Steden dichtbij
Zomer Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

ZOMERSPECIAL! ⚡ 4*-hotel in HARTJE Eindhoven incl. ontbijt

Westcord Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
62,50
totaal: 132,- *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
ZOMERSPECIAL! ⚡ 2-, 3- of 4-daags verblijf in een trendy 4*-hotel in het centrum van Eindhoven incl. ontbijt

Eindhoven, de bruisende stad van design en technologie, verwelkomt je met open armen. In het hart van deze innovatieve metropool vind je WestCord Hotel Eindhoven, de perfecte uitvalsbasis voor jouw stedentrip. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het centraal station, biedt dit hotel een ideale locatie om de stad te verkennen. Wandel door de levendige binnenstad en laat je verrassen door de unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur. Bezoek het beroemde Van Abbemuseum voor hedendaagse kunst of duik in de fascinerende wereld van technologie in het Philips Museum. Voor shopliefhebbers is de Piazza een must-visit, terwijl foodies hun hart kunnen ophalen in de talrijke restaurants en cafés in het trendy Strijp-S district. Na een dag vol ontdekkingen biedt WestCord Hotel Eindhoven een oase van rust en comfort. Geniet van een heerlijke maaltijd in het stijlvolle restaurant of ontspan met een drankje in de gezellige hotelbar.

Steden dichtbij
Zomer Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

ZOMERSPECIAL! ⚡ 4*-hotel in HARTJE Eindhoven incl. ontbijt

Westcord Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel in het centrum van Eindhoven!
  • Het treinstation ligt op ca. 5 minuten wandelen van het hotel
  • Het hotel is centraal gelegen
  • Het hotel beschikt over wellness faciliteiten en een fitnessruimte
  • Tilburg ligt op ca. 30 minuten rijden van het hotel
  • Je kunt fietsen huren bij het hotel
  • Deels gelegen in monumentale Philipsfabriek de Lichttoren
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga een dagje shoppen in het centrum van Eindhoven
Wat is er te doen in de omgeving van Eindhoven?

Bezoek het Philips Museum
Het Philips Museum in Eindhoven biedt bezoekers een fascinerende reis door de geschiedenis van het wereldberoemde elektronicabedrijf Philips. Gevestigd in de eerste gloeilampenfabriek van het bedrijf, toont het museum de evolutie van Philips van een kleine familiefabriek tot een multinational. Je kunt een breed scala aan Philips-producten bekijken, van vroege gloeilampen tot moderne elektronica. Het museum belicht ook de impact van Philips op de stad Eindhoven en de Nederlandse industrie.

De Groote Heide
De Groote Heide is een uitgestrekt natuurgebied dat zich uitstrekt over de grens van Nederland en België, in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het gebied beslaat ongeveer 6.000 hectare en bestaat uit een gevarieerd landschap van heide, bossen, vennen en zandverstuivingen. De Groote Heide is een belangrijk leefgebied voor diverse plant- en diersoorten, waaronder zeldzame vogels, reptielen en insecten. Het gebied is populair bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers vanwege zijn schoonheid en biodiversiteit.

Van Abbemuseum
Het Van Abbemuseum, gelegen in Eindhoven, is een toonaangevend museum voor moderne en hedendaagse kunst. Opgericht in 1936 door sigarenfabrikant Henri van Abbe, heeft het museum een indrukwekkende collectie van ongeveer 3000 kunstwerken. De collectie omvat werken van bekende kunstenaars zoals Picasso, Chagall, Kandinsky en Mondriaan, evenals hedendaagse kunstenaars. Het museum staat bekend om zijn experimentele benadering en focus op maatschappelijk relevante thema's. Het Van Abbemuseum streeft ernaar kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek en stimuleert kritisch denken over kunst en maatschappij.

Westcord Hotel Eindhoven
Lichttoren 22,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Lichttoren 22, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Westcord Hotel Eindhoven is een trendy designhotel en gelegen in het centrum van Eindhoven. Alle ruime kamers van Westcord Hotel Eindhoven hebben een unieke inrichting en zijn standaard voorzien van een flatscreen-televisie, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid champagne ontbijtbuffet. Daarnaast staat de bar van het hotel bekend om zijn uitgebreide aanbod whisky's en bieren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Oisterwijk

Shoppen, Bezienswaardigheden
Oisterwijk

Oisterwijk heeft prachtige natuur en een sfeervol dorpscentrum met chique winkels en boetiekjes, gezellige terrasjes en vele restaurants.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau