Wellness
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de schoonheid van Slovenië in een wellness- en kuuroord o.b.v. halfpension + entree tot de sauna!

Rimske Terme
Rimske Toplice, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
239,-
totaal: 515,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 59 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen van de schoonheid van Slovenië in een wellness- en kuuroord o.b.v. halfpension + entree tot de sauna!

Rimske Terme, wat 'Romeinse baden' betekent, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De heilzame werking van de thermale bronnen werd al eeuwen geleden ontdekt en sindsdien hebben talloze bezoekers hier verlichting en ontspanning gevonden. Maak een wandeling door de bossen, bezoek een nabijgelegen wijngaard of ontdek de charmante dorpjes in de buurt. Na een dag vol activiteiten kun je genieten van de heerlijke Sloveense keuken in een van de restaurants. Proef lokale specialiteiten, bereid met verse ingrediënten uit de regio, en laat je verrassen door de rijke smaken. Je kunt jezelf verwennen in de spa. Dompel je onder in de helende thermale wateren, geniet van een ontspannende massage of probeer een van de vele wellnessbehandelingen. Het is de perfecte manier om lichaam en geest te herstellen. Rimske Terme Spa & Business in Toplice is meer dan alleen een bestemming; het is een ervaring.

Wellness
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de schoonheid van Slovenië in een wellness- en kuuroord o.b.v. halfpension + entree tot de sauna!

Rimske Terme
Rimske Toplice, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Onbeperkt toegang tot de zwembaden in het Rimske Terme complex
  • 1 x toegang tot saunawereld (tijdens het verblijf)
  • 10% korting op de massages en baden in het historische gedeelte van de stad Waternimfen (bij besteding vanaf €50)
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Postojna Grot en het Predjama Kasteel
Reis door Slovenië

Celje
Celje, een pittoreske stad in het oosten van Slovenië. Hier vind je het indrukwekkende Celje kasteel, een van de grootste middeleeuwse burchten in het land. Wandel door de smalle straatjes van de oude binnenstad en laat je meevoeren naar vervlogen tijden. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het Regionaal Museum van Celje, waar je meer leert over de rijke geschiedenis van de stad en de regio.

Maribor
Maribor, de tweede grootste stad van Slovenië. Deze stad staat bekend om zijn wijnbouw en is de thuisbasis van 's werelds oudste wijnstok. Geniet van een wijnproeverij in een van de vele wijnkelders of maak een wandeling door het prachtige Stadspark. Voor de cultuurliefhebbers is er het Maribor Puppet Theatre, een must-see voor jong en oud.

Ljubljana
Geen reis door Slovenië is compleet zonder een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana. Deze groene en levendige stad zal je hart stelen met zijn prachtige architectuur, gezellige terrassen en vriendelijke inwoners. Bezoek het imposante Ljubljana kasteel, wandel langs de Ljubljanica rivier en geniet van de sfeer op de Centrale Markt. 's Avonds komt de stad tot leven met talloze restaurants, bars en culturele evenementen.

Postojna Grot en Predjama Kasteel
Twee van Slovenië's meest indrukwekkende bezienswaardigheden: de Postojna grot en het Predjama kasteel. De Postojna grot is een uitgestrekt ondergronds grottenstelsel dat je kunt verkennen met een speciale trein. Laat je betoveren door de prachtige stalagmieten en stalactieten die hier jaren geleden zijn gevormd. Op slechts een steenworp afstand vind je het Predjama kasteel, een sprookjesachtig fort dat gebouwd is in de opening van een grot. Dit unieke kasteel combineert middeleeuwse architectuur met de ruwe schoonheid van de natuur. Ontdek de geheime tunnels en leer meer over de legendarische ridder Erazem, die hier ooit woonde.

Rimske Terme
Toplice, 10,
Rimske Toplice, Slovenië
Kaart
Toplice, 10, Rimske Toplice, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Rimske Terme is een wellness- en kuuroord in Slovenië, gelegen in de plaats Rimske Toplice. Het resort biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder Hotel Zdraviliški dvor. Dit hotel ligt midden in een weelderig bos en biedt een rustige en serene omgeving. Het resort beschikt over binnen- en buitenzwembaden, een wellnesscentrum, en diverse restaurants. Je kunt genieten van een breed scala aan activiteiten en diensten, zoals sauna's, massages en fitnessfaciliteiten. Rimske Terme ligt in het oosten van Slovenië, aan de rechteroever van de Savinja-rivier, en is goed bereikbaar vanuit de nabijgelegen stad Celje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Celje

Bezienswaardigheden, Steden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Velenje

Bezienswaardigheden, Steden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Drakenbrug

Bezienswaardigheden
Zmajski Most

De drakenbrug is één van de vele bruggen die de delen van de stad met elkaar verbindt. De brug is gebouwd van ijzer en beton, en was één van de eerste bruggen in zijn soort in Europa.

Centrale Markt

Eten en drinken
Adamič-Lundrovo Nabrežje 7

De markt is dagelijks te vinden in Ljubljana. Een deel van de markt is overdekt. U vindt er o.a. streekproducten, delicatessen en vele kruiden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau