension en Zell am See op slechts op 3,7 km afstand. Er is gratis privé parkeergelegenheid bij het hotel beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Jagdbogenparcours

Tours & activiteiten, Recreatie en spellen
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau