Stedentrips
Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

SUITEDEAL: Verblijf in luxe suite met ligbad in hartje Den Haag nabij Scheveningen incl. ontbijt!

Boutique Hotel De Salon van Fagel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
76,50
totaal: 184,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 35 aankomstdagen beschikbaar!
SUITEDEAL: 2, 3 of 4 dagen koninklijk verblijven in een boutique hotel aan het Koninklijke Noordeinde in het hart van Den Haag incl. ontbijt

Deze koninklijke stad, ook wel bekend als Den Haag, biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en moderne allure. Ontdek het beste van de stad vanuit het centraal gelegen stadshotel aan het Noordeinde, Boutique Hotel De Salon van Fagel. Het stadshotel combineert historische charme met moderne flair en ligt op loopafstand van de Koninklijke Paleizen, exclusieve winkels en de beste musea. Vanuit hier verken je gemakkelijk alle hoogtepunten van de stad. Wil je wat verder op pad? Huur dan fietsen bij de receptie. Zij voorzien je van diverse fietsroutes en een handige app, zodat je de omgeving op je gemak kunt ontdekken. Ervaar zelf de unieke sfeer van Boutique Hotel De Salon van Fagel en laat je verrassen door alles wat Den Haag te bieden heeft!

Stedentrips
Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

SUITEDEAL: Verblijf in luxe suite met ligbad in hartje Den Haag nabij Scheveningen incl. ontbijt!

Boutique Hotel De Salon van Fagel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • De Paleistuin ligt op steenworp afstand
  • Tramhalte Mauritskade ligt op 3 minuten lopen
  • De Binnenhof en het Mauritshuis liggen op ongeveer 10 minuten lopen
  • Museum Panorama Mesdag ligt op ongeveer 15 minuten lopen
  • Het Vredespaleis ligt op ca. 1 km
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: proef het lokale snoepje waar de stad om bekend staat, een 'Haags Hopje'
Tips voor je bezoek

Het kloppende hart van de Nederlandse politiek
Een bezoek aan Den Haag is niet compleet zonder een kijkje te nemen bij het Binnenhof. Dit historische complex is al eeuwenlang het centrum van de Nederlandse politiek. Wil je de kans vergroten om politici in actie te zien? Plan je bezoek dan bij voorkeur doordeweeks. Je kunt dan de bedrijvigheid van de Tweede Kamer van dichtbij meemaken en wie weet spot je zelfs bekende gezichten!

Kunstschatten in het Mauritshuis
Voor kunstliefhebbers is het Mauritshuis een absolute must-see. Dit prachtige museum herbergt enkele van de beroemdste meesterwerken uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Om lange wachtrijen te vermijden, is het slim om vooraf je tickets te reserveren. Zo heb je alle tijd om rustig te genieten van iconische schilderijen zoals 'Het meisje met de parel' van Johannes Vermeer.

Stad en strand: de perfecte balans
Wat Den Haag echt uniek maakt, is de nabijheid van het strand. Na een dag vol cultuur en geschiedenis kun je eenvoudig ontspannen aan de kust. Scheveningen en Kijkduin liggen op een steenworp afstand van het stadscentrum. Deze combinatie van stad en strand zorgt voor de perfecte balans tijdens je stedentrip.

Boutique Hotel De Salon van Fagel
Noordeinde 140C,
Den Haag, Nederland
Kaart
Noordeinde 140C, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boutique Hotel De Salon van Fagel combineert charme en elegantie aan de historische en Koninklijke straat Noordeinde, in het hart van Den Haag. Achter de mysterieuze voordeur wacht een geheime wonderland met 18 elegante en comfortabele kamers en suites. Het monumentale pand betovert met een vleugje van Alice in Wonderland, uniek karakter en een boeiende geschiedenis die teruggaat tot 1701. Ervaar de perfecte mix van historische grandeur en modern comfort in dit bijzondere hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 22,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 22,50 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 11:00 uur & 14:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau