Treinreizen
2, 3, 4, 5 of 6 dagen

Geniet van een verblijf in een modern hotel in het hart van Düsseldorf incl. NS treinretour

the niu Tab
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een verblijf van 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in een modern hotel in het hart van Düsseldorf incl. NS treinretour

Welkom in Düsseldorf, een stad die bruist van cultuur, kunst en geschiedenis. Verblijf in het stijlvolle the niu Tab, gelegen in het hart van de stad. Dit moderne hotel bevindt zich op een steenworp afstand van het centraal station, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle hoogtepunten die Düsseldorf te bieden heeft. Bovendien zijn NS treinretour tickets inbegrepen, zodat je op een gemakkelijke manier kunt reizen van en naar Düsseldorf. The niu Tab ligt in de levendige wijk Little Tokyo, bekend om zijn unieke mix van Japanse cultuur en Duitse gastvrijheid. Hier vind je tal van authentieke Japanse restaurants, winkels en cafés. Het hotel is ook gunstig gelegen nabij de beroemde Königsallee, een van de meest luxueuze winkelstraten van Duitsland, waar je kunt genieten van high-end mode en chique boetieks. Kortom, the niu Tab is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Düsseldorf.

Treinreizen
2, 3, 4, 5 of 6 dagen

Geniet van een verblijf in een modern hotel in het hart van Düsseldorf incl. NS treinretour

the niu Tab
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Optioneel: incl. dagelijks ontbijt
  • Incl. NS treinretour
  • De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland!
  • Verblijf in een modern hotel nabij het centrum van Düsseldorf
  • Op de zevende verdieping van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de stad
  • Het Centraal Station van Düsseldorf ligt op loopafstand van het hotel!
  • Reis op een duurzame manier per trein
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een wandeling door Hofgarten
Tips voor tijdens je verblijf in Düsseldorf

Dagje shoppen bij de Königsallee
De Königsallee, vaak liefkozend "Kö" genoemd, is de meest iconische straat van Düsseldorf. Deze elegante boulevard, omzoomd door kastanjebomen en doorkruist door een pittoreske gracht, is een paradijs voor liefhebbers van luxe. Aan weerszijden van de gracht vind je een indrukwekkende reeks high-end boetieks, designerwinkels en exclusieve juweliers. Maar de Kö is meer dan alleen winkelen; het is een plek waar de rijke geschiedenis van Düsseldorf samenkomt met moderne flair. De statige herenhuizen en historische gebouwen langs de straat herinneren aan vervlogen tijden, terwijl de chique cafés en restaurants een eigentijdse sfeer uitstralen.

Geniet van een drankje bij de Altstadt
De Altstadt van Düsseldorf, vaak de "langste bar ter wereld" genoemd, is het kloppende hart van de stad. Deze historische wijk, met zijn smalle geplaveide straatjes en charmante gevels, bruist van het leven. Overdag kun je genieten van de vele boetieks, kunstgalerijen en ambachtelijke winkels die de straten sieren. Maar 's avonds komt de Altstadt echt tot leven. De wijk herbergt meer dan 300 bars, pubs en restaurants, waar je kunt genieten van lokaal gebrouwen Altbier en heerlijke Duitse gerechten. Naast het bruisende nachtleven biedt de Altstadt ook culturele hoogtepunten zoals de St. Lambertuskerk en het Stadterhebungsmonument.

Bezoek de Rheinturm
De Rheinturm, een iconisch herkenningspunt van Düsseldorf, torent hoog boven de stad uit en biedt een adembenemend uitzicht over de Rijn en de omgeving. Met zijn 240,5 meter is deze televisietoren niet alleen een technisch wonder, maar ook een populaire toeristische attractie. Voor een unieke ervaring kun je dineren in het draaiende restaurant Qomo, waar je tijdens het eten langzaam een 360-graden uitzicht krijgt. 's Avonds verandert de toren in een lichtkunstwerk, dankzij de verlichte klok die langs de schacht loopt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
the niu Tab
Moskauerstraße 29,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Moskauerstraße 29, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In The Niu Tab vind je meerdere culturele invloeden van de stad op één plek. Allemaal in overeenstemming met kunst, geïnspireerd op de 'Little Tokyo' buurt, beroemde schilders en het Altbier. Op de zevende verdieping van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de stad. De bar heeft een gezellig lounge karakter en is 24 uur per dag geopend. Overdag kan je terecht in de lobby. Door het hele hotel is high-speed Wi-Fi beschikbaar. De kamer beschikt over een onzichtbaar geluidssysteem en een smart televisie. Verder heeft het een bureau, badkamer met bad en/of douche en een kluisje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ja, € 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Informatie NS treinticket

  • Vermeld in het opmerkingsveld de voor- en achternaam van de alle reizigers en het vertrekstation.
  • De NS treinretour tickets zijn geldig vanaf ieder station in Nederland!
  • Na het maken van de boeking ontvang je binnen ca. 3 werkdagen een mail met meer infomatie over de vertrektijden en de treintickets.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ja, € 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau