Autovakanties
dagen

Ontdek de prachtige omgeving van Salzburgerland incl. ontbijt, diner en Gastein Card voor kortingen en leuke extra's!

Hotel Elisabethpark
Bad Gastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
3-, 4-, 5- of 8-daags verblijf in Bad Gastein in de prachtige omgeving van Salzburgerland incl. ontbijt, diner en Gastein Card voor kortingen en leuke extra's!

Geniet van een onvergetelijk verblijf in het prachtige Bad Gastein, een schilderachtig kuuroord in de Oostenrijkse Alpen. Het Thermal Resort Hotel Elisabethpark ligt in het hart van deze historische stad, omringd door adembenemende berglandschappen en frisse alpenweiden. Bad Gastein staat bekend om zijn helende thermale bronnen en biedt het hele jaar door activiteiten voor natuurliefhebbers en avonturiers. De zomer is perfect voor wandelen, mountainbiken en golfen. Het elegante Hotel Elisabethpark verwelkomt je met een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontspan in het thermale zwembad, laat je verwennen in de spa of geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant. De comfortabele kamers bieden een rustgevende omgeving na een dag vol activiteiten. Of je nu komt voor ontspanning, avontuur of een combinatie van beide, Hotel Elisabethpark in Bad Gastein is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke Alpenvakantie.

Autovakanties
dagen

Ontdek de prachtige omgeving van Salzburgerland incl. ontbijt, diner en Gastein Card voor kortingen en leuke extra's!

Hotel Elisabethpark
Bad Gastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief 'Gastein Card' voor kortingen en leuke extra's
  • Gratis gebruik van Nordic Walking stokken
  • Je kunt gebruik maken van wellnessfaciliteiten in het hotel
  • Het hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Gratis gebruik van de Wi-Fi en parkeergelegenheid
  • Tip: verken de talloze wandel- en fietspaden in de Gastein-vallei
Wat is er te doen in de omgeving van Salzburgerland?

Stubnerkogel Suspension Bridge
De Stubnerkogel Suspension Bridge is een spectaculaire hangbrug in de Oostenrijkse Alpen, gelegen nabij de stad Bad Gastein. Deze brug, geopend in 2018, is een van de hoogste hangbruggen in Europa en bevindt zich op een hoogte van ongeveer 2.300 meter boven zeeniveau. De brug is 140 meter lang en slechts 1 meter breed, wat een spannende ervaring biedt. Het loopvlak bestaat uit metalen roosters, waardoor je door de brug heen kan kijken naar de diepte beneden. Je bereikt de brug via een kabelbaan en kunt genieten van adembenemende panoramische uitzichten over de omliggende bergtoppen en valleien.

Thermal Spa Bad Gastein
Thermal Spa Bad Gastein is een beroemd kuuroord gelegen in de Oostenrijkse Alpen, in de deelstaat Salzburg. Het staat bekend om zijn helende thermale bronnen, die al eeuwenlang bezoekers aantrekken. De spa biedt een unieke combinatie van natuurlijke geneeskracht en moderne wellness-faciliteiten. Je kunt genieten van verschillende baden, sauna's en stoombaden. Maar naast de spa-faciliteiten biedt Bad Gastein ook prachtige berglandschappen en watervallen, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel ontspanning als actieve vakanties.

Bellevue Alm
Bellevue Alm is een berghut gelegen in de Oostenrijkse Alpen, in de deelstaat Tirol. De hut biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de omliggende bergtoppen en valleien, wat de naam "Bellevue" (mooi uitzicht) rechtvaardigt. Je kunt hier genieten van typische Tiroolse gerechten en drankjes in een authentieke bergsfeer.

Hotel Elisabethpark
Kaiser-Franz-Josef-Strasse 5,
Bad Gastein, Oostenrijk
Kaart
Kaiser-Franz-Josef-Strasse 5, Bad Gastein, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Thermal Resort Hotel Elisabethpark ligt in het mooie dorp Bad Gastein. Geniet na een lange en actieve dag van de recreatieve voorzieningen zoals een verwarmd binnenzwembad voor de ultieme ontspanning. Doe of je thuis bent in de knusse kamer die beschikt over Wi-Fi, een TV, een minibar, kluis, telefoon en bureau. De badkamers beschikken over een bad of douche en een föhn. De overige voorzieningen zijn een computerstation, meertalig personeel en een bagage/skiopslagruimte. Geniet van een heerlijk diner bij het restaurant van het hotel, of haal wat snacks in de koffiebar of bij het café. Les je dorst met je favoriete drankje in de bar of lounge. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€8,00 per auto per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon

Hotelfaciliteiten

Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Weissensee

Natuur & Parken
Neusach 40

Bij dit prachtige bergmeer kijk je je ogen uit. Het meer is maar liefst 12 kilometer lang. Er worden zowel in de zomer als de winter diverse activiteiten georganiseerd.

Dachstein

Outdooractiviteiten
Dachstein

Sightseeing, snowboarden, skiën, langlaufen, klimmen, wandelen, bergbeklimmen, paragliden, van het uitzicht genieten – dat alles kan op de Dachstein.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€8,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau