Zonvakanties
8, 12 of 15 dagen

Een droom van een suite mét bubbelbad! Verblijf in een luxe 5*-accommodatie op Kreta incl. vlucht en huurauto

Salt Suites
Agia Pelagia, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
982,-
totaal: 2053,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 8, 10, 12 of 15 dagen van Kreta vanuit je luxe suite met bubbelbad incl. vlucht en huurauto

Ontsnap naar een wereld van luxe en ontdek het prachtige Kreta op jouw eigen tempo. Begin je dag met een heerlijk ontbijt op je privé terras, uitgerust met comfortabele zitjes, en geniet van de rust en privacy terwijl je uitkijkt over de serene omgeving. Dankzij de huurauto die voor je klaarstaat, kun je elke dag een nieuw avontuur beleven op dit betoverende eiland. Verken de rijke geschiedenis en cultuur van Kreta door een bezoek te brengen aan het paleis van Knossos, de legendarische thuisbasis van koning Minos en het labyrint van de Minotaurus. Rijd door schilderachtige dorpjes zoals Archanes, waar je kunt genieten van lokale delicatessen en de gastvrijheid van de eilandbewoners. Natuurlijk mag een bezoek aan de prachtige stranden niet ontbreken. Ontdek het kristalheldere water van Elafonissi Beach, beroemd om zijn roze zand en turquoise zee, of verken de afgelegen baaien en grotten van Balos Lagoon. Voor een adembenemend uitzicht en een gevoel van avontuur, rijd je naar de Samariakloof, een van de langste kloven van Europa, waar je door een spectaculair landschap kunt wandelen. Na een dag vol ontdekkingen en avonturen, keer je terug naar de luxe en comfort van je suite. Schenk jezelf een heerlijk glas wijn in en ontspan in je eigen privé bubbelbad terwijl je geniet van het uitzicht op de eindeloze Ionische Zee. De suite is uitgerust met airconditioning voor jouw comfort, een televisie voor entertainment en gratis wifi om verbonden te blijven met de buitenwereld. Bij Salt Suites draait alles om jouw ontspanning en luxe. Neem de tijd om te genieten van de rust in je accommodatie, of je nu een boek leest op het terras of geniet van een rustige avond in de elegant ingerichte kamer. Laat je onderdompelen in de luxe ervaring en ontdek het beste van Kreta, waar avontuur en ontspanning hand in hand gaan.

Zonvakanties
8, 12 of 15 dagen

Een droom van een suite mét bubbelbad! Verblijf in een luxe 5*-accommodatie op Kreta incl. vlucht en huurauto

Salt Suites
Agia Pelagia, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 9, 11 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Kreta vanaf Amsterdam of Maastricht
  • 8, 10, 12 of 15 dagen huurauto categorie A (Peugeot 108 of gelijkwaardig)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel is aan het strand gelegen
  • Gloednieuwe luxe accommodatie!
  • Geniet van het uitzicht vanuit je eigen bubbelbad
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat moet je gezien hebben op Kreta

Slenter door de gezellige steden Heraklion, Chania, Rethymnon of Agios Nikolaos
Op Kreta zijn een aantal grotere steden te vinden die garant staan voor een fijn dagje cultuur snuiven, shoppen of slenteren. De hoofdstad van Kreta, Heraklion is de grootste stad van het eiland. Deze drukke stad heeft mooie Venetiaanse stadsmuren die het bekijken waard zijn. Wandel door de haven of bezoek de vele winkels en terrassen. Verblijf je in het noordwesten van Kreta, dan mag je Chania absoluut niet overslaan. Vanwege de vele culturele bezienswaardigheden wordt deze tweede stad van Kreta de culturele hoofdstad van het eiland genoemd. Ook Agios Nikolaos, in het noordoosten, is vanwege de prachtige ligging en het ‘bodemloze meer’ een bezoek waard.

Spinalonga
Spinalonga, dit eiland wordt ook wel het lepra-eiland genoemd omdat hier een leprakolonie gevestigd is geweest. Mensen met lepra werden gedwongen hun families achter te laten en zich op het eiland te vestigen. De zieken trokken in de huizen van de eerdere Osmaanse bewoners en eenieder die kon werken zetten hier hun oude beroep voort. Dit zorgde ervoor dat er op het eiland ambachtslieden, boeren, een kapper en een priester waren. In 1957 werd de kolonie opgeheven. Het eiland is één van meest bekende trekpleisters van Kreta, niet alleen vanwege de gruwelijke geschiedenis maar ook om de restanten van het gebouwde fort te bewonderen, haar kiezelstranden en ondiepe heldere water.

Wandel door de Samariakloof, de Imbroskloof of één van de andere kloven
Naast de tientallen stranden en dromerige baaien heeft Kreta natuurlijk nog veel meer in huis. De natuur op Kreta is namelijk een plaatje. Kreta is een bergachtig eiland en in die bergen zijn in de loop der tijd een aantal diepe kloven ontstaan. Populair om te doen op Kreta is een wandeling door één van die kloven. De Samariakloof is verreweg de populairste kloof. Tijdens een pittige tocht van 16 kilometer wandel je tussen metershoge rotswanden, die op sommige stukken erg nauw zijn. Enorm fotogeniek en avontuur gegarandeerd! De Imbroskloof een stuk korter en dus een stukje gemakkelijker te lopen. Naast deze bekende kloven kent Kreta ook nog een aantal minder bekende kloven. Ben je op zoek naar een actieve dag in de natuur, dan is een tocht door een kloof absoluut een aanrader.

Georgioupolis
Georgioupolis (Georgoupolis in Apokoronas) ligt tussen Chania stad en Rethymnon stad aan de baai van Almyros op Kreta. Het is een klein vissersdorpje (500 inwoners) dat zich de afgelopen decennia ontwikkeld heeft tot een volwaardig toeristisch dorp. Het heeft de naam gekregen van de Prins van Kreta; Georgios (einde 19e eeuw). Dat Georgioupolis een leuke vakantieplaats is geworden, heeft te maken met het lange uitgestrekte zandstrand dat zich hier bevindt. Er zijn heel wat terrasjes, restaurants en tavernes langs het water en de laatste jaren zijn er veel grote hotels bij gekomen. Het nachtleven is behoorlijk goed en aan het strand zijn parasols en ligbedden te huur. Ook voor watersporters is er van alles te doen, je kan bijvoorbeeld windsurfen, en waterfietsen. In Georgioupolis is een klein haventje waar vooral vissersbootjes aanleggen, dat verklaart ook het feit dat er goede visrestaurants in het dorp zijn. In Georgioupolis mondt de rivier Almyros uit. De hoge eucalyptusbomen die zich hier bevinden zijn opvallend. In het centrum van Georgioupolis bevindt zich een levendig dorpsplein waar de meeste winkels zich bevinden. (bakker, slager, minimarktjes, cafés etc.)

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Salt Suites
Agias Pelagias,
Agia Pelagia, Griekenland
Kaart
Agias Pelagias, Agia Pelagia, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Volg de schilderachtige route naar je bestemming, waar de kustlijn en heuvelachtige landschappen elkaar afwisselen en de betoverende baai van Agia Pelagia zich voor je ontvouwt. Als dit je hart al sneller doet kloppen, bereid je dan voor op wat nog komen gaat! Stap binnen in de wereld van Salt Suites, waar de gloednieuwe suites een gevoel van ultieme luxe bieden en de hoogwaardige service de kroon op het werk is. De ruime kamers zijn minimalistisch ingericht en stralen een warme sfeer uit dankzij de aardse tinten. Op je overdekte terras geniet je van optimale privacy, terwijl je aan de voorkant heerlijk kunt ontspannen in de zon. Schenk jezelf een heerlijk glas wijn in en geniet in je eigen bubbelbad van het uitzicht op de eindeloze Ionische Zee. Maar niet alleen vanaf je kamer heb je een prachtig uitzicht. Ook vanaf het terras in het sfeervolle restaurant kun je heerlijk wegdromen en genieten van de Kretenzische en mediterrane keuken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Terras met zitje
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Bubbelbad
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Knossós

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Steden, Shoppen, Eten en drinken
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Samaría Kloof

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Epar.od. Chanion-Omalou

De Samaría Kloof is de smalste kloof ter wereld. U dient 1200 meter af te dalen, om te beginnen aan een prachtige wandeling. In 1962 is de Samariakloof tot nationaal park bestempeld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur

Autohuur

  • De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A, een Peugeot 108 of gelijkwaardig en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver).
  • Diefstal is inclusief, zoals je in het bezit bent van de autosleutel.
  • Je levert de auto in met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij ontvangst.
  • Het pick-up & drop-off point ligt net buiten de luchthaven. Met een busje wordt je van en naar het huurauto bedrijf gebracht. Als je ’s avonds laat / ’s nachts aankomt (buiten openingstijden) wordt de auto zonder extra kosten afgeleverd bij de luchthaven.

De huurauto is inclusief:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers;
  • C.D.W. verzekering (Collision Damage Waiver);
  • T.P.I. verzekering (Third Party Insurance);
  • P.A.I. verzekering (Personal accident Insurance);
  • Diefstalverzekering;
  • Lokale belastingen;
  • Airconditioning;
  • Tweede bestuurder;
  • 24/7 wegenservice vanuit de verhuurder.

De huurauto is exclusief:

  • Bandenverzekering;
  • Ruitenverzekering;
  • Koplampenverzekering. Bovenstaande verzekeringen kun je ter plaatse afsluiten en betalen.

Minimale en maximale leeftijd

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rij- en legitimatiebewijs. Minimum leeftijd is 21 jaar voor categorie A,C & D. Maximum leeftijd is 80 jaar.

Creditcard verplicht!

Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een borg van ca. € 700,00. Het eigen risico onder de Collision Damage Waiver wordt voor de huurperiode gereserveerd met een creditcard die op naam van de bestuurder moet staan ​​en zal na het einde van de huurperiode volledig worden terugbetaald als er geen schade is ontstaan.
Wanneer je een, optionele, Full Damage Waiver verzekering afsluit, zijn banden-, ruiten- en koplampenverzekering inclusief. Daarnaast is de 24/7 wegenservice inclusief wanneer je deze verzekering afsluit. Ook komt de eigen risico hiermee te vervallen. Deze verzekering kun je ter plaatse afsluiten. Met dit pakket heb je geen creditcard nodig. De optionele verzekering dekt geen schade aan de onderkant van de auto, banden en glasbreuk.

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 10.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau