Natuur
Autovakanties
dagen

Geniet van de natuur in het prachtige Saalbach-Hinterglemm o.b.v. halfpension!

Berghotel Seidlalm
Saalbach-Hinterglemm, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5, 6 of 8 dagen midden in de natuur in het prachtige Saalbach-Hinterglemm o.b.v. halfpension

Heb je zin in een onvergetelijke vakantie midden in de natuur? Dan is het Berghotel SeidlAlm de perfecte bestemming voor jou. Dit driesterrenhotel ligt op een werkelijk unieke locatie: bovenop de Schönleitenbahn in de Pinzgau regio. Als hoogst gelegen berghotel in het gebied biedt het een adembenemend uitzicht over de omringende bergtoppen. In de zomermaanden verandert de SeidlAlm in een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het hotel ligt strategisch op het verbindingspunt tussen Saalbach en Leogang, wat het de ideale uitvalsbasis maakt voor talloze fiets- en wandeltochten.

Natuur
Autovakanties
dagen

Geniet van de natuur in het prachtige Saalbach-Hinterglemm o.b.v. halfpension!

Berghotel Seidlalm
Saalbach-Hinterglemm, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 09.30)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.30 – 20.30)
  • 1 x een drankje per persoon bij het diner
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Krimmler Wasserfälle
Nabijgelegen steden

Zell am See
Dit stadje, gelegen aan de oevers van het kristalheldere Zeller See en omringd door majestueuze Alpen, biedt een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger. Het meer nodigt uit tot verfrissende duiken, stand-up paddling of een ontspannen boottocht. Wandelaars en mountainbikers kunnen hun hart ophalen in de omliggende bergen, waar adembenemende uitzichten op je wachten. Voor de cultuurliefhebbers is er het charmante stadscentrum met zijn middeleeuwse architectuur en gezellige terrasjes. Hier kun je genieten van lokale specialiteiten en de warme Oostenrijkse gastvrijheid.

Salzburg
Deze Oostenrijkse parel, gelegen aan de voet van de Alpen, biedt een unieke mix van cultuur, architectuur en natuurlijke pracht. Salzburg, de geboorteplaats van de beroemde componist Wolfgang Amadeus Mozart, ademt muziek. Je kunt zijn invloed overal voelen, van het Mozart-geboortehuis tot de talloze concerten die de stad het hele jaar door organiseert. Maar Salzburg heeft meer te bieden dan alleen klassieke muziek. De oude binnenstad, een UNESCO-werelderfgoed, is een lust voor het oog met zijn barokke gebouwen, schilderachtige steegjes en imposante kerken. Vergeet niet om de Hohensalzburg-vesting te bezoeken, een van de grootste middeleeuwse kastelen in Europa, die een spectaculair uitzicht biedt over de stad en de omliggende bergen. Voor de filmliefhebbers onder ons is Salzburg ook bekend als de locatie van de klassieker 'The Sound of Music'. Je kunt zelfs een tour maken langs de beroemde filmlocaties!

Innsbruck
Omringd door imposante bergtoppen biedt deze charmante stad een unieke mix van stedelijke gezelligheid en adembenemende landschappen. Laat je meevoeren door de bruisende energie van de historische binnenstad, waar kleurrijke gebouwen en gezellige terrasjes je verwelkomen. Wandel door de smalle straatjes en ontdek verborgen pareltjes zoals het beroemde Gouden Dakje, een architectonisch meesterwerk dat al eeuwenlang bezoekers betovert. Voor de avonturiers onder ons is Innsbruck een waar paradijs. Neem de Nordkettenbahn, een ultramoderne kabelbaan die je in no-time naar de top van de berg brengt. Hier geniet je van panoramische uitzichten over de stad en de omliggende Alpen. Liefhebbers van outdoor activiteiten kunnen hun hart ophalen met talloze wandel- en fietsroutes die de regio rijk is. Of wat dacht je van een verfrissende duik in een kristalhelder bergmeer? Na een dag vol avontuur kun je jezelf verwennen met de heerlijke Tiroolse keuken. Proef lokale specialiteiten zoals Käsespätzle of Tiroler Gröstl in een van de gezellige restaurants.

Berghotel Seidlalm
Schönleitenweg 470,
Saalbach-Hinterglemm, Oostenrijk
Kaart
Schönleitenweg 470, Saalbach-Hinterglemm, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Berghotel Seidlalm, gelegen in het prachtige Saalbach-Hinterglemm, biedt een adembenemend uitzicht op de Oostenrijkse Alpen. Deze regio is ideaal voor zowel natuurliefhebbers als avonturiers, met een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden in de zomer en wereldberoemde skigebieden in de winter. Het hotel biedt tal van faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Ontspan in de spa met sauna en geniet van heerlijke gerechten in het restaurant, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten. De kamers zijn voorzien van moderne gemakken zoals gratis Wi-Fi, flatscreen-tv's en (sommige kamers) privébalkons met bergzicht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau