Natuur
Uniek overnachten
3 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen prachtig 4*-boshotel met zwembad, sauna en fitness nabij Roermond incl. ontbijt en 2-gangendiner!

Boshotel Vlodrop
Vlodrop, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
139,-
totaal: 309,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet in de natuur vanuit een uniek 4*-boshotel met zwembad, sauna en fitness nabij Roermond incl. ontbijt en 2-gangendiner!

Welkom bij Boshotel Vlodrop, een luxe 4*-hotel gelegen in het hart van het adembenemende Nationaal Park De Meinweg in de provincie Limburg. Dit hotel is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich willen onderdompelen in de rust en schoonheid van de natuur. Maak een wandeling of stap op de fiets en ontdek de prachtige bossen en weiden. Na een dag vol avonturen in de natuur kun je ontspannen in de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Neem een duik in het zwembad, ontspan in de sauna of werk aan je conditie in de fitnessruimte. Boshotel Vlodrop is niet alleen een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, maar ook de ideale uitvalsbasis om de regio Limburg te verkennen. Bezoek de nabijgelegen stad Roermond, bekend om zijn historische binnenstad en de populaire Designer Outlet. Of maak een uitstapje naar het schilderachtige Roerdal, waar u kunt genieten van de rust en schoonheid van het Limburgse landschap!

Natuur
Uniek overnachten
3 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen prachtig 4*-boshotel met zwembad, sauna en fitness nabij Roermond incl. ontbijt en 2-gangendiner!

Boshotel Vlodrop
Vlodrop, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangen keuze diner (voorgerecht-hoofdgerecht OF hoofdgerecht-dessert) op iedere 2e avond
  • Gratis gebruik van zwembad met jetstream, kinderbad, whirlpool, zwembadsauna en fitness
  • Het hotel ligt is gelegen in het midden van de bossen van het Nationaal Park De Meinweg
  • Fietsverhuur bij het hotel (tegen betaling)
  • Roermond ligt op ca. 20 minuten rijden van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar de Tuinen van Arcen!
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek Kasteel Daelenbroeck
Op korte afstand van het hotel ligt het prachtige Kasteel Daelenbroeck. Boek een rondleiding en duik in de rijke geschiedenis van dit middeleeuwse kasteel. Bewonder de indrukwekkende architectuur en leer meer over de verhalen en legendes die het kasteel omringen. Sluit uw bezoek af met een diner in het sfeervolle kasteelrestaurant. Geniet van culinaire hoogstandjes in een unieke historische setting. Het is een perfecte manier om een dag vol cultuur en geschiedenis af te sluiten.

Roermond
Maak een uitstapje naar de nabijgelegen stad Roermond en ontdek de charmante historische binnenstad. Bezoek de prachtige Munsterkerk, wandel langs de Roerkade en geniet van een drankje op een van de gezellige terrassen. Voor de shopliefhebbers is een bezoek aan de Designer Outlet Roermond een must. Hier vind je een breed scala aan designermerken met aantrekkelijke kortingen!

Ontdek Nationaal Park De Meinweg
Nationaal Park De Meinweg in Limburg biedt een uniek terrassenlandschap met diverse flora en fauna. Het park van 1.800 hectare herbergt heidevelden, graslanden, loof- en naaldbossen, en is de thuisbasis van dieren zoals reeën, wilde zwijnen, dassen, en zeldzame vogels. Bezoekers kunnen genieten van wandel- en fietspaden, vijvers en beekjes, en speciale uitkijkpunten voor wildlife spotten. Het bezoekerscentrum biedt educatieve informatie en kaarten. Met picknickplaatsen en educatieve routes is De Meinweg ideaal voor natuurliefhebbers die willen ontspannen en avonturieren in een prachtig natuurgebied.

Boshotel Vlodrop
Boslaan 1,
Vlodrop, Nederland
Kaart
Boslaan 1, Vlodrop, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boshotel Vlodrop ligt midden in de bossen van Nationaal Park de Meinweg vlakbij Roermond. Alle kamers van het hotel zijn luxe ingericht en beschikken standaard over een televisie, minibar en eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt ook over een bar waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Om ook de jonge gasten een nog leuker verblijf te kunnen bieden is er een speelkamer ingericht. Hier kunnen je kinderen naar hartenlust ravotten, lekker tv kijken, puzzelen en spelletjes spelen. Het hotel heeft een eigen wellness center, Vita Allegra. De fitness ruimte, het verwarmde binnenzwembad, bubbelbad, kinderbad en de zwembadsauna zijn voor hotelgasten gratis te gebruiken. Per kamer is er 1 huisdier toegestaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht (Maximaal 1 hond per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Borussia-Park

Bezienswaardigheden
Hennes-Weisweiler-Allee

Het Borussia-Park in Mönchengladbach is het thuisstadion van de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht (Maximaal 1 hond per kamer)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau